Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
xreni: tak nakonec přeci jen nic. MS se mi pěkně rozjela. Tobě držím pěstičky. Taky jsem si prodělala ZT a vím, co to obnáší. Proto i chápu, že kontrolu oddaluješ až po novém roce. My s manžou budem muset o svátky pořádně zabrat s
, aby bylo po novém roce co slavit.
konicek píše:
xreni: tak nakonec přeci jen nic. MS se mi pěkně rozjela. Tobě držím pěstičky. Taky jsem si prodělala ZT a vím, co to obnáší. Proto i chápu, že kontrolu oddaluješ až po novém roce. My s manžou budem muset o svátky pořádně zabrat s, aby bylo po novém roce co slavit.
jee to me mrzi, tak ti preju do priste hodne stesticka, urco to uz vyjde.. me to trvalo 5 mesicu po ZT a dockala jsem se… ![]()
tak jsem si ráno dělala test a je tam bílo..
takže asi zase nic, pač dneska to mám dostat..
ale pořád mám hodně citlivá prsa (hlavně po stranách), bříško taky bolí, únava je taky pořád stejná… sem z toho zmatená ![]()
Hezký den holky,
gratuluju všem těhulkám
a snažilkám přeju brzké // ![]()
Jak pak se dneska máte? mě přepadla chřipka, tak doufám, že se mi brzo podaří dostat domů do postele a to zrovna, když mám mít ovulaci každým dnem
zbláznila se mi kvůli tomu i BT, dneska stoupla z 36,5 na 37,2
ach jo… tak teď nevím, jestli se máme vůbec nějak snažit nebo to nechat na příští měsíc ![]()
ahoj holky:))tak jsem opet tu..byla jem v Italii v Alpach ael nelyzovala jsem nebojte:))..krasne jsem si tam odpocinula..a zitra hura k Dr. tak snad bude vse ok..pekne se to tu rozjelo a ani nestiham kdo vsechno uz je tu tehu..tak mi nepasite novinky:))ja jsem si delal ob den testiky a silily tak to vypada dobre:))
Ahoj AliceP ! A jak ti jinak je?CO příznaky? Rozjely se už pořádně?
Ahoj Koničku, tak to je mě líto tak snad příští měsíc. Kikulko tak to zkus a třeba se zadaří. Jinak všem ostatním gratulace a těm co se snaží brzké dvě //. Pěkný den. Já jsem pořád jak na moři, nemůžu nic moc jíst, už ta představa, že to mám dát do pusy tak je mě na
, prsa jsou citlivá a taky jsem hodně unavená, ale jinak moc šťastná. Doufám, že kontrola příští úterý už bude se
. Sonča
![]()
Ahoj holky,
mám na vás otázečku…
Od pátku 3.12. jsem si zapoměla vzít HA, přišla sem na to až v neděli 5.12., kdy se mi dostavila menstruace /obvykle chodí tak v pátek/. Prášky sem měla brát až do úterka 7.12., ale díky té menstruaci, už jsem si je nevzala. Tudíž jsem si nevzala posledních 5 prášku. Menstruaci jsem měla až do pátku 10.12. Během toho jsme se s přítelem milovali bez ochrany, cca každý den. Dnes 15.12. bych si správně měla začít brát další platíčko HA, ale protože můžu (?) být těhu, tak si je radši brát nebudu…
Co si o tom myslíte? Můžu být v tom? Vzhledem k mému věku moc zkušeností s těmito věcma nemám, tak si nechám poradit od zkušenějších
Doufám, že jste to z mého vysvětlování pochopily ![]()
hoj holky muzu se pridat?Koncem zari jsem potratila v 6tt dvojcata a musela jsem na revizi,po sesti nedeli dorazily mesicky a ty jsem mela 11.11.Mam to vetsinou po 30 dnech ovulaci nehlidam,ale do dnesniho dne porad nic neprislo,uz 14 mam priznaky,mam tmavsi dvorce,ale prsa me neboli,boli me bricho po cely den nekdy jsou prestavky,ze mi je fajn,krvaci mi dasne kdyz si cistim zuby,jsem porad nafoukla a jak neco snim tak ohromne bolesti bricha,v puse mam divny pocit jako by sucho,nebo trpko ani nevim jak to popsat,ale sliny mam a nedokazu si to vysvetlit.Dneska jsem si delala test a bohuzel neni na nem citlivost stal 30kc a ani tam nebyl pribalovi letak no a pouze /.Nevim jestli neni brzi ja ovulaci nehlidam.Jsou drazsi testy lepsi?Myslite ze je brzy?
Ahojky holky. Chtěla bych poprosit o rady a zkušenosti. Minulý pátek sem byla u dr. a měla bych teď být v 7t+4. (podle ovulace tak ve 4t+4). Na kontrolu jdu zas v pátek, ale teď sem začala špinit. Myslíte že je to konec nadějím? Nebo se to dá ještě zachránít? Děkuji
myslím si že je to po uhnízdění vajíčka a některé holky mají i normálně menstruaci.
jjn píše:
hoj holky muzu se pridat?Koncem zari jsem potratila v 6tt dvojcata a musela jsem na revizi,po sesti nedeli dorazily mesicky a ty jsem mela 11.11.Mam to vetsinou po 30 dnech ovulaci nehlidam,ale do dnesniho dne porad nic neprislo,uz 14 mam priznaky,mam tmavsi dvorce,ale prsa me neboli,boli me bricho po cely den nekdy jsou prestavky,ze mi je fajn,krvaci mi dasne kdyz si cistim zuby,jsem porad nafoukla a jak neco snim tak ohromne bolesti bricha,v puse mam divny pocit jako by sucho,nebo trpko ani nevim jak to popsat,ale sliny mam a nedokazu si to vysvetlit.Dneska jsem si delala test a bohuzel neni na nem citlivost stal 30kc a ani tam nebyl pribalovi letak no a pouze /.Nevim jestli neni brzi ja ovulaci nehlidam.Jsou drazsi testy lepsi?Myslite ze je brzy?
Zkus si koupit mamatest mají ho v každé lékárně
Nika25 píše:
Ahojky holky. Chtěla bych poprosit o rady a zkušenosti. Minulý pátek sem byla u dr. a měla bych teď být v 7t+4. (podle ovulace tak ve 4t+4). Na kontrolu jdu zas v pátek, ale teď sem začala špinit. Myslíte že je to konec nadějím? Nebo se to dá ještě zachránít? Děkuji
Hlaně by jsi měla jít k doktorovi,ale já myslím že to bude dobrý.Moc ti to přeju ![]()
Nika25 píše:
došla bych si na pohotovost ať se na mě radši podívají… nebo si lehni a zítra ráno hned jdi k dr.
Děkuju za podporu. Nejhorší je, že zítra tam doktorka není, je tam až v pátek a to sem poyvaná. Tak nevím jestli to nemám vydržet a počkat až na ten pátek. Nic mi není, tak nevím