Těhotenský test PROSINEC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1150
9.1.11 17:10
Ajla píše:
ahojky zdravim vsechny..videal jsem dnes reklamu tak mi to nedalo najit to na netu a dat sem odkaz :-) JE to tehotensky test co vam ukaze nejen jeslit jste tehotne ale i to jak dlouho…Docela me prekvapila cena…http://www.drmax-lekarna.cz/…lni-1ks.html
Ajla píše:
ahojky zdravim vsechny..videal jsem dnes reklamu tak mi to nedalo najit to na netu a dat sem odkaz :-) JE to tehotensky test co vam ukaze nejen jeslit jste tehotne ale i to jak dlouho…Docela me prekvapila cena…http://www.drmax-lekarna.cz/…lni-1ks.html

Tu cenu bych si tipla asi dobře…až mě láká ty dvě stovky obětovat a zkusit ho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
9.1.11 17:31

no nevim jeslti jsem nasla presne ten samej co ukazovali v TV ale ma to ukazat i pocet tydnu (nebo mozna i dnu) to by chtelo se poptat v lekarne…u Dr. Maxe by to meli mit, mozna i jinde…jsem 30 tydnu tak nevim jeslti by to melo jeste cenu, ale taky by me to desne zajimalo..takze pokud to bdues zkouset tak dej vedet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
9.1.11 17:49

Možná se zítra stavím v lékárně :lol: Jsem fakt zvědavá, jak moc dobře funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
9.1.11 20:53
lencaplenca píše:

ja taky, :-d hend sem pisni jaky to dopadlo kdyz se tam stavis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.1.11 21:46
lencaplenca píše:

Moc dobře asi ne, mě ukázal jen / (tedy spíš mínusko) :-/ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.1.11 21:47
Ajla píše:
no nevim jeslti jsem nasla presne ten samej co ukazovali v TV ale ma to ukazat i pocet tydnu (nebo mozna i dnu) to by chtelo se poptat v lekarne…u Dr. Maxe by to meli mit, mozna i jinde…jsem 30 tydnu tak nevim jeslti by to melo jeste cenu, ale taky by me to desne zajimalo..takze pokud to bdues zkouset tak dej vedet :-)

Ukazuje to týdny, ale pokud seš v pátým a výš, tak ti to ukáže myslím jen „5+“, takže pokud jsi v 30. týdnu, tak ti to moc neukáže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
9.1.11 22:57
xverax píše:
Ajla píše:
no nevim jeslti jsem nasla presne ten samej co ukazovali v TV ale ma to ukazat i pocet tydnu (nebo mozna i dnu) to by chtelo se poptat v lekarne…u Dr. Maxe by to meli mit, mozna i jinde…jsem 30 tydnu tak nevim jeslti by to melo jeste cenu, ale taky by me to desne zajimalo..takze pokud to bdues zkouset tak dej vedet :-)
Ukazuje to týdny, ale pokud seš v pátým a výš, tak ti to ukáže myslím jen „5+“, takže pokud jsi v 30. týdnu, tak ti to moc neukáže…

ne ne ja bych ho uz nezkousela :-) aha takze kdyz jsi treba 14 dni ukaze to co? JE to zvlastni, proto jsem na to zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
10.1.11 09:36

Já se dneska v tej lékárně stavím, pokud ho mít budou, tak koupím, ozkouším a napíšu výsledek. Já bych měla být 7tt+2, měla jsem jít minulý pátek na první prohlídku, ale nevyšla, jdu až tuhle středu, tak to pak porovnám s tím, co mi dr. poví. Jsem na to fakt zvědavá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
10.1.11 10:15

Že se ti chce za to utrácet :lol: , ale jsem zvědavá, co ti to napíše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
10.1.11 10:34
Lenczii píše: Že se ti chce za to utrácet :lol: , ale jsem zvědavá, co ti to napíše :lol:

No vidíš, to je právě to, všechny jsou zvědavé…já taky. Ty dvě stovky náš domácí rozpočet nepoloží a beru to jako malou službu všem ostatním. Asi tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
10.1.11 12:18
lencaplenca píše:
Lenczii píše: Že se ti chce za to utrácet :lol: , ale jsem zvědavá, co ti to napíše :lol:
No vidíš, to je právě to, všechny jsou zvědavé…já taky. Ty dvě stovky náš domácí rozpočet nepoloží a beru to jako malou službu všem ostatním. Asi tak :-D

to jo ja cekala ze to bude stat jest vic…tak aspon to odzkousis za ostatni tak uvidime co to ukaze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
10.1.11 15:20

Tak holky, test jsem koupila, zkusila a…nedoporučila bych ho. Max těm, které jsou v tom nejranějším stadiu, tzn. do 3 týdnů od početí. Mně test ukázal jen plusko a 3+, což znamená, že jsem těhu a víc jak tři týdny po početí (měla bych být asi tak těch 5). Stál 159 korun. Ukojila jsem svojí potřebu ho vyzkoušet a až budu těhu někdy příště, proužky budou mými favority :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
10.1.11 15:25

Tady je photo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
10.1.11 15:27

Nic není dokonalé :lol: , hlavně, že už to víme… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.1.11 15:46
lencaplenca píše:
Tak holky, test jsem koupila, zkusila a…nedoporučila bych ho. Max těm, které jsou v tom nejranějším stadiu, tzn. do 3 týdnů od početí. Mně test ukázal jen plusko a 3+, což znamená, že jsem těhu a víc jak tři týdny po početí (měla bych být asi tak těch 5). Stál 159 korun. Ukojila jsem svojí potřebu ho vyzkoušet a až budu těhu někdy příště, proužky budou mými favority :-D

Já sem to říkala, zlatej Mamatest :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital