Těhotenský test PROSINEC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1278
22.12.10 13:56

je to dělaný dnes dopoledne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
22.12.10 13:59

luciece, myslím, že je to naprosto jasný, i když je fotečka rozamzaná a můžem gratulovat :dance: udělej testík když tak ještě z ranní moči, to by měla být čárečka silnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
22.12.10 14:02

tak děkuji snad bude čárka sílit :-D Přítel byl nadšenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
22.12.10 14:03

Bylo to poprvý co jsme to zkusili tak jsme měli štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
22.12.10 14:09

luciece doufam ze uz muzu gratulovat :D :kytka: nebo alespon poprat at carky sili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
22.12.10 14:14
lucienne píše:
luciece doufam ze uz muzu gratulovat :D :kytka: nebo alespon poprat at carky sili :)

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
22.12.10 14:55

no takže sme na tom teda stejně - měla sem to dostat 20/12 a mám přibližně podobnou čárku (ono z těch rozmazanejch fotek je to vidět hrozně naprd).
ten co mám já, tak je krásná čárka (no teda je světlá, ale je stejně široká jako ta kontrolní) a na fotce nebylo vidět vůbec nic…
kdy máš v plánu zopáknout, jestli to sílí?

já se bojim, že když budu testit znovu moc brzo, tak z toho jen zblbnu, že to netmavne…to se mi totiž stalo teď: v pondělí test, a včera taky a ten úterní stejně slabej (pomalu skoro slabší než ten první) - takže mi to samozřejmě navrtává brouky do hlavy… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
22.12.10 15:58

ahoj holky já abych se přiznala tak jsem si dnes udělala testík 3 dny před MS a né z ranní moči a vyšel negativní. Tak z toho asi nic nebude, nebo myslíte že by mohlo být ještě brzy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
22.12.10 16:12
Marta8 píše:
ahoj holky já abych se přiznala tak jsem si dnes udělala testík 3 dny před MS a né z ranní moči a vyšel negativní. Tak z toho asi nic nebude, nebo myslíte že by mohlo být ještě brzy? :nevim:

Marti určitě je ještě brzo. Kolikátý si DPO? Zkus ještě počkat třeba dva dny nebo nejlépe pokud ms nedorazí a pak zkus testík znova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
22.12.10 16:29

ja delala testik 1 den pred MS a carka byla silene slaba..zkus testnout nejdrvi v den ocekavane MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
22.12.10 17:29
luciece píše:
Mar__tanka1983 píše:
počkej nepsalas že budeš testit až v pátek?
kolikátej den je tahle fotka?
Tři dny zpožděná menstruace a si 12DPO

taky si myslím, že je tam…tady posílám svoje testíky, jak jsem je fotila já :-) pro srovnání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
22.12.10 17:30
Kikullka píše:
Marta8 píše:
ahoj holky já abych se přiznala tak jsem si dnes udělala testík 3 dny před MS a né z ranní moči a vyšel negativní. Tak z toho asi nic nebude, nebo myslíte že by mohlo být ještě brzy? :nevim:
Marti určitě je ještě brzo. Kolikátý si DPO? Zkus ještě počkat třeba dva dny nebo nejlépe pokud ms nedorazí a pak zkus testík znova ;)

tak to je rozhodně brzo a když už tak brzo…tak jedině z ranní moči !!! já bych taky testovala až v den očekávané MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
22.12.10 17:32
Mar__tanka1983 píše:
no takže sme na tom teda stejně - měla sem to dostat 20/12 a mám přibližně podobnou čárku (ono z těch rozmazanejch fotek je to vidět hrozně naprd).
ten co mám já, tak je krásná čárka (no teda je světlá, ale je stejně široká jako ta kontrolní) a na fotce nebylo vidět vůbec nic…
kdy máš v plánu zopáknout, jestli to sílí?já se bojim, že když budu testit znovu moc brzo, tak z toho jen zblbnu, že to netmavne…to se mi totiž stalo teď: v pondělí test, a včera taky a ten úterní stejně slabej (pomalu skoro slabší než ten první) - takže mi to samozřejmě navrtává brouky do hlavy… :-?

abyste poznaly zada druhá čárka tloustne, tak rozhodně testujte ob den…takže např 28,30,33 DC…ať je to dobře vidět…posílala jsem tu i fotku…py proužky jsou mamatesty 10 a je krásně vidět, jak čárka sílí… :-) hooooodně štěstí…přeju všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
22.12.10 18:10
Marta8 píše:

Ahoj Marti, já testila 3 dny před ms a taky nic a potom 2 dny po zpoždění ms jsem už měla krásné //
Přeji Ti a všem tady at brzy mají // :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
22.12.10 18:26

ahojky gratuluju.ja testila den pred MS a carka bla videt docela pekne ael spabsi a pak sjem testila ob den a silila ale pozor..testuje jen jednim druhem testu abyste vedeli ze sili..ja jsem si udelala prvni test ten papirkovej..druhej umelej a treti taky umelej a to uz byly ob carky stejen silny a dalsi dva dny zase ten papirkovej a carka byla samozrejme slabsi nez na tom umelym ale doufala jsem ze to jen jen druhem testu a pak jsem udelal zase papirkovej a carka byla zase silnejsi..
no a jak se jinak mate?,me v praci sot stvou..delam karatkej dlouhej a letos mi vyslo ze na vanoce a svatky jsem doma ale jelikoz jenda kolegyne marodi tak jdu 26. do prace..ale nastesti mi dnes prodlouzili smlouvu a to sice jen na dobu urcitou do 30.9.2011 takze me dost nakrkli..a termin bych mela mit v pulce srpna..nevite jeslti mam pak narok na to aby mi drzeli msito kdyz jsem porodila v dobe trvani pracovniho pomeru??
no a jinak 30.12. jdu na kontrolu a reknu si o neschopenku a pekne tu s nima v praci vybehnu:D uz se na to tesim ..nemam ani cerny svedomi za to jejich chovani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí