Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
luciece, myslím, že je to naprosto jasný, i když je fotečka rozamzaná a můžem gratulovat
udělej testík když tak ještě z ranní moči, to by měla být čárečka silnější ![]()
luciece doufam ze uz muzu gratulovat
nebo alespon poprat at carky sili ![]()
lucienne píše:
luciece doufam ze uz muzu gratulovat![]()
nebo alespon poprat at carky sili
Děkuju
no takže sme na tom teda stejně - měla sem to dostat 20/12 a mám přibližně podobnou čárku (ono z těch rozmazanejch fotek je to vidět hrozně naprd).
ten co mám já, tak je krásná čárka (no teda je světlá, ale je stejně široká jako ta kontrolní) a na fotce nebylo vidět vůbec nic…
kdy máš v plánu zopáknout, jestli to sílí?
já se bojim, že když budu testit znovu moc brzo, tak z toho jen zblbnu, že to netmavne…to se mi totiž stalo teď: v pondělí test, a včera taky a ten úterní stejně slabej (pomalu skoro slabší než ten první) - takže mi to samozřejmě navrtává brouky do hlavy… ![]()
ahoj holky já abych se přiznala tak jsem si dnes udělala testík 3 dny před MS a né z ranní moči a vyšel negativní. Tak z toho asi nic nebude, nebo myslíte že by mohlo být ještě brzy? ![]()
Marta8 píše:
ahoj holky já abych se přiznala tak jsem si dnes udělala testík 3 dny před MS a né z ranní moči a vyšel negativní. Tak z toho asi nic nebude, nebo myslíte že by mohlo být ještě brzy?
Marti určitě je ještě brzo. Kolikátý si DPO? Zkus ještě počkat třeba dva dny nebo nejlépe pokud ms nedorazí a pak zkus testík znova ![]()
ja delala testik 1 den pred MS a carka byla silene slaba..zkus testnout nejdrvi v den ocekavane MS
luciece píše:Mar__tanka1983 píše:Tři dny zpožděná menstruace a si 12DPO
počkej nepsalas že budeš testit až v pátek?
kolikátej den je tahle fotka?
taky si myslím, že je tam…tady posílám svoje testíky, jak jsem je fotila já
pro srovnání…
Kikullka píše:Marta8 píše:Marti určitě je ještě brzo. Kolikátý si DPO? Zkus ještě počkat třeba dva dny nebo nejlépe pokud ms nedorazí a pak zkus testík znova
ahoj holky já abych se přiznala tak jsem si dnes udělala testík 3 dny před MS a né z ranní moči a vyšel negativní. Tak z toho asi nic nebude, nebo myslíte že by mohlo být ještě brzy?
tak to je rozhodně brzo a když už tak brzo…tak jedině z ranní moči !!! já bych taky testovala až v den očekávané MS
Mar__tanka1983 píše:
no takže sme na tom teda stejně - měla sem to dostat 20/12 a mám přibližně podobnou čárku (ono z těch rozmazanejch fotek je to vidět hrozně naprd).
ten co mám já, tak je krásná čárka (no teda je světlá, ale je stejně široká jako ta kontrolní) a na fotce nebylo vidět vůbec nic…
kdy máš v plánu zopáknout, jestli to sílí?já se bojim, že když budu testit znovu moc brzo, tak z toho jen zblbnu, že to netmavne…to se mi totiž stalo teď: v pondělí test, a včera taky a ten úterní stejně slabej (pomalu skoro slabší než ten první) - takže mi to samozřejmě navrtává brouky do hlavy…
abyste poznaly zada druhá čárka tloustne, tak rozhodně testujte ob den…takže např 28,30,33 DC…ať je to dobře vidět…posílala jsem tu i fotku…py proužky jsou mamatesty 10 a je krásně vidět, jak čárka sílí…
hooooodně štěstí…přeju všem
Marta8 píše:
Ahoj Marti, já testila 3 dny před ms a taky nic a potom 2 dny po zpoždění ms jsem už měla krásné //
Přeji Ti a všem tady at brzy mají //
![]()
ahojky gratuluju.ja testila den pred MS a carka bla videt docela pekne ael spabsi a pak sjem testila ob den a silila ale pozor..testuje jen jednim druhem testu abyste vedeli ze sili..ja jsem si udelala prvni test ten papirkovej..druhej umelej a treti taky umelej a to uz byly ob carky stejen silny a dalsi dva dny zase ten papirkovej a carka byla samozrejme slabsi nez na tom umelym ale doufala jsem ze to jen jen druhem testu a pak jsem udelal zase papirkovej a carka byla zase silnejsi..
no a jak se jinak mate?,me v praci sot stvou..delam karatkej dlouhej a letos mi vyslo ze na vanoce a svatky jsem doma ale jelikoz jenda kolegyne marodi tak jdu 26. do prace..ale nastesti mi dnes prodlouzili smlouvu a to sice jen na dobu urcitou do 30.9.2011 takze me dost nakrkli..a termin bych mela mit v pulce srpna..nevite jeslti mam pak narok na to aby mi drzeli msito kdyz jsem porodila v dobe trvani pracovniho pomeru??
no a jinak 30.12. jdu na kontrolu a reknu si o neschopenku a pekne tu s nima v praci vybehnu:D uz se na to tesim ..nemam ani cerny svedomi za to jejich chovani..