Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem šla dneska k doktorovi a má dovču, tak jsem si aspoň koupila ještě test,
tak vám přikládám foto
jinak holky mám špatné zprávy, ve čtvrtek odpoledne jsem začala krvácet (na plný pecky jako při klasické, ale ještě silnější MS) a tak z toho nic není…raný potrat v 5TT
, dle doktora jsem jinak " v pořádku", prý kdybych se tak nehlídala, tak jsem ani nezjistila, že jsem v tom…naštěstí jsem jinka bez potíží a nemusím ani na revizi, nic…tak aspoň něco…
jo, tak poplakala jsem si, ale zase si říkám, že když nebylo něco v pořádku tak radši teď než třeba ve 2. , 3. měsíci… život jde dál
Mar__tanka1983 píše:
jinak holky mám špatné zprávy, ve čtvrtek odpoledne jsem začala krvácet (na plný pecky jako při klasické, ale ještě silnější MS) a tak z toho nic není…raný potrat v 5TT, dle doktora jsem jinak " v pořádku", prý kdybych se tak nehlídala, tak jsem ani nezjistila, že jsem v tom…naštěstí jsem jinka bez potíží a nemusím ani na revizi, nic…tak aspoň něco…
jo, tak poplakala jsem si, ale zase si říkám, že když nebylo něco v pořádku tak radši teď než třeba ve 2. , 3. měsíci… život jde dál
Ahoj,
to je mi mooc líto ![]()
Já to měla stejné ,testík mi přestal sílit a týden na to jsem začala krvácet
achjo,ale je pravda raději tak brzy než třeba 10tt
!!
Přeji Ti hodně síly a pozitivní energii ![]()
luciece píše:
Tak jsem šla dneska k doktorovi a má dovču, tak jsem si aspoň koupila ještě test,tak vám přikládám foto
Luciece, nádherná dálnice
mooooc gratuluji!!!!!
Martanko, mrzí mě to. Mně se stalo úplně to stejné před měsícem. Mudra mi řekla přesně to samé. Kdybych se netestila, tak bych to nevěděla a myslela si, že se mi jen zpozdila…
Luciece, krásný testík ![]()
Kikulko, a jak se zobrazí ten metřík? Taky bych si chtěla prohlédnout BT ![]()
Ahoj holky ![]()
tak mě začíná dovča a přípravy na stěhování, tak jsem na to zvědavá, jak to všechno zvládnem ![]()
luciece, nádhernej testík
moc ti to přeju, jen ať krásně jetě víc sílí a dávej na sebe pozor, hezky odpočívej ![]()
Martanko, je mi moc líto, že se mimísek nakonec neudržel
ale je fakt pravda, že když už tak je lepší takhle brzo, než později, to by to bylo ještě horší se z toho vzpamatovat, takhle si hezky odpočineš a vyjde to určitě brzo
mimísek to má u tebe hezky připravené, tak by se mohl chytit hned příští měsíc ![]()
suchare, dneska mi klesla teplota na 37
tak doufám, že zítra zase trochu povyleze a nebude klesat, to by to bylo zase v háji
A neboj, na testík je ještě brzo, zkus tak za dva dny a to už by tam čárka mohla být… I když já mám co říkat, chtěla bych ho zkusit zítra, budu 10dDPO, tak doufám doufám
konicku, nahoře pod názvem diskuse si musíš dát zobrazovat podpisy, tam pak vše uvidíš, i můj odkaz na měření BT
kdybys nevěděla, tak ještě poradím
Kikulko, nestresuj to není žádný pokles
to je krásná teplotka
jen tak dále a zítra pokud budeš testit,tak chceme vidět fotečku!!!!!!
Věřím ,že budeš mít //
Při tom stěhování dávej na sebe pozor,klidně můžeš být těhu,i když Ti test zítra neukáže //!!!!!!!!!!!!!!!!
suchar píše:
Kikulko, nestresuj to není žádný poklesto je krásná teplotka
Věřím ,že budeš mít //
Při tom stěhování dávej na sebe pozor,klidně můžeš být těhu,i když Ti test zítra neukáže //!!!!!!!!!!!!!!!!
Děkuju z podporu
já doufám, že se teplotka ještě udrží a mohlo by na testíku zítra něco být. Při stěhování na sebe budu stejně dávat pozor, takže většinu toho bude muset odnosit chudák přítel
ale stejně to nechci riskovat, co kdyby to vyšlo
prsa mám pořád trochu větší a citlivější, no uvidím co testík.
Kdy ty budeš zkoušet další testík? ![]()
kikullka:držím palec ať to klapne a určitě pak pošli fotečku testu ![]()
a netahej žádný postele nebo obývákovou stěnu, pěkně v klidu a piánko
od čeho ty chlapy máme, ne?
Mar__tanka1983 píše:
kikullka:držím palec ať to klapne a určitě pak pošli fotečku testu
a netahej žádný postele nebo obývákovou stěnu, pěkně v klidu a piánkood čeho ty chlapy máme, ne?
Děkuju
jen se bojím, že je ještě na testík brzo, když to mám dostat v pátek, ale co kdyby tam chtěl být aspoň dušík
a neboj, budu nosit akorát tak polštáře pro jisotu ![]()
testit brzo nebo pozdě, to je asi jedno..já si po týhle zkušenosti slibuju, že budu testit až nejdřív za týden po vynechaný MS a stejně to vidím tak, že už 3 dny před poletím do lékárny
![]()
takové už prostě jsme, my báby nedočkavý ![]()
Kikullka píše:suchar píše:Děkuju z podporu
Kikulko, nestresuj to není žádný poklesto je krásná teplotka
Věřím ,že budeš mít //
Při tom stěhování dávej na sebe pozor,klidně můžeš být těhu,i když Ti test zítra neukáže //!!!!!!!!!!!!!!!!já doufám, že se teplotka ještě udrží a mohlo by na testíku zítra něco být. Při stěhování na sebe budu stejně dávat pozor, takže většinu toho bude muset odnosit chudák přítel
ale stejně to nechci riskovat, co kdyby to vyšlo
prsa mám pořád trochu větší a citlivější, no uvidím co testík.
Kdy ty budeš zkoušet další testík?
I kdyby zítra byl negativní ,nic to neznamená!!!
Minule jsem dělala test 3 dny před ms a nic a 2 dny po zpoždění už byli // opatruj se!!!!
Já testnu asi až ve středu,to budu 2 dny před ms ,tak třeba už budou //,jsem už jak na trní ![]()
Držím palce
![]()
Mar__tanka1983 píše:
testit brzo nebo pozdě, to je asi jedno..já si po týhle zkušenosti slibuju, že budu testit až nejdřív za týden po vynechaný MS a stejně to vidím tak, že už 3 dny před poletím do lékárny![]()
takové už prostě jsme, my báby nedočkavý
Přesně tak
píšeš mi z duše ![]()
Mar__tanka1983 píše:
testit brzo nebo pozdě, to je asi jedno..já si po týhle zkušenosti slibuju, že budu testit až nejdřív za týden po vynechaný MS a stejně to vidím tak, že už 3 dny před poletím do lékárny![]()
takové už prostě jsme, my báby nedočkavý
To máš pravdu
i když si řeknem, že počkáme až na vynechanou ms, tak červík stejně hledá a už testíme několik dní předem
u mě jde teď spíš o to stěhování, mám z toho trochu strach, protože už pár dní po ovu jsem měla pocit, že to vyšlo, mamča to takhle měla taky, tak proto chci zkusit brzo testík, ale třeba jenom blbnu ![]()