Těhotenský test PROSINEC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
25.12.10 12:24

Marta8 : to slabé špinění může buď znamenat rozjíždějící se MS, nebo i těhu, kdy se v době menstruace objevuje, ale neznamená nic špatného (např. uhnízďování vajíčka, horm. nerovnováhu apod.). Nezbývá nic jiného, než počkat a odpočívat. V tuto chvíli bych si být tebou testy nedělala. Mohla bys být zbytečně zklamaná. Počkala bych dva dny, jestli se MS rozjede, nebo ne. Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
25.12.10 14:54

no špinila jsem jen ráno a teď vůbec nic :nevim: jen mě pobolívá v podbřišku, tak jsem teda zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
25.12.10 15:11

Ahoj holky, můžu se přidat?? :mrgreen:

Včera jsme rodině nadělily // jako dárek :mrgreen: A bylo to opravdu kouzelný :srdce:

// jsem našla 7.12. a ve středu 29. jdu k dr na UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
25.12.10 21:17

Tak jsem to ještě nedostala,tak chci jít v pondělí k doktorovi, aby mi to potvrdil, tak snad nebude mít dovču :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
26.12.10 09:03

konicek: no tak to me mrzi..doufam ze tentokrat ti to vyjde..me Dr. taky radil at pockam na jaro az prejdou chripky atd..ja delam an recepci ael na lazensky budove a mame na straosti jeste plno veci okolo a tahat tezky veci taktomu se taky nevyhneme a uz to tu nemuzu vubec vystat takze ja radsi pujdu odpocivat na paragraf uz ted at neco nezanedbam..poprve jsem potratila protoze jsem o tehu jeste ani nevedela a moc jsem se nesetrila..ale pry to neblyo kvuli tomu ze by to prislo i kdybybch se setrila..ale nechci nic podcenit…
evculinda: gratuluji..ja jsem taky nasla // 7.12. a dali jsme to rodine pod stromecek..teda nekteri uz to vedeli driv ale ty co ne tak byli opravdu ile prekvapeny a bylo to krasny slyset ze nejkrasnejsi darek jsme jim dali my:) a to dojeti…no krasny vanoce:) já vzhledem k tomu ze jsem v kevetnu potratila v 5tt tak jsem byla u Dr. 16.12. a tehu mi potvrdil a 30.12. jdu zase a to uz mi vytiskne obrazek :))snad bude vse ok..strasne se bojim:((
Marta8:no muze to byt rozjizdejici se mentsruace ael i zahnizdovani a nebo to ze by jsi teoreticky MS mit mela ale tim ze jsi tehu uz je to jen takhle..nekdo spini nebo ma MS jeste 3 mesice po otehotneni..ja v dobe kdy jsem mela mit MS tak jsem mela tmave zlutej vytok..tak jsem se bala ze zacinam spinit nebo MS ale nakonec to bylo asi zahnizdovani protoez to vyslo..tak tobe drzim palecky at je to tehu a dej vedet:)) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
26.12.10 09:59

Mé radování bylo předčasné, mrcha MS si dala akorát den načas, ale dneska mi to dává s pěknou parádou :cert: ty jo takhle jsem to měla před 10 lety před antiko. !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
26.12.10 10:37

Alice - děkuju :mrgreen: Taky jsem si to užila :mrgreen:
Já jsem potratila před 2 rokama se špatnou hystologií, takže jsme měli zákaz, pak jsme to odložili my a teď se konečně zadařilo. Už se těším na středu :srdce:

Marti - škoda a ještě takto :-? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
26.12.10 11:40

Alice: Tak tomu rozumím. Když to máš takhle v práci. Mě to sice taky neba, ale sedím celý den u PC. Tahání těžkých věcí bych se bála. To pak opravdu radši zůstat doma. Taky věřím tomu, že pokud je mimi v pořádku, tak zvládne a vydrží hodně. Takže prostor pro výčitky není. Ale když po delší době přijde toužebně druhá čárka, tak je člověk připraven udělat maximum pro to, aby to klaplo. Držím palce, ať to vyjde a první trimestr uteče jako voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
26.12.10 20:42

Marta: tak to me mrzi..ale to ze to mas takhle silny tak to urci znamena ze se poradne procistis a pak se brzy zadari..drzim palecky
evculinda: aha..no ja hystologii mela nastesti dobrou..ale ted uz jsem zacla plasit ze mam naruzovelej vytok a asi jsem plasila zbytecne:DD uz aby bylo toho 30. uz mam nervy jak blazen..musim se trochu uklidnit:)
konicek: no ja taky skoro celej den prosedim u pc ale s tim ze se porad zvedam sedam..zvedam..sedam..a dnes prisel kotelnik a nese obrovsky lehatko a rika tady vam to nesu oni to prijdou opravit a rika:ja vam to podam tady okynkem!!no tak to me malem vomyli..rikam ne ne ja vam otevru a doneste mi to sem..a takovejch prilezitosti je tam porad..a dnes me zae pekne nakrkli..nema ani cenu hovorit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
26.12.10 20:50

Alice s tou prací tě naprosto chápu, já sice dělám asistentku, takže většinu času sedím na zadku u pc, ale stejně to je občas tak šíelně na nervy, že mám strach s tím praštit, ještě tam někde celej den lítám po baráku a obíhám nějaký věci, kancl máme ve druhym patře, takže kdybych byla těhu, tak z toho mám taky strach, kdybych byla hodně ve stresu :( takže bych bejt tebou, šla určitě na nemocenskou a hezky doma odpočívala, ať se mimískovi u tebe krásně daří :palec: snad se brzo taky přidám k těhulkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
26.12.10 21:01

no jeslti mi to dr zae nenabidne tak mu reknu toho 30. sama o nemocenskou..taky to bude fajn ze si odpocinua segre e ma v breznu narodit chlapecek takze bych si to marodeni fakt uzivala tak jsem jsem si se segrou vzdycky predstavovala:)
neboj urcite se brzy zadari..drzim ti palecky..jak jsi na tom ted??kdy budes testovat nebo tak neco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
26.12.10 21:09
AliceP píše:
no jeslti mi to dr zae nenabidne tak mu reknu toho 30. sama o nemocenskou..taky to bude fajn ze si odpocinua segre e ma v breznu narodit chlapecek takze bych si to marodeni fakt uzivala tak jsem jsem si se segrou vzdycky predstavovala:)
neboj urcite se brzy zadari..drzim ti palecky..jak jsi na tom ted??kdy budes testovat nebo tak neco??

To víš že jo, radši jdi na nemocenskou a odpočiň si a když pak budeš se ségrou a jejím chlapečkem, tak to bude ještě lepší :)
Děkuju za podporu.. Já jsem dneska 8 DPO a ms bych měla dostat na silvestra, ale už několik dní mě bolí prsa a jsou celkem nateklý, už jsem si musela vzít i větší podprsenku :oops: a přítel taky říká, že jsou větší :mrgreen: občas objevím hustší bílý hlen a BT taky hezky stoupá, odkaz mám v metříku. Tak nevím kdy bych měla zkusit testík nebo počkat jestli ms dorazí nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
26.12.10 21:30

Kikulko, tak dej pak vědět, až budeš vědět a testit :-) Já teď o svátky čekám ovu (možná už proběhla) a jak jsem doma, nasávám vánoční atmosféru a odpočívám, tak se s manžou tulíme denně jako za mlada… MS čekám někdy kolem 10.ledna… Tak uvidíme. Ale ani teď na těhulkování nemyslím. Užívám si druhé líbánky a manžu. Člověk se v poslední době hnal za tím, co neměl a hodně chtěl (miminko) a přitom přehlížel, co už má (hodného, milujícího a obětavého manžela). Taky mi došlo, že až bude miminko, tak už nikdy nebudeme mít na sebe tolik času, jako teď. Tak si toho musíme vážit a užít si společné chvíle. Nežít jen touhou po miminu, měřením BT, počítáním dnů a testováním :-D Tolik moje moudra a jdu relaxovat. Mějte se krásně, holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
26.12.10 22:27

Ještě nevím kdy bych měla zkusit testík, ms by měla dorazit na silvestra, ale ve středu se stěhujem, tak bych to možná zkusila buď v úterý nebo ve středu, jestli by tam třeba bylo už něco vidět :nevim:
Tééda, tak to máš úplně dokonalou vánoční pohodičku, tak to máš být :palec: když si pořádně odpočineš, užíváš si manžu doma a na nic nemyslíš, právě takhle by to mohlo i vyjít, když budeš naprosto v pohodě a uvolněná, moc držím palečky a hlavní je, že se cítíš dobře :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
27.12.10 09:55

ahojky Kikulko,
tak jsem kukla na tvůj graf a teplotka jde pěkně nahoru :palec: držím Ti mooooc palce!!!!
Já opět nevydržela a včera testila :zed: nic !!
Jinak prsa mám strašně citlivá a od včera mě pobolívá podbříšek :wink: takže by to mohlo být třeba uhnizdování, nebo na mrchu je ještě do pátku čas :wink: Dnes jedeme do Ostravy ,tak si nakoupím Mamatestíky,protože ty u nás v lékarně nemají a zkusím udělat testík ve středu to už by mohla býti čárečka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí