Těhotenský test PROSINEC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.12.10 12:16

Jajasi jsem napnutá, kdy bude to testování :lol: ?

Další co mají pozitivní testíky gratuluju :dance:

Nechcete se pak přidat do diskuze…
https://www.emimino.cz/…rankovani/5/?…

Já jdu na kontrolu taky 21.12. tak se bojím, já se právě taky víc bojím než raduju, měla jsem to i u malé :nevim:

Lucka

• Citovat
  • Upravit
jajasi
8.12.10 13:28

Já budu testovat až odpoledne manžel dorazí z práce s koupeným testem. :palec:
Měla jsem to dostat včera.Ale upřímně:mám taky strach.Co když bude negativní.Tak to oddaluju jak můžu… :think:

• Citovat
  • Upravit
429
8.12.10 13:32

Zdravím děvčata, tak jsem přečetla celou diskuzi do konce a těhulkám moc gratuluji. Já jsme nevydržela. Pozitivní test ovu jsem měla 29.11. a dnes jsem testa a sněhobílo :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajasi
8.12.10 13:36

To si myslím,že je stejně ještě brzy,ne?To máš mít menses asi až příští týden?

• Citovat
  • Upravit
429
8.12.10 13:38
Já mám poslední dobou cyklus 26 dní, takže v sobotu.
jajasi píše:
To si myslím,že je stejně ještě brzy,ne?To máš mít menses asi až příští týden?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
8.12.10 13:44

Ahoj holky, můžu se přidat? Já už testila a dopadlo to víc než dobře, 13.12. jdeme na potvrzení z krve :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.10 13:44

Dory já myslím, že je opravdu ještě brzy, dneska by to bylo asi 10DPO a to ještě nemusí být vidět, být tebou, tak testnu za 2 dny. Držím pěstičky :wink:

Jajasi neboj, budou tam //, moc na tebe myslím a držím co můžu.
 Lucka

• Citovat
  • Upravit
jajasi
8.12.10 13:50

Lenuleenka: to je krásný. Co tak poplivat nás ostatní … :dance: Chceme taky.
Holky, kbybych se delší čas neozývala,tak jsem na JIP ze šoku. :lol:

• Citovat
  • Upravit
429
8.12.10 13:51

Lenuleeno moc gratuluji!! Je to super tento měsíc je Vás hodně. Kéž by se na mě štěstíčko už konečně usmálo.
No uvidíme já pokaždé plaším a ms pokaždé dorazí :-? V pondělí v noci mě bolelo šíleně břicho na ms a nyní nic. Takže musím čekat. V sobotu mám termín na ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.12.10 13:52
Copak??? No po pravdě ten těhotenský virus by se mohl teda šířit i na ostatní :wink:
jajasi píše:
Lenuleenka: to je krásný. Co tak poplivat nás ostatní … :dance: Chceme taky.
Holky, kbybych se delší čas neozývala,tak jsem na JIP ze šoku. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
8.12.10 13:54

Ahoj holky, to se to tu dneska rozjelo. Vítám nové a gratuluju k pozitivním testům.

A taky koukám, že 21.12 jdeme už alespoň 3 na utz, tak doufám, že to bude šťastný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
8.12.10 14:03

21/12 je nějaký magický den:)taky jsem objednaná…ale je to doba teda..tak snad to čekání přinese jen pozitivní zprávy,trochu mě doktorka dnes vyděsila že kdyby náhodou přišly ostré bolesti že mám hned letět k ní nebo na pohodovost…prý by to mohlo být mimoděložní,no..snad to bude všechno dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
8.12.10 14:18
dory píše:
Lenuleeno moc gratuluji!! Je to super tento měsíc je Vás hodně. Kéž by se na mě štěstíčko už konečně usmálo.
No uvidíme já pokaždé plaším a ms pokaždé dorazí :-? V pondělí v noci mě bolelo šíleně břicho na ms a nyní nic. Takže musím čekat. V sobotu mám termín na ms.

Dory, děkuju…však je to taky malý velký zázrak, když mrkneš do mýho podpísku :wink: , přirozeně to nešlo, tak jsme si museli nechat pomoct a ono to zdá se vyšlo, a hned napoprvé!!! Tfuj tfuj…ať se zadaří i vám ostatním!
Dory a v sobotu čekáme s fotečkou TT :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.12.10 14:30
Kéž by!!! Snažíme se patý měsíc, vím, že je ještě čas, ale nic víc bych si nepřála :wink:
Lenuleenka píše:
dory píše:
No uvidíme já pokaždé plaším a ms pokaždé dorazí :-? V pondělí v noci mě bolelo šíleně břicho na ms a nyní nic. Takže musím čekat. V sobotu mám termín na ms.
Dory, děkuju…však je to taky malý velký zázrak, když mrkneš do mýho podpísku :wink: , přirozeně to nešlo, tak jsme si museli nechat pomoct a ono to zdá se vyšlo, a hned napoprvé!!! Tfuj tfuj…ať se zadaří i vám ostatním!
Dory a v sobotu čekáme s fotečkou TT :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
8.12.10 14:39

My se snažili 11 měsíců, pak partner podstoupil spermiogram a mě zjistili anovulaci. Takže Přirozeně bysme se asi nedočkali nikdy…
Hlavu vzhůru, podaří se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital