Těhotenský test PROSINEC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1278
27.12.10 10:12

Tak jsem šla dneska k doktorovi a má dovču, tak jsem si aspoň koupila ještě test, :palec: tak vám přikládám foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
27.12.10 10:51

dobré povánoční dopoledne holky…
lucí: krásnej testík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
27.12.10 10:58

jinak holky mám špatné zprávy, ve čtvrtek odpoledne jsem začala krvácet (na plný pecky jako při klasické, ale ještě silnější MS) a tak z toho nic není…raný potrat v 5TT :cry: , dle doktora jsem jinak " v pořádku", prý kdybych se tak nehlídala, tak jsem ani nezjistila, že jsem v tom…naštěstí jsem jinka bez potíží a nemusím ani na revizi, nic…tak aspoň něco…
jo, tak poplakala jsem si, ale zase si říkám, že když nebylo něco v pořádku tak radši teď než třeba ve 2. , 3. měsíci… život jde dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
27.12.10 11:29
Mar__tanka1983 píše:
jinak holky mám špatné zprávy, ve čtvrtek odpoledne jsem začala krvácet (na plný pecky jako při klasické, ale ještě silnější MS) a tak z toho nic není…raný potrat v 5TT :cry: , dle doktora jsem jinak " v pořádku", prý kdybych se tak nehlídala, tak jsem ani nezjistila, že jsem v tom…naštěstí jsem jinka bez potíží a nemusím ani na revizi, nic…tak aspoň něco…
jo, tak poplakala jsem si, ale zase si říkám, že když nebylo něco v pořádku tak radši teď než třeba ve 2. , 3. měsíci… život jde dál

Ahoj,
to je mi mooc líto :hug:
Já to měla stejné ,testík mi přestal sílit a týden na to jsem začala krvácet :cert: achjo,ale je pravda raději tak brzy než třeba 10tt :nevim: !!
Přeji Ti hodně síly a pozitivní energii :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
27.12.10 11:31
luciece píše:
Tak jsem šla dneska k doktorovi a má dovču, tak jsem si aspoň koupila ještě test, :palec: tak vám přikládám foto

Luciece, nádherná dálnice :palec: mooooc gratuluji!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
27.12.10 11:46

Martanko, mrzí mě to. Mně se stalo úplně to stejné před měsícem. Mudra mi řekla přesně to samé. Kdybych se netestila, tak bych to nevěděla a myslela si, že se mi jen zpozdila…

Luciece, krásný testík :palec:

Kikulko, a jak se zobrazí ten metřík? Taky bych si chtěla prohlédnout BT :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
27.12.10 12:16

Ahoj holky :mavam:
tak mě začíná dovča a přípravy na stěhování, tak jsem na to zvědavá, jak to všechno zvládnem :-D
luciece, nádhernej testík :palec: moc ti to přeju, jen ať krásně jetě víc sílí a dávej na sebe pozor, hezky odpočívej :kytka:
Martanko, je mi moc líto, že se mimísek nakonec neudržel :cry: ale je fakt pravda, že když už tak je lepší takhle brzo, než později, to by to bylo ještě horší se z toho vzpamatovat, takhle si hezky odpočineš a vyjde to určitě brzo :kytka: mimísek to má u tebe hezky připravené, tak by se mohl chytit hned příští měsíc :palec:
suchare, dneska mi klesla teplota na 37 :( tak doufám, že zítra zase trochu povyleze a nebude klesat, to by to bylo zase v háji :( A neboj, na testík je ještě brzo, zkus tak za dva dny a to už by tam čárka mohla být… I když já mám co říkat, chtěla bych ho zkusit zítra, budu 10dDPO, tak doufám doufám
konicku, nahoře pod názvem diskuse si musíš dát zobrazovat podpisy, tam pak vše uvidíš, i můj odkaz na měření BT :palec: kdybys nevěděla, tak ještě poradím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
27.12.10 13:07

Kikulko, nestresuj to není žádný pokles :dance: to je krásná teplotka :potlesk: jen tak dále a zítra pokud budeš testit,tak chceme vidět fotečku!!!!!!
Věřím ,že budeš mít //
Při tom stěhování dávej na sebe pozor,klidně můžeš být těhu,i když Ti test zítra neukáže //!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
27.12.10 13:12
suchar píše:
Kikulko, nestresuj to není žádný pokles :dance: to je krásná teplotka :potlesk: jen tak dále a zítra pokud budeš testit,tak chceme vidět fotečku!!!!!!
Věřím ,že budeš mít //
Při tom stěhování dávej na sebe pozor,klidně můžeš být těhu,i když Ti test zítra neukáže //!!!!!!!!!!!!!!!!

Děkuju z podporu :) já doufám, že se teplotka ještě udrží a mohlo by na testíku zítra něco být. Při stěhování na sebe budu stejně dávat pozor, takže většinu toho bude muset odnosit chudák přítel :oops: ale stejně to nechci riskovat, co kdyby to vyšlo :nevim: prsa mám pořád trochu větší a citlivější, no uvidím co testík. :think: Kdy ty budeš zkoušet další testík? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
27.12.10 13:13

kikullka:držím palec ať to klapne a určitě pak pošli fotečku testu :-))
a netahej žádný postele nebo obývákovou stěnu, pěkně v klidu a piánko :wink: od čeho ty chlapy máme, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
27.12.10 13:15
Mar__tanka1983 píše:
kikullka:držím palec ať to klapne a určitě pak pošli fotečku testu :-))
a netahej žádný postele nebo obývákovou stěnu, pěkně v klidu a piánko :wink: od čeho ty chlapy máme, ne?

Děkuju :) jen se bojím, že je ještě na testík brzo, když to mám dostat v pátek, ale co kdyby tam chtěl být aspoň dušík :-D a neboj, budu nosit akorát tak polštáře pro jisotu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
27.12.10 13:37

testit brzo nebo pozdě, to je asi jedno..já si po týhle zkušenosti slibuju, že budu testit až nejdřív za týden po vynechaný MS a stejně to vidím tak, že už 3 dny před poletím do lékárny :nevim: :lol:
takové už prostě jsme, my báby nedočkavý :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
27.12.10 13:40
Kikullka píše:
suchar píše:
Věřím ,že budeš mít //
Děkuju z podporu :) já doufám, že se teplotka ještě udrží a mohlo by na testíku zítra něco být. Při stěhování na sebe budu stejně dávat pozor, takže většinu toho bude muset odnosit chudák přítel :oops: ale stejně to nechci riskovat, co kdyby to vyšlo :nevim: prsa mám pořád trochu větší a citlivější, no uvidím co testík. :think: Kdy ty budeš zkoušet další testík? :kytka:

I kdyby zítra byl negativní ,nic to neznamená!!!
Minule jsem dělala test 3 dny před ms a nic a 2 dny po zpoždění už byli // opatruj se!!!!
Já testnu asi až ve středu,to budu 2 dny před ms ,tak třeba už budou //,jsem už jak na trní :wink:
Držím palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
27.12.10 13:42
Mar__tanka1983 píše:
testit brzo nebo pozdě, to je asi jedno..já si po týhle zkušenosti slibuju, že budu testit až nejdřív za týden po vynechaný MS a stejně to vidím tak, že už 3 dny před poletím do lékárny :nevim: :lol:
takové už prostě jsme, my báby nedočkavý :-P

Přesně tak :palec: píšeš mi z duše :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
27.12.10 13:44
Mar__tanka1983 píše:
takové už prostě jsme, my báby nedočkavý :-P

To máš pravdu :palec: i když si řeknem, že počkáme až na vynechanou ms, tak červík stejně hledá a už testíme několik dní předem :-D u mě jde teď spíš o to stěhování, mám z toho trochu strach, protože už pár dní po ovu jsem měla pocit, že to vyšlo, mamča to takhle měla taky, tak proto chci zkusit brzo testík, ale třeba jenom blbnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí