Těhotenský test PROSINEC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
11.12.10 10:11

Ahoj xreni, tak to ti budu moc držet pěsti, aby to dopadlo tentokrát dobře. Já mám úplně stejné pocity. 21.12 jdu k doktroce, kde už by mohlo být něco víc vidět (možná už i srdíčko) do té doby taky neprojevuju velké nadšení. Taky se bojím, aby bylo vše v pořádku - i když testy mi sílí. Naposledy včera 18DPO byla testovací o hodně silnější než kontrolní. Ale ten strach je asi normální že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.12.10 10:16

Konicku, ještě neházej flintu do žita, nemůžeš přeci trhat partu, ale jestli bude test opět negativní, přeju Ti, aby ten štědrej večer byl pro tebe opravdu hodně štědrej, když by ti to mělo tak hezky vyjít s tou ovulkou.

Luci, taky mám problém si ráno vyčistit zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.12.10 10:52

Ahoj holky, taky se přidám. TT pozitivní (testováno každý den od 6.12.10 do čtvrtka)-teď mám pauzu a další zkusím až příští týden. Jen mám hodně smíšené pocity, letos v březnu zamlklé těhotenství, s manžou jsme se potom od léta snažili, poctivě jsem počítala ovulaci a měřila BT, ale pořád nic. Nakonec jsem v říjnu zjistila, že mám boreliózu, dostala silná antibiotika a přísný zákaz otěhotnět. Tak jsem skončila s veškerým sledováním, z důvodu mé obezity jsem si na jaro naplánovala bandáž žaludku a mimi odložila o rok a ejhle, pravidelně špiním čtyři dny před MS a ono nic, potom termín příchodu mrchy a zase nic, tak test a ona //, sice hooodně slabá, ale je tam. Jen se zatím bojím předčasně moc radovat, aby to zase nedopadlo blbě, na jaře mě to dost sebralo. Ale hezky se mi potvrdilo, že u někoho hold těhotenství přichází pouze neplánovaně (poprvé jsem otěhotněla úplně nechtěně ve dvaceti a teď po změně plánů :mrgreen: ). Přeju všem krásné //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
11.12.10 11:13

Marka18 tak gratuluju! to nam tech tehulek pribyva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stuchlikova18
11.12.10 11:24

Gratuluji Vám

• Citovat
  • Upravit
4297
11.12.10 12:12

reni no tak to je super, moc gratuluju :dance: já ti to říkala :) tak hlavně na sebe teď dávej pozor a šestři se, ať mimísek krásně roste a za pár dní zase testni, ať vidíš, jak čárečka krásně sílí :palec:
marka taky moc gratuluju a vítám tě mezi náma :) já sice teda těhulka ještě nejsem, ale určitě vás holky brzo doženu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
11.12.10 13:56

Kikulko, to je jasny, hned za mesic hlasis novorocni darecek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
11.12.10 16:46

Ahojky holky,
já budu testit až po ježíškovi a snad už budou //,které budou sílit!!!
Všem vám držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
11.12.10 17:10
xreni píše:
Kikulko, to je jasny, hned za mesic hlasis novorocni darecek :mrgreen:

No tak to je jasný :) dneska jsem si nakoupila ovu testíky a pondělí začínám testit a čekat na ovulku :) dokonce i měřím BT, tak to beru hezky zodpovědně a mám ze sebe radost :mrgreen: ms mi vychází přesně na silvestra, tak doufám v novoroční dáreček :) A jak se cítíš jako čerstvá těhulka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
11.12.10 18:00

Ahoj holky. Rada bych se k vám přidala. Testovala sem od 1.12. každý druhý den a zatím všechny pozitibní. U doktorky sem byla v včera a zatím nic neviděla. Podle hormonu z krve bych byla ve 4t. V pátek mam přijít znova. Tak doufám, že to bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
11.12.10 19:22

Kikulko, tak to jsme na tom stejně ,taky mě vychází MS na silvestra ,takže bud bude vstup do Nového roku veselý ,nebo smutný :?: :?: Už aby byla ovulace ,už mě to čekání nebaví :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
11.12.10 19:24

Nika25, moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
11.12.10 19:36

Ahoj holky. Tak já nevím. Ráno jsem trochu špinila, ale MS nikde… Docela jsem z toho zmatená. Měla dnes dorazit. Ale těhu asi nebudu, když jsem měla včera test úplně bílý, ne? I když jsem teda testila večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
11.12.10 19:37
suchar píše:
Kikulko, tak to jsme na tom stejně ,taky mě vychází MS na silvestra ,takže bud bude vstup do Nového roku veselý ,nebo smutný :?: :?: Už aby byla ovulace ,už mě to čekání nebaví :pocitac: :pocitac:

Tééda, koukám, že jsme na tom úplně stejně, to je fajn, můžem vše porovnávat a podporovat se :) já teď peču cukroví, takže celkem sranda :) dneska jsem si nakoupila ovu testíky a v pondělí s nima začnu. Taky podle něčeho určuješ ovulku nebo ji na sobě poznáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
11.12.10 19:38
konicek píše:
Ahoj holky. Tak já nevím. Ráno jsem trochu špinila, ale MS nikde… Docela jsem z toho zmatená. Měla dnes dorazit. Ale těhu asi nebudu, když jsem měla včera test úplně bílý, ne? I když jsem teda testila večer.

Ahojky, já být tebou, tak bych zkusila testík zítra ráno pokud ms nedorazí, mohl by se ti tam aspoň duch už určitě ukázat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí