Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já budu testovat až odpoledne manžel dorazí z práce s koupeným testem. ![]()
Měla jsem to dostat včera.Ale upřímně:mám taky strach.Co když bude negativní.Tak to oddaluju jak můžu… ![]()
Zdravím děvčata, tak jsem přečetla celou diskuzi do konce a těhulkám moc gratuluji. Já jsme nevydržela. Pozitivní test ovu jsem měla 29.11. a dnes jsem testa a sněhobílo
![]()
To si myslím,že je stejně ještě brzy,ne?To máš mít menses asi až příští týden?
jajasi píše:
To si myslím,že je stejně ještě brzy,ne?To máš mít menses asi až příští týden?
Ahoj holky, můžu se přidat? Já už testila a dopadlo to víc než dobře, 13.12. jdeme na potvrzení z krve ![]()
Dory já myslím, že je opravdu ještě brzy, dneska by to bylo asi 10DPO a to ještě nemusí být vidět, být tebou, tak testnu za 2 dny. Držím pěstičky ![]()
Jajasi neboj, budou tam //, moc na tebe myslím a držím co můžu.
Lucka
Lenuleenka: to je krásný. Co tak poplivat nás ostatní …
Chceme taky.
Holky, kbybych se delší čas neozývala,tak jsem na JIP ze šoku. ![]()
Lenuleeno moc gratuluji!! Je to super tento měsíc je Vás hodně. Kéž by se na mě štěstíčko už konečně usmálo.
No uvidíme já pokaždé plaším a ms pokaždé dorazí
V pondělí v noci mě bolelo šíleně břicho na ms a nyní nic. Takže musím čekat. V sobotu mám termín na ms.
jajasi píše:
Lenuleenka: to je krásný. Co tak poplivat nás ostatní …Chceme taky.
Holky, kbybych se delší čas neozývala,tak jsem na JIP ze šoku.
Ahoj holky, to se to tu dneska rozjelo. Vítám nové a gratuluju k pozitivním testům.
A taky koukám, že 21.12 jdeme už alespoň 3 na utz, tak doufám, že to bude šťastný den.
21/12 je nějaký magický den:)taky jsem objednaná…ale je to doba teda..tak snad to čekání přinese jen pozitivní zprávy,trochu mě doktorka dnes vyděsila že kdyby náhodou přišly ostré bolesti že mám hned letět k ní nebo na pohodovost…prý by to mohlo být mimoděložní,no..snad to bude všechno dobrý
dory píše:
Lenuleeno moc gratuluji!! Je to super tento měsíc je Vás hodně. Kéž by se na mě štěstíčko už konečně usmálo.
No uvidíme já pokaždé plaším a ms pokaždé dorazíV pondělí v noci mě bolelo šíleně břicho na ms a nyní nic. Takže musím čekat. V sobotu mám termín na ms.
Dory, děkuju…však je to taky malý velký zázrak, když mrkneš do mýho podpísku
, přirozeně to nešlo, tak jsme si museli nechat pomoct a ono to zdá se vyšlo, a hned napoprvé!!! Tfuj tfuj…ať se zadaří i vám ostatním!
Dory a v sobotu čekáme s fotečkou TT ![]()
Lenuleenka píše:dory píše:Dory, děkuju…však je to taky malý velký zázrak, když mrkneš do mýho podpísku
No uvidíme já pokaždé plaším a ms pokaždé dorazíV pondělí v noci mě bolelo šíleně břicho na ms a nyní nic. Takže musím čekat. V sobotu mám termín na ms.
, přirozeně to nešlo, tak jsme si museli nechat pomoct a ono to zdá se vyšlo, a hned napoprvé!!! Tfuj tfuj…ať se zadaří i vám ostatním!
Dory a v sobotu čekáme s fotečkou TT
My se snažili 11 měsíců, pak partner podstoupil spermiogram a mě zjistili anovulaci. Takže Přirozeně bysme se asi nedočkali nikdy…
Hlavu vzhůru, podaří se ![]()
Jajasi jsem napnutá, kdy bude to testování
?
Další co mají pozitivní testíky gratuluju
Nechcete se pak přidat do diskuze…
https://www.emimino.cz/…rankovani/5/?…
Já jdu na kontrolu taky 21.12. tak se bojím, já se právě taky víc bojím než raduju, měla jsem to i u malé
Lucka