Těhotenský test PROSINEC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
10.12.10 14:43

Ewi to víš že bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.12.10 19:00

tak u mě asi nic nebude..... večer se mi oběvil slabě hnědý výtok. Asi mi zítra dorazí MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
10.12.10 19:01

konicku to může být i zahnízďování vajíčka, neboj, nemysli hned na to nejhorší :wink: To bývá okolo menstruace, to bude dobrý… kdy budeš testovat, nebo kdy má dorazit MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.12.10 19:33

MS má dorazit zítra, nebo pozítří… Testovat jsem chtěla až v neděli, ale asi nebudu. Uvidíme podle vývoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
10.12.10 19:38

Ahoj a neboj se opravdu to může být jen uhnízďování vajíčka, které je v období očekávané menstruace a pokud je to hnědavý výtok a né čerstvá a zářivá červená, tak by to mohlo být ono. Hlídej se a zkus se testnout a uvidíš. Sonča držím pěsti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
10.12.10 19:40

Já bych zkusila testnout klidně dnes, aspoň budeš vědět na čem jsi? :wink:
Držím pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.12.10 20:09

Tak jsem nevydržela, testla a sněhobílo… :( Nic z toho nebude. Na druhou stranu jsem si odhadla ovulku na další cyklus a vychází mi na 24.12., tak alespoň něco pozitivního :) Beru to sportovně, nezdarů bylo už víc a horších

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
10.12.10 21:36

holky tak ja tu v utery hlasila ze nic, ze mrcha, jenze se nak nerozjela, spis furt mensi intenzita a ted sem jen tak testla a slaboulinke // tak uvidime rano z ranni moci… rano se ozvu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
10.12.10 21:54
xreni píše:
holky tak ja tu v utery hlasila ze nic, ze mrcha, jenze se nak nerozjela, spis furt mensi intenzita a ted sem jen tak testla a slaboulinke // tak uvidime rano z ranni moci… rano se ozvu :dance:

reni no tak to je paráááda :dance: ráno určitě testni a dej vědět jak testík vypadá, moc držím palečky, aby tam byly krásný // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
11.12.10 05:30

Kikulko, jo jsou tam i ted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
11.12.10 06:41

xreni no to jsou super zprávy :dance: :palec: :palec: MOc moc gratuluju, teď jen aby čárečka zesílila, tak ty jsi to asi to zahnízďování měla :wink:

Konicku to je mi líto, ale ještě pořád je naděje dokud mrcha nedorazí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajasi
11.12.10 07:25

Dobré ráno !
Reni,taky gratuluji.Je to krásný pocit,vidˇ?
Konicek: nevěš hlavu, naděje umírá poslední. Hladina hormonů jde u každé jinak rychle nahoru.(myslím i čárky na testech).
Já jsem se kontrolovala po 2 dnech zase a 2 čárka sílí.
A vzhledem k tomu,jak mi je :poblion: , tak bych řekla, že mimi velmi dobře prospívá. :dance:

• Citovat
  • Upravit
67
11.12.10 08:37

U předchozích dvou těhu, které mi nevyšly, jsem u prvního měla na mamatestu 25 dvě čárky v první den zpoždění a už byly obě hezky vidět. U druhého jsem na mamatestu 10 měla dvě čárky už 3 dny před MS. Tak si myslím, že nic. Ale vzhledem k tomu, že jsem minulý cyklus prodělala spontánní potrat v 5.týdnu, tak je to asi lepší, že nejsem hned zas těhu. Alespoň si tělo trošku odpočine… Horší bylo, že moje hodně dobrá kamarádka včera porodila a posílala mi nádherné fotky z porodnice. A já hned nato zjistila ten výtok a udělala si test, který nic neukázal. Tak mě to hodně mrzelo, ale vyspala jsem se a už je to dobrý.

Reni: tak to vypadá nadějně. Hlavně aby ti čárky sílily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
11.12.10 08:40

Mě je taky pěkně :poblion: Ráno jsem málem 2× vrhla, opět čištění zubů je chuťovka, fuj :-?
Za chvíli jdeme na jarmark a strašně tu sněží, to bude zase nadílka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
11.12.10 09:57

jajasi, jo urcite je to pekny pocit, jen tomu zatim tak neverim,kdyz jsem naposled nasla //, taky jsem predtim spinila a pak byl za mesic konec, takze ted do 3.mesicu nadseni nejspis nebude… ja zatim zadne priznaky (to ani v tom minulem zt)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí