Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
suchar píše:Kikullka píše:I kdyby zítra byl negativní ,nic to neznamená!!!suchar píše:Děkuju z podporu
Kikulko, nestresuj to není žádný poklesto je krásná teplotka
jen tak dále a zítra pokud budeš testit,tak chceme vidět fotečku!!!!!!
Věřím ,že budeš mít //
Při tom stěhování dávej na sebe pozor,klidně můžeš být těhu,i když Ti test zítra neukáže //!!!!!!!!!!!!!!!!já doufám, že se teplotka ještě udrží a mohlo by na testíku zítra něco být. Při stěhování na sebe budu stejně dávat pozor, takže většinu toho bude muset odnosit chudák přítel
ale stejně to nechci riskovat, co kdyby to vyšlo
prsa mám pořád trochu větší a citlivější, no uvidím co testík.
Kdy ty budeš zkoušet další testík?
Minule jsem dělala test 3 dny před ms a nic a 2 dny po zpoždění už byli // opatruj se!!!!
Já testnu asi až ve středu,to budu 2 dny před ms ,tak třeba už budou //,jsem už jak na trní
Držím palce![]()
Třeba minulý měsíc jsem zkoušela testík taky pár dní před ms a byl tam slabý duch i přítel ho tam viděl… ale ms se nakonec rozjela na den přesně, tak uvidím co bude tenhle měsíc
jen se dost bojím ![]()
no toje jasný, kdybysme to mohly testit ještě před ovulací tak se pokusíme i o to ![]()
Mar__tanka1983 píše:
jinak holky mám špatné zprávy, ve čtvrtek odpoledne jsem začala krvácet (na plný pecky jako při klasické, ale ještě silnější MS) a tak z toho nic není…raný potrat v 5TT, dle doktora jsem jinak " v pořádku", prý kdybych se tak nehlídala, tak jsem ani nezjistila, že jsem v tom…naštěstí jsem jinka bez potíží a nemusím ani na revizi, nic…tak aspoň něco…
jo, tak poplakala jsem si, ale zase si říkám, že když nebylo něco v pořádku tak radši teď než třeba ve 2. , 3. měsíci… život jde dál
ahoj je mi líto že to takhle dopadlo
ale je fajn že si zůstala optipistická a můžeme třeba otevřít novou diskuzi těhotenský test leden a tam to určitě vyjde ![]()
Luciece. moc moc gratuluju
už se taky těšim na tu svoji dálnici ![]()
A holky žádný stresy vajíčka to nemají rádi, tak ať se nám brzy zadaří ![]()
jojo uvidíme…euforií zrovna nehýřím, nicméně do depky mám daleko, prostě to beru jak to jde, za půl roku bych psala úplně jinak, ale teď při poprvé?
jak říká moje kamarádka - ber to z tý lepší stránky, aspoň si s náma můžeš naposledy vylejt hlavu na Silvestra, než do toho vlíteš
a napřesrok už budeš sedět doma s prďolou ![]()
Kikulko, už jsem ten graf BT podle tvého popisu našla. Uvidíš zítra. Mohlo by tam být něco už vidět. Hlavně buď připravená i na variantu, že tam nic být vidět nemusí a přesto to klaplo… Abys nebyla zbytečně zklamaná. Nedočkavost je strašná věc. Taky jsem testila např. 3 dny před MS. A vím, jak jsem byla zklamaná, že tam nic není.. A pak hned za dva dny už bylo. Každopádně budu držet palce, kdyby už něco bylo vidět.
Hezké dopoledne holky ![]()
jak se dneska cítíte? Musím říct, že já naprosto báječně, protože je tááááááám
sice ještě růžovoučká a slabounká, ale jsou tam //
nemůžu tomu uvěřit ![]()
Kikullka píše:
Hezké dopoledne holky
jak se dneska cítíte? Musím říct, že já naprosto báječně, protože je tááááááámsice ještě růžovoučká a slabounká, ale jsou tam //
![]()
![]()
nemůžu tomu uvěřit
Kikulko, to je supéééééééér
mooooooc gratuluji
![]()
suchárku moc děkuju
foto se sem pokusím dát, ale až to přítel vyfotí, já s tím mobilem fotit neumím
jen jsem z toho ještě pořád v šoku a nemůžu tomu uvěřit
ťuk ťuk ťuk abych to nezakřikla… a kdy ty uděláš testík, ať tam máš taky krásný // ? ![]()
Kikullka píše:
suchárku moc děkujufoto se sem pokusím dát, ale až to přítel vyfotí, já s tím mobilem fotit neumím
ťuk ťuk ťuk abych to nezakřikla… a kdy ty uděláš testík, ať tam máš taky krásný // ?
už se těším na fotku!!!!
Já testit nebudu
počkám na mrchu
nějak cítím ,že mrcha příjde ![]()
Dávej na sebe pozor ![]()
Tak dávám fotečku, je to trochu rozmazaný, ale snad tam něco uvidíte.. Ve skutečnosti je to vidět líp ![]()
suchar píše:Kikullka píše:
suchárku moc děkujufoto se sem pokusím dát, ale až to přítel vyfotí, já s tím mobilem fotit neumím
ťuk ťuk ťuk abych to nezakřikla… a kdy ty uděláš testík, ať tam máš taky krásný // ?
Uvidíš, třeba ms ani nakonec nedorazí
už se těším na fotku!!!!moc ti držím palečky, aby to tak bylo
Já testit nebudupočkám na mrchu
nějak cítím ,že mrcha příjde
Dávej na sebe pozor
suchar píše:
vidím to tam pěkně![]()
![]()
To jsem ráda, že je to vidět ![]()