Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak u mě asi nic nebude..... večer se mi oběvil slabě hnědý výtok. Asi mi zítra dorazí MS.
konicku to může být i zahnízďování vajíčka, neboj, nemysli hned na to nejhorší
To bývá okolo menstruace, to bude dobrý… kdy budeš testovat, nebo kdy má dorazit MS?
MS má dorazit zítra, nebo pozítří… Testovat jsem chtěla až v neděli, ale asi nebudu. Uvidíme podle vývoje.
Ahoj a neboj se opravdu to může být jen uhnízďování vajíčka, které je v období očekávané menstruace a pokud je to hnědavý výtok a né čerstvá a zářivá červená, tak by to mohlo být ono. Hlídej se a zkus se testnout a uvidíš. Sonča držím pěsti ![]()
Já bych zkusila testnout klidně dnes, aspoň budeš vědět na čem jsi? ![]()
Držím pěstičky ![]()
Tak jsem nevydržela, testla a sněhobílo…
Nic z toho nebude. Na druhou stranu jsem si odhadla ovulku na další cyklus a vychází mi na 24.12., tak alespoň něco pozitivního
Beru to sportovně, nezdarů bylo už víc a horších
holky tak ja tu v utery hlasila ze nic, ze mrcha, jenze se nak nerozjela, spis furt mensi intenzita a ted sem jen tak testla a slaboulinke // tak uvidime rano z ranni moci… rano se ozvu ![]()
xreni píše:
holky tak ja tu v utery hlasila ze nic, ze mrcha, jenze se nak nerozjela, spis furt mensi intenzita a ted sem jen tak testla a slaboulinke // tak uvidime rano z ranni moci… rano se ozvu
reni no tak to je paráááda
ráno určitě testni a dej vědět jak testík vypadá, moc držím palečky, aby tam byly krásný // ![]()
xreni no to jsou super zprávy
MOc moc gratuluju, teď jen aby čárečka zesílila, tak ty jsi to asi to zahnízďování měla ![]()
Konicku to je mi líto, ale ještě pořád je naděje dokud mrcha nedorazí ![]()
Dobré ráno !
Reni,taky gratuluji.Je to krásný pocit,vidˇ?
Konicek: nevěš hlavu, naděje umírá poslední. Hladina hormonů jde u každé jinak rychle nahoru.(myslím i čárky na testech).
Já jsem se kontrolovala po 2 dnech zase a 2 čárka sílí.
A vzhledem k tomu,jak mi je
, tak bych řekla, že mimi velmi dobře prospívá. ![]()
U předchozích dvou těhu, které mi nevyšly, jsem u prvního měla na mamatestu 25 dvě čárky v první den zpoždění a už byly obě hezky vidět. U druhého jsem na mamatestu 10 měla dvě čárky už 3 dny před MS. Tak si myslím, že nic. Ale vzhledem k tomu, že jsem minulý cyklus prodělala spontánní potrat v 5.týdnu, tak je to asi lepší, že nejsem hned zas těhu. Alespoň si tělo trošku odpočine… Horší bylo, že moje hodně dobrá kamarádka včera porodila a posílala mi nádherné fotky z porodnice. A já hned nato zjistila ten výtok a udělala si test, který nic neukázal. Tak mě to hodně mrzelo, ale vyspala jsem se a už je to dobrý.
Reni: tak to vypadá nadějně. Hlavně aby ti čárky sílily.
Mě je taky pěkně
Ráno jsem málem 2× vrhla, opět čištění zubů je chuťovka, fuj ![]()
Za chvíli jdeme na jarmark a strašně tu sněží, to bude zase nadílka ![]()
jajasi, jo urcite je to pekny pocit, jen tomu zatim tak neverim,kdyz jsem naposled nasla //, taky jsem predtim spinila a pak byl za mesic konec, takze ted do 3.mesicu nadseni nejspis nebude… ja zatim zadne priznaky (to ani v tom minulem zt)..