Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
konicek píše:
xreni: Já teď řeším něco podocného. Od pátku měla přijít MS, místo toho něco mezi hodně slabou MS a špiněním. Dneska v práci mě chvílema strašně bolelo břicho. Tak jsem si říkala, že už se to asi rozjelo. Ale zas nic. Testovat zatím nechci. Mám strach z negativního testu. Ještě počkám na zítřek, jestli se mi nerozjede a pak asi zkusím testnout… I když nevěřím na to, že by se zadařilo. Když bylo v pátek z večerního testu jen sněhobílo.
konicku urcite testni, ja testovala ten den, kdy sem myslela ze sem to dostala (minuly utery) a nic a kdyz ms slabla tak jsem v patek testla a duch a v sobotu uz carka, takze nehazej flintu.. spinim teda doted, takovy ruzovy a jen trochu..no snad to nic neznamena.. ![]()
Luci vitej, snad si nadelis darecek pod stromecek ![]()
Děkuji že jste mě vzali mezi sebe,byl by to hezký dáreček
Jinak za jak dlouho se u vás objevili příznaky.
Luci, ja doted zadny nemam.. takze o priznacich to nemusi byt.. (i kdyz ja nasla // teprv pred 5 dny)
No já už je mám a je to teprve asi 7 dní od ovulace tak nevím jestli si to nevsugerovávám.
ahoj holky,taky jsem testovala v prosinci a před více jak týdnem se konečně po pětiměsíčním snažení objevily 2!na kontrolu mám jít až příští úterý tak doufám že těhu bude potvrzeno a bude to OK.mám dotaz,máte už teď nějaké příznaky těhu?Páč já krom nepatrné bolesti prsou-a to jen na dotek nemám nic
a máte zkušenosti s utrogestanem?doktorka mi ho nasadila hned co jsem zjistila že mám 2 páč před tím jsem měla 2 cykly pozit.testíky ale odešlo to s opožděnou ms…
Já u prvního těhu jen bolest prsou, nevolnosti přišly až 7tt a teď už jsem to měla asi 10DPO ale jen ráno lehce houpavý žaludek a bolely prsa. No a testík jsem zkoušela 12DPO. Teď mě je zle, hlavně ráno, dopoledne, pak někdy večer, houpavý žaludek, jak po opici, jsem unavená, prsou se nemůžu ani dotknout, takže je mám stále v podprsence a uvažuju, že v ní budu i spát
Hlavně musím být najedená, jinak je to horší ![]()
Gerri, utrogestan sem brala, kdyz jsem byla poprve tehotna, ale stejne se nepodarilo a bylo to zamlkle tehu. takze ted radsi k doktorce pujdu az po novem roce a utros i kdyz mam v supliku nechci.. budu doufat, ze to mimo zvladne i tak
tim nerikam, ze je spatny, urcite neublizi..
díky za odpověď,já teda doufám že mi nijak neublíží,sem jen trochu nervózní z toho že mi vlastně vůbec nic není (místo toho abych byla ráda
).Asi bych víc věřila že je vše OK kdybych měla všechny příznaky těhotenství:)))
mě bolej prsa,žaludek jak na vodě už šest dní po, tak doufám že si to nevymíšlím. Test budu dělat na štědrý den.
Ahojky holky, prosím Vás chtěla jsem se podělit jestli náhodou na těch testech něco vidíte nebo ne. Ten horní je z dnešního odpoledne a ten spodní z ranní moči. Jsou to testy s citlivostí 25. A jsem dnes nějakých 9 nebo 10 dpo.
a ještě tady jednou, moc to dobře vidět není,ale ve skutečnosti mnohem líp.
Ahoj Tezz já na druhé vidím, ale je to fakt duch, tak držím pěstičky, ať se duch zesiluje ![]()
Zkus mamatest 10, s tím mám super zkušenosti
Ten by měl ukázat už pěknou čárku ![]()
ahoj holky muzu se pridat?Koncem zari jsem potratila v 6tt dvojcata a musela jsem na revizi,po sesti nedeli dorazily mesicky a ty jsem mela 11.11.Mam to vetsinou po 30 dnech ovulaci nehlidam,ale do dnesniho dne porad nic neprislo,uz 14 mam priznaky,mam tmavsi dvorce,ale prsa me neboli,boli me bricho po cely den nekdy jsou prestavky,ze mi je fajn,krvaci mi dasne kdyz si cistim zuby,jsem porad nafoukla a jak neco snim tak ohromne bolesti bricha,v puse mam divny pocit jako by sucho,nebo trpko ani nevim jak to popsat,ale sliny mam a nedokazu si to vysvetlit.Dneska jsem si delala test a bohuzel neni na nem citlivost stal 30kc a ani tam nebyl pribalovi letak no a pouze /.Nevim jestli neni brzi ja ovulaci nehlidam.Jsou drazsi testy lepsi?Myslite ze je brzy?