Těhotenský test PROSINEC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1150
10.1.11 15:50
xverax píše:
lencaplenca píše:
Tak holky, test jsem koupila, zkusila a…nedoporučila bych ho. Max těm, které jsou v tom nejranějším stadiu, tzn. do 3 týdnů od početí. Mně test ukázal jen plusko a 3+, což znamená, že jsem těhu a víc jak tři týdny po početí (měla bych být asi tak těch 5). Stál 159 korun. Ukojila jsem svojí potřebu ho vyzkoušet a až budu těhu někdy příště, proužky budou mými favority :-D
Já sem to říkala, zlatej Mamatest :-) :pankac:

Přesně tak! Teď už to víme nastopro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
10.1.11 19:50

tak aspon ze to vime :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
11.1.11 19:24

to jo teda el zajimavy to je..no holkym e zae laka vyzkouseet tu kravinu s tim pohlavim..je to test kterej ti po desatym tydnu ukaze pohlavi ale stoji to do tisicovky coz je dost ale laka me to teda hodne:))ale 10.unora jdu na 3D ultrazvuk tak jeslti mi to tam neukaze a nebo jeslti to ukaze na malo % tak to mozan taky vyzkousim:DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
11.1.11 19:55

AliceP: a kde se ten test dá pořídit? slyším o něm prvně. I když já teda ho ještě nějakou dobu potřebovat nebudu. Dnes či zítra očekávám MS a dnes jsem začala slabounce špinit, což u mě vždy signalizuje příchod mrchy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.11 21:07

No, kamarádka si ho dělala, vyšel jí kluk. A podle všech UTZ, které následovaly, čeká holku. Tak mi to přijde jako drahá sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
16.1.11 17:06

konicek: tak jak??dorazila mrska?no ja na nej koukala na internetu ale je pravda ze je to draha sranda tak uvidime:)
klidnakocka: no prave no to je ajsny ze to neni 100% ze to je spis pro srandu protoze kdybyb to zarucene fungovalo tak by si to asi kupoval kazdej…ale jsem na to docela zvedava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.1.11 19:09

Alice: mrcha dorazila, snažení bude pokračovat… Už jsem se pomalu smiřovala s tím, že v létě nebude moře (kdybych byla těhu). Ale možná to nakonec dopadne tak, že i to moře by bylo, když by se nezadařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
16.1.11 20:28

:((..do leta jeset daleko..do ty doby se urcite zadari drzim palecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
17.1.11 20:03

taky doufám, Alice. ale mám alespoň motivaci a na co se těšit. A alespoň se neupínám jen na to mimčo… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
18.1.11 18:23

jojo to chce upnout se na nejakou dovcu..my jsem si objednali lyzovacku v alpach na 10.prosince a ze zacatku jsem se dokonce bala ze to treba vyjde chvilku pred odjezdem ale pak jsem si rekla ze hold nebudu lyzovat..a vis kdy jsem to zjistila ze jsem tehu?? 7.prosince:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
19.1.11 18:27

Ahojky tak jsem tu dloho nebyla,dneska jsem byla v poradně tak jsem 7tt. Na ultrazvuku zatím nebylo nic moc vidět :nevim: Jen šedý flíček,jinak se cítím dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
19.1.11 18:36

Ahoj holky,mohla bych ještě jednou poprosit o radu?
V neděli jsem měla slabou čárku a na testu stále je a pak už nic a dneska taky nic.Prsa mě bolí,když si na ně sáhnu,jako kdyby tam byly modřiny a pořád víc a víc,výtok,neš­pinim,teplota nahoře,ale test negativní.Jsem 15.DPO a LF mám 11 dní..Zítra jdu k doktorovi,ale nevěřím tomu,že to je těhu,to už by přece bylo vidět :roll:Co vy na to?Myslíte,že mám ještě naději? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
19.1.11 19:01

luciece:gratuluji..:)
Ewista: no je klidne mozny ze to jeste neni videt ael moc tomu nerozumim..mozna je to tim ze se sice vajicko oplodnilo ale neuchytilo a odejde s menstruaci..netusim..ale drzim palecky aby to bylo tehu a dej nam zitra vedet jak jsi dopadla..tfuj tfuj tfuj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
27.1.11 12:09

Ahojky taky jsem zde dlouho nebyla, čekala jsem až budu mít po vyšetření. Ewisto, buď to bude špatně uhnízděné vajíčko a budeš mít spožděnou menstruaci, tak jsem to měla já, měla jsem potrat v ranném stadiu, je to hrozné, ale nakonec se potom hned zadařilo a už jsem 13 + 2 tt. To jen kdyby to nedopadlo, ale také to může být ranné stadium těhu a hodnoty HCG malé, proto je lepší když ti doktorka odebere krev a vyšetří tě, přeji hodně štěstíčka ať je to pozitivní. Já jsem byla včera na NT testu v brně a vše je v pořádku a dokonce už nám řekla paní doktorka co to bude, už takto brzo. Jo s tím testováním na pohlaví, bych to nedělala jsou to vyhozené peníze, to je lepší počkat si na UZ. A ten těhu test co dávaj na reklamu je opravdu nanic, mě to ukázalo 3 + a nic víc. Jinak všem testujícím a maminkám držím pěstičky a´t se vše daří. Pěkný den Sonča. Posílám včerejší fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí