Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ajla píše:
ahojky zdravim vsechny..videal jsem dnes reklamu tak mi to nedalo najit to na netu a dat sem odkazJE to tehotensky test co vam ukaze nejen jeslit jste tehotne ale i to jak dlouho…Docela me prekvapila cena…http://www.drmax-lekarna.cz/…lni-1ks.html
Ajla píše:
ahojky zdravim vsechny..videal jsem dnes reklamu tak mi to nedalo najit to na netu a dat sem odkazJE to tehotensky test co vam ukaze nejen jeslit jste tehotne ale i to jak dlouho…Docela me prekvapila cena…http://www.drmax-lekarna.cz/…lni-1ks.html
Tu cenu bych si tipla asi dobře…až mě láká ty dvě stovky obětovat a zkusit ho ![]()
no nevim jeslti jsem nasla presne ten samej co ukazovali v TV ale ma to ukazat i pocet tydnu (nebo mozna i dnu) to by chtelo se poptat v lekarne…u Dr. Maxe by to meli mit, mozna i jinde…jsem 30 tydnu tak nevim jeslti by to melo jeste cenu, ale taky by me to desne zajimalo..takze pokud to bdues zkouset tak dej vedet ![]()
Možná se zítra stavím v lékárně
Jsem fakt zvědavá, jak moc dobře funguje.
lencaplenca píše:
Možná se zítra stavím v lékárněJsem fakt zvědavá, jak moc dobře funguje.
ja taky, :-d hend sem pisni jaky to dopadlo kdyz se tam stavis ![]()
lencaplenca píše:
Možná se zítra stavím v lékárněJsem fakt zvědavá, jak moc dobře funguje.
Moc dobře asi ne, mě ukázal jen / (tedy spíš mínusko) :-/ ![]()
Ajla píše:
no nevim jeslti jsem nasla presne ten samej co ukazovali v TV ale ma to ukazat i pocet tydnu (nebo mozna i dnu) to by chtelo se poptat v lekarne…u Dr. Maxe by to meli mit, mozna i jinde…jsem 30 tydnu tak nevim jeslti by to melo jeste cenu, ale taky by me to desne zajimalo..takze pokud to bdues zkouset tak dej vedet
Ukazuje to týdny, ale pokud seš v pátým a výš, tak ti to ukáže myslím jen „5+“, takže pokud jsi v 30. týdnu, tak ti to moc neukáže…
xverax píše:Ajla píše:Ukazuje to týdny, ale pokud seš v pátým a výš, tak ti to ukáže myslím jen „5+“, takže pokud jsi v 30. týdnu, tak ti to moc neukáže…
no nevim jeslti jsem nasla presne ten samej co ukazovali v TV ale ma to ukazat i pocet tydnu (nebo mozna i dnu) to by chtelo se poptat v lekarne…u Dr. Maxe by to meli mit, mozna i jinde…jsem 30 tydnu tak nevim jeslti by to melo jeste cenu, ale taky by me to desne zajimalo..takze pokud to bdues zkouset tak dej vedet
ne ne ja bych ho uz nezkousela
aha takze kdyz jsi treba 14 dni ukaze to co? JE to zvlastni, proto jsem na to zvedava
Já se dneska v tej lékárně stavím, pokud ho mít budou, tak koupím, ozkouším a napíšu výsledek. Já bych měla být 7tt+2, měla jsem jít minulý pátek na první prohlídku, ale nevyšla, jdu až tuhle středu, tak to pak porovnám s tím, co mi dr. poví. Jsem na to fakt zvědavá ![]()
Že se ti chce za to utrácet
, ale jsem zvědavá, co ti to napíše ![]()
Lenczii píše: Že se ti chce za to utrácet, ale jsem zvědavá, co ti to napíše
No vidíš, to je právě to, všechny jsou zvědavé…já taky. Ty dvě stovky náš domácí rozpočet nepoloží a beru to jako malou službu všem ostatním. Asi tak ![]()
lencaplenca píše:Lenczii píše: Že se ti chce za to utrácetNo vidíš, to je právě to, všechny jsou zvědavé…já taky. Ty dvě stovky náš domácí rozpočet nepoloží a beru to jako malou službu všem ostatním. Asi tak, ale jsem zvědavá, co ti to napíše
to jo ja cekala ze to bude stat jest vic…tak aspon to odzkousis za ostatni tak uvidime co to ukaze ![]()
Tak holky, test jsem koupila, zkusila a…nedoporučila bych ho. Max těm, které jsou v tom nejranějším stadiu, tzn. do 3 týdnů od početí. Mně test ukázal jen plusko a 3+, což znamená, že jsem těhu a víc jak tři týdny po početí (měla bych být asi tak těch 5). Stál 159 korun. Ukojila jsem svojí potřebu ho vyzkoušet a až budu těhu někdy příště, proužky budou mými favority ![]()
lencaplenca píše:
Tak holky, test jsem koupila, zkusila a…nedoporučila bych ho. Max těm, které jsou v tom nejranějším stadiu, tzn. do 3 týdnů od početí. Mně test ukázal jen plusko a 3+, což znamená, že jsem těhu a víc jak tři týdny po početí (měla bych být asi tak těch 5). Stál 159 korun. Ukojila jsem svojí potřebu ho vyzkoušet a až budu těhu někdy příště, proužky budou mými favority
Já sem to říkala, zlatej Mamatest
![]()