Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Gerri píše:
holky já měla ovu 14DC (cyklus mám většinou 30 dní), a už tak 4dny před ms jsem měla slabou čárku…jsem netrpělivá proto jsem testila tak brzo,myslím že nejlepší a nejspolehlivější je mamatest 10, stojí kolem 35,– kč a jsou tam dva
Díky a gratuluju k 2 čárkám
mne mamatest 10 prodali za 90 kč a byl tam jen jeden
zkusim to asi teda v tu nedeli ![]()
lucienne píše:Gerri píše:Díky a gratuluju k 2 čárkám
holky já měla ovu 14DC (cyklus mám většinou 30 dní), a už tak 4dny před ms jsem měla slabou čárku…jsem netrpělivá proto jsem testila tak brzo,myslím že nejlepší a nejspolehlivější je mamatest 10, stojí kolem 35,– kč a jsou tam dvamne mamatest 10 prodali za 90 kč a byl tam jen jeden
zkusim to asi teda v tu nedeli
Jé tak to mají taky..ale je to zbytečný,fakt zkus ten obyčejný mamatest 10 nebo 25 který koupíš do čtyřiceti korun.
a v čem se to lisi kdyz se oboji jmenuje mamatest 10 prosím? ![]()
oni ti asi prodali ten plastovej ne? rekni si o ty obycejne jen prouzky co namocis v moci.. ty jsou levnejsi
to plastové má být ještě více citlivý ale myslím že to je úplně zbytečné vyhazování peněz,navíc více citlivé testy můžou být falešně pozitivní,takže nebrat ![]()
xreni píše:
oni ti asi prodali ten plastovej ne? rekni si o ty obycejne jen prouzky co namocis v moci.. ty jsou levnejsi
bohužel plastovy vážně nebyl. vypadal jako uplne obycejny. proto taky nevim proc byl tak drahy… myslela jsem ze bude kdyz mi rekli tu cenu ![]()
Ahoj holky no koukám, že jsou tu samé nové zprávy, snažilkám brzké dvě // a těm potvrzeným těhulkám moc gratuluji, jen tak dále. Pěkný večer Sonča
![]()
Ahoj holky tak jsem si dnes koupila těh.test gravitest 2v1 hgc 25mlU/ml nemáte s ním někdo zkušenosti,říkala v lékárně že je stejně citlivej jako mamates.
Ahojky, s tím mám výbornou zkušenost, je opravdu citlivý a spolehlivý, taky jsem si ho zkoušela jako první, nedělá duchy a falešný výsledky. Koupila si dobře tak hodně štěstí. Sonča
![]()
SONA333 píše:
Ahojky, s tím mám výbornou zkušenost, je opravdu citlivý a spolehlivý, taky jsem si ho zkoušela jako první, nedělá duchy a falešný výsledky. Koupila si dobře tak hodně štěstí. Sonča![]()
Tak díky budu doufat ![]()
Luci a kdy budeš dělat testík? Jsem zvědavá ![]()
Moc držím pěstičky ![]()
Lucink_a píše:
Luci a kdy budeš dělat testík? Jsem zvědavá
Moc držím pěstičky
Budu čekat do úterý rána a pak se testnu
tak snad nebudu zklamaná ![]()
čau holky. tak ja asi nic. dneska - 4 dny pred ocekavanou MS mam takovy bily/ruzovy husty vytok s trochou krve, takze to asi normalne dostanu. ![]()
lucienne píše: čau holky. tak ja asi nic. dneska - 4 dny pred ocekavanou MS mam takovy bily/ruzovy husty vytok s trochou krve, takze to asi normalne dostanu.
Přečti si jiný stránky tam holky píšou že je to předvěst těhotenství bílí hustý výtok ![]()
Tak dneska jsem si dělala test a je tam uplně malilinkatj duch tak tedˇ počkám do uterý ![]()