Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
drzim vsem co budou testovat palecky:)
no s tema priznakama..ja jsem mela predchozi dva mesice bolavy prsa a uz jsem si pokazdy myslela ze to klaplo..bolest bricha a zad a casto jsem curala a nakonec jsem do dsotala..jenze tenhle mesic priznaky uplne stejny jen hlavne ty prsa bolela a pichalo v podbrisku a pak i bradavky palily no a bylo to tehu takze mas jeste sanci..myslim ze priznaky MS a tehotensky josu si natolik podobny(aspon u me) ze ja to podle toho vubec nepoznam..kdyz me tnhle mesic zacly bolet prsa tak uz jsem zoufala ze to zase nevyslo a nastestzi jsem se mylila:)
ja uz mam taky vsechny darky a cast uz mam i zabalenou a zitra dobalim zbytek a pak uz bude klidek:)..jeste zitra zajedu koupit manzelovi neco o cem nebude vedet at ma prekvapko a je to:)
Ahoj Holky ![]()
Vidím, že jsme natom všechny stejne.
Já mám 8DPO a test si budu dělat 24.12.:)
Dělala jsem si ho dneska, vím že zbytečně (ale která z nás to nezkusila tak brzo) ![]()
Moje příznaky: bolí mě prsa, mám křeče v podbříšku, je mi nevolno v autě, mám špatnou pleť, jsem nerudná…bohužel mám tyto příznaky každý měsíc a prsa mě bolí vždy už 14 dní pred MS. Ale nák tomu dávám tento měsíc větší pozornost
Čím to asi bude ![]()
Jelikož mám po ovulaci lu.fázy asi 18 dní,tak budu čekat trošku délé na MS.
Ale testík dám až 24.12, možná mi ježíšek nadělí miminko ![]()
Chtěla jsem se optat jestli máte také nekdo druhou fázy cyklu dlouhou cca 18 dní a jestli je to v pořádku.
Dekuji, Bumbrla.
![]()
Dobré ráno děvčata!
AliceP: co ty ? Už jsi byla u lékaře ? Nějak to tady nemůžu najít.
Já byla včera a čekámi mimi!Konečně po roce snažení.Je staré prý tak 4 týdny a měří 7,3 mm.Mám obrázek doma na ledničce a pořád tomu nemůžu uvěřit.Jsme štastní jak blechy. ![]()
Taky Vám děvčata přeji pozitivní testíky.
U mě zabralo až nasazení listovky na předpis od lékaře.
Tak já to měla dostat včera ale špatně jsem to spočítala a myslela že až dneska a zatím nic,tak ještě počkám a pak si udělám test,chtěla jsem na štědrý den,podle přítele prý asi jsem-mám bolesti prsou a podbříšku,naběhlé bradavky a taková oteklá prsa a dnes jsem si měřila BT a mám 37,1 ted´ už asi 10 dní pořád stejnou.Tak uvidím.........
jajasi píše:
Dobré ráno děvčata!
AliceP: co ty ? Už jsi byla u lékaře ? Nějak to tady nemůžu najít.
Já byla včera a čekámi mimi!Konečně po roce snažení.Je staré prý tak 4 týdny a měří 7,3 mm.Mám obrázek doma na ledničce a pořád tomu nemůžu uvěřit.Jsme štastní jak blechy.
Taky Vám děvčata přeji pozitivní testíky.
U mě zabralo až nasazení listovky na předpis od lékaře.
Jasis blahopřeju a tiše zavidím ![]()
Děkuji moc!
A neboj,taky ti to vyjde.Jinak já jsem věděla už týden před MS,že jsem asi těhu.Měla jsem učebnicové příznaky ale hlavně,vystouply mi a ztmavly bradavky.Poznáš to, neboj.A u mě taky na to přišel nejdřív manžel.Takže přítelovo pozorování nezavrhuj ![]()
jajasi píše:
Děkuji moc!
A neboj,taky ti to vyjde.Jinak já jsem věděla už týden před MS,že jsem asi těhu.Měla jsem učebnicové příznaky ale hlavně,vystouply mi a ztmavly bradavky.Poznáš to, neboj.A u mě taky na to přišel nejdřív manžel.Takže přítelovo pozorování nezavrhuj
děkuji za podporu,tak doufám že budu mít taky štěstí a když ne tak snad příště ![]()
Mar__tanka1983 píše:
HOLKY ŠTÍPNĚTE MĚ!!jsou tam dvě![]()
![]()
tak já štípám a blahopřeju ![]()
Mar__tanka1983 píše:
HOLKY ŠTÍPNĚTE MĚ!!jsou tam dvě![]()
![]()
Jakej si měla test prosím
No téééda holky
takovej pozitivních zpráv hned po ránu
moc moc moc Vám gratuluju
to je tak super, že Vám to vyšlo, ještě před Vánocema
Tak na sebe hlavně dávejte pozor a hezky odpočívejte
ahoj luciece, měla sem mamatest 10, ten jak sou tam dva testy v jednom balení (stojí asi 40 kaček)…
mám v tom balení ještě jeden tak ho zkusím, zítra nebo pozítří, jestli to sílí…
ono teda taky asi těžko mít silnější proužek, když sem celou noc lítala na záchod…to ta ranní moč zase tak koncentrovaná nebyla asi ![]()
ty jo já zkoušela fotit, fakt, jenže můj mobil je stará herka a fotka nestojí za nic, takže na ní není vidět ani prd (je dost rozmazanej i ten kontrolní)…a digifoťák bohužel nemám…