Těhotenský test PROSINEC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
21.12.10 09:08
Tak ti držim palce ať ti to prodlouží a s mimčo se hezky vyvíjí :) a to je hezky ze mas dvojce. to jsem si vzdycky prala :) a nevis jak to je když zůstaneš doma na rizikovem? to nemlžeš vůbec nikam? nebo máš vycházky třeba 2 hodiny denne? :nevim:
AliceP píše:
lucienne píše:
Alice já tu dnešní modu - první dítě v 35 taky nechapu. treba predstava ze se zacnu snazit a řeknou mi ze uz jsem neplodna, nebo jit na maturitak prvniho ditete az mi bude 60… je to divny, ale kazdemu co jeho jest :) a co delas za praci? ty pujdes hned na rizikove? me uz to v praci moc neba. stejne vetsinu casu googluju veci o miminkach a tehotenstvi :D
Kikul diky za povzbudiva slova. Ono to snažení je taky docela příjemné trávení volného času :D
no presne tak..jenda kolegyne v praci se ve triceti citila na deti jeste moc mlada a ted ji je 38 ma za sebou 5 umelych oplodneni a je nestastna:((..no mymu manzelovi je 34 a taky em dsot desi ze na prvni dite je to hodne ale ja jsem se narodila mamce v 35 jenze to nebylo tim ze by nechtela deti ..
ja delam na recepci v lazenskym dome..nenavidim to tam a uz tam nevydrzim ani minutu..jelikoz jsem uz jednou potratila v kvetnu tak nebude problem me nechat doma..moje dvojce bylo od zacatku doma kvuli nevolnostem a me uz se ted doktor ptal jeslti chci zustat doma a dopocinout si jenze me maj prodlouzit do konce roku smlouvu v praci tak to musim vydrzet aby mi ji nejdriv prodlouzili a pak adios:))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajasi
21.12.10 09:08

Jo ten mamatest je dobrý.Já jsem pro jistotu zkoušela i jiné (pro srovnání).Neboj,čárky budou sílit.Pokud to ukázal tento test. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
16136
21.12.10 09:14

ahoj bumbrliku :) drzim na vanocni testik palce! ale nedockava jsem byla uplne stejne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
21.12.10 09:19

Martanko a jajasi moc gratuluju!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
21.12.10 09:53
jajasi píše:
a co sis dělala za testík ?

tenhle:
http://img1.lekarna.cz/…v/195994.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
21.12.10 09:58
jajasi píše:
Dobré ráno děvčata!
AliceP: co ty ? Už jsi byla u lékaře ? Nějak to tady nemůžu najít.
Já byla včera a čekámi mimi!Konečně po roce snažení.Je staré prý tak 4 týdny a měří 7,3 mm.Mám obrázek doma na ledničce a pořád tomu nemůžu uvěřit.Jsme štastní jak blechy. :dance:
Taky Vám děvčata přeji pozitivní testíky.
U mě zabralo až nasazení listovky na předpis od lékaře.

a jak dlouho si bralka tu listovku před?

jinak strašně vám moc gratulu :-D a mohli by jste mi ještě napsat jak dlouho jste to zkoušeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
21.12.10 10:00

luciece: a kdy ty to máš teda dostat, myslím, že taky teď neěkdy, ne? tak to už budeš testit brzo, tak držím palec aby to klaplo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
21.12.10 16:55

Lucienne: Noo bude to moje první ofociální testování,kdy budu čekat,že tam budou //.
Měla bych myslet pozitivně ale je to těžké, člověku to myšlení a to čekání vezme moc energie. A pak třeba nic.
Nicméně vím,že jsem na začátku a že to může být jestě dlouhá cesta. Ale těším se na ni :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
21.12.10 17:32

Ahoj holky…:-) tak já taky čemám mimi..jsem dnes teprve 6+0tt, na utz, jsem byla včera ale byla vidět teprve dutinka a žloutkový váček, ale jelikož jsem měla posunutou ovu až na 17.den,tak je to normální…tady přikládám testíky, jak jsem testovala, tak můžete mrknout…pro srovnání..jinak držím palce těm co čekají // a těm co už // měly a jsou teď v začátcích…:-)) moc, moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
21.12.10 18:37

Ahojky holky, tak dnes jsem byla na té kontrole a už jsem v 8tt a mimi je staré 6týdnů. Už mu pěkně bije srdíčko a už začíná vypadat jako budoucí človíček, mám fotky a je krásné. A co vy ostatní jak jste na tem? Mám napsané torekanové čípky na nevolnost a kyselinu listovou a mám odedneška neschopenku, ikdyž jsem ještě na rodičovské dovolené, musím ji odvést zaměstnavateli a oznámit mu, že jsem těhu, že budu na neschpence až do mateřské, tak to mě nemůže alespoň vyhodit a já budu mít nárok na PPM a na tříletou variantu RD. Teda aspoň si to myslím, že jako těhu mě vyhodit nemůže. Pěkný večer Sonča. :-D :palec: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
21.12.10 18:54

Ahoj SONA: No zatím čekáme :(
Ale mám pocit,že mi brzo dorazí MS i když ho mám mít cca okolo 27.12.
Takže bude snažení a snažení :)))

Chtěla jsem mít pod stromečkem //, tak uvidíme :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.12.10 19:42

Ahoj holky. Mám radost z nových zpráv. Připojuji se k blahopřání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
21.12.10 19:43

Ahoj Soni. Moc gratuluju, tak se pěkně opratrujte. Taky jsem byla dnes na utz. Já jsem 6+3 podle poslední ms, ale ovulaci jsem měla až 17 DC, tak miminko odpovídá 6+0, což je i na fotce z utz. Je to zatím jen 3mm červík, ale je tam kde má a byla vidět i srdeční akce, takže jsem před vánocema taky uklidněná a na další kontrolu jdu 18.1.2011. Ale nemělo nás jít dnes na kontrolu víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
21.12.10 19:47

Ahoj no ná jsem si taky říkala, že nás mělo být více, ale zatím nikdo nenapsal. Akorát jsem teď zmatená zkze tu neschopenku ještě v době RD, jestli to má být pro info, pro zaměstnavatele, protože já nebudu mít nárok na žádné peníze, když mám rodičovskou, tak nevím na co ten lístek na peníze, no nevím si vůbec rady, ale donesu to do práce. RD mě končí až v únoru, to už nárok na peníze v neschopnosti budu mít, ale teď nevím. Taky moc gratuluji k mimi, alespoň budou klidné svátky. Sonča :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
21.12.10 20:06

Děkuji. S tou neschopenkou Ti bohužel neporadím, v tom se taky moc nevyznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí