Těhotenský test PROSINEC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4297
27.12.10 13:45
suchar píše:
Kikullka píše:
suchar píše:
Kikulko, nestresuj to není žádný pokles :dance: to je krásná teplotka :potlesk: jen tak dále a zítra pokud budeš testit,tak chceme vidět fotečku!!!!!!
Věřím ,že budeš mít //
Při tom stěhování dávej na sebe pozor,klidně můžeš být těhu,i když Ti test zítra neukáže //!!!!!!!!!!!!!!!!
Děkuju z podporu :) já doufám, že se teplotka ještě udrží a mohlo by na testíku zítra něco být. Při stěhování na sebe budu stejně dávat pozor, takže většinu toho bude muset odnosit chudák přítel :oops: ale stejně to nechci riskovat, co kdyby to vyšlo :nevim: prsa mám pořád trochu větší a citlivější, no uvidím co testík. :think: Kdy ty budeš zkoušet další testík? :kytka:
I kdyby zítra byl negativní ,nic to neznamená!!!
Minule jsem dělala test 3 dny před ms a nic a 2 dny po zpoždění už byli // opatruj se!!!!
Já testnu asi až ve středu,to budu 2 dny před ms ,tak třeba už budou //,jsem už jak na trní :wink:
Držím palce :hug: :hug:

Třeba minulý měsíc jsem zkoušela testík taky pár dní před ms a byl tam slabý duch i přítel ho tam viděl… ale ms se nakonec rozjela na den přesně, tak uvidím co bude tenhle měsíc :think: jen se dost bojím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
27.12.10 13:49

no toje jasný, kdybysme to mohly testit ještě před ovulací tak se pokusíme i o to :-)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
27.12.10 13:57
Mar__tanka1983 píše:
jinak holky mám špatné zprávy, ve čtvrtek odpoledne jsem začala krvácet (na plný pecky jako při klasické, ale ještě silnější MS) a tak z toho nic není…raný potrat v 5TT :cry: , dle doktora jsem jinak " v pořádku", prý kdybych se tak nehlídala, tak jsem ani nezjistila, že jsem v tom…naštěstí jsem jinka bez potíží a nemusím ani na revizi, nic…tak aspoň něco…
jo, tak poplakala jsem si, ale zase si říkám, že když nebylo něco v pořádku tak radši teď než třeba ve 2. , 3. měsíci… život jde dál

ahoj je mi líto že to takhle dopadlo :hug: ale je fajn že si zůstala optipistická a můžeme třeba otevřít novou diskuzi těhotenský test leden a tam to určitě vyjde :palec:

Luciece. moc moc gratuluju :huban: už se taky těšim na tu svoji dálnici :-D

A holky žádný stresy vajíčka to nemají rádi, tak ať se nám brzy zadaří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
27.12.10 14:03

jojo uvidíme…euforií zrovna nehýřím, nicméně do depky mám daleko, prostě to beru jak to jde, za půl roku bych psala úplně jinak, ale teď při poprvé?
jak říká moje kamarádka - ber to z tý lepší stránky, aspoň si s náma můžeš naposledy vylejt hlavu na Silvestra, než do toho vlíteš :lol: :lol: :lol: a napřesrok už budeš sedět doma s prďolou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
27.12.10 14:14

Kikulko, už jsem ten graf BT podle tvého popisu našla. Uvidíš zítra. Mohlo by tam být něco už vidět. Hlavně buď připravená i na variantu, že tam nic být vidět nemusí a přesto to klaplo… Abys nebyla zbytečně zklamaná. Nedočkavost je strašná věc. Taky jsem testila např. 3 dny před MS. A vím, jak jsem byla zklamaná, že tam nic není.. A pak hned za dva dny už bylo. Každopádně budu držet palce, kdyby už něco bylo vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
28.12.10 10:18

Hezké dopoledne holky :kytka:
jak se dneska cítíte? Musím říct, že já naprosto báječně, protože je tááááááám :dance: sice ještě růžovoučká a slabounká, ale jsou tam // :dance: :dance: :dance: nemůžu tomu uvěřit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
28.12.10 10:39
Kikullka píše:
Hezké dopoledne holky :kytka:
jak se dneska cítíte? Musím říct, že já naprosto báječně, protože je tááááááám :dance: sice ještě růžovoučká a slabounká, ale jsou tam // :dance: :dance: :dance: nemůžu tomu uvěřit :hug:

Kikulko, to je supéééééééér :dance: :dance: :dance: :dance: mooooooc gratuluji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
28.12.10 10:40

hod foto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
28.12.10 10:43

já chcíííííííííííííí taky // :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
28.12.10 10:47

suchárku moc děkuju :kytka: foto se sem pokusím dát, ale až to přítel vyfotí, já s tím mobilem fotit neumím :oops: jen jsem z toho ještě pořád v šoku a nemůžu tomu uvěřit :dance: ťuk ťuk ťuk abych to nezakřikla… a kdy ty uděláš testík, ať tam máš taky krásný // ? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
28.12.10 11:03
Kikullka píše:
suchárku moc děkuju :kytka: foto se sem pokusím dát, ale až to přítel vyfotí, já s tím mobilem fotit neumím :oops: jen jsem z toho ještě pořád v šoku a nemůžu tomu uvěřit :dance: ťuk ťuk ťuk abych to nezakřikla… a kdy ty uděláš testík, ať tam máš taky krásný // ? :kytka:

už se těším na fotku!!!!
Já testit nebudu :nevim: počkám na mrchu :cert: nějak cítím ,že mrcha příjde :cry:
Dávej na sebe pozor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
28.12.10 11:20

Tak dávám fotečku, je to trochu rozmazaný, ale snad tam něco uvidíte.. Ve skutečnosti je to vidět líp :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
28.12.10 11:21
suchar píše:
Kikullka píše:
suchárku moc děkuju :kytka: foto se sem pokusím dát, ale až to přítel vyfotí, já s tím mobilem fotit neumím :oops: jen jsem z toho ještě pořád v šoku a nemůžu tomu uvěřit :dance: ťuk ťuk ťuk abych to nezakřikla… a kdy ty uděláš testík, ať tam máš taky krásný // ? :kytka:

Uvidíš, třeba ms ani nakonec nedorazí :palec: moc ti držím palečky, aby to tak bylo :palec:

už se těším na fotku!!!!
Já testit nebudu :nevim: počkám na mrchu :cert: nějak cítím ,že mrcha příjde :cry:
Dávej na sebe pozor :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
28.12.10 11:29

vidím to tam pěkně :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
28.12.10 11:41