Těhotenský test PROSINEC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jajasi
10.12.10 08:01

Dobré ráno děvčata!
Luci,kašli na šmíráky … :pankac:
Ewi, čekáme na odpovědˇ… jsme zvědavé.

• Citovat
  • Upravit
67
10.12.10 08:11

Zdravím těhulky i snažilky. Tak můj den D se už pomalu blíží. Cyklus mám 28-29 dní. Tak buď by měla MS přijít v sobotu nebo v neděli. Původně jsem chtěla testovat už v sobotu, ale asi zvítězí strach a budu čekat celý víkend a chodit se kontrolovat na záchod :lol: Tak aspoň že to vyšlo na víkend, páč v práci bych se nebyla schopná na nic jiného soustředit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.12.10 08:26

měla bych testovat v pondělí.. ale přemýšlím jestli to nemám nechat až na úterý nebo na středu.. mám z toho strach.. :-(
no, uvidíme, jak moc budu zvědavá.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stuchlikova18
10.12.10 09:36

ahoj já testovala včera a mám tam čárky dvě ale ta testovací je celkem slabá tak nevím nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
stuchlikova18
10.12.10 09:39

Ahoj tak já to mám na testu úplně stejně jako ty.Nebyla jsem si jistá jestli to počítat jako pozitiv.Ale ted už vím že teda budu.zdála se mě ta čárka dost slabá

• Citovat
  • Upravit
125
10.12.10 10:12

EWI tak to jsme na tom podobně s tou kávou, já ji měla ráda, sice rozpustnou a ředěnou mlékem, ale teď je mě po ní zle, tak jsem ji přestala pít, piju čaje. Jinak já jsem měla taky cyklus po 30 dnech poslední 4 měsíce a z toho dva měsíce jsem brala orgametril na úpravu pravidelnosti, aby byla jistota, že budu mít ovulaci a ten poslední ěsíc se zadařilo, testovala jsem se týden po vynechání, kvůli předešlému zklamání. Je lepší si počkat, jsou to nervy, co a jak, ale pak ten výsledek je o to víc potěšující. Pokud budete mít pozitivní test a pak dostanete MS, tak i tak si zajdětě k doktorce, člověk nikdy neví. Pokud jsou vaše testy teď slabé, tak budou každý druhý den sílit, nebojte. Pa Sonča :lol: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.12.10 10:38
SONA333 píše:
EWI tak to jsme na tom podobně s tou kávou, já ji měla ráda, sice rozpustnou a ředěnou mlékem, ale teď je mě po ní zle, tak jsem ji přestala pít, piju čaje. Jinak já jsem měla taky cyklus po 30 dnech poslední 4 měsíce a z toho dva měsíce jsem brala orgametril na úpravu pravidelnosti, aby byla jistota, že budu mít ovulaci a ten poslední ěsíc se zadařilo, testovala jsem se týden po vynechání, kvůli předešlému zklamání. Je lepší si počkat, jsou to nervy, co a jak, ale pak ten výsledek je o to víc potěšující. Pokud budete mít pozitivní test a pak dostanete MS, tak i tak si zajdětě k doktorce, člověk nikdy neví. Pokud jsou vaše testy teď slabé, tak budou každý druhý den sílit, nebojte. Pa Sonča :lol: :kytka: :mavam:

Tak to jsme na tom stejně.. Též jsem ji měla ráda hodně ředěnou mlékem, pila jsem teda překapávanou.. :-) Ráno, když si ji udělám, tak jí nemůžu ani cítit.. Možná taky zkusím ty čaje.. Ale nevím jak bez kávy budu fungovat… Minulý měsíc se mi MS nedostavila jak měla.. tak jsem si dělala test a vyšla tam slabounká 2. čárečka.. a o týden později jsem to dostala. :-( no a teď se celkem bojím.. tak uvidíme jak to dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajasi
10.12.10 10:49

Ewi,se neboj.Máš nějaké specif.těhotenské příznaky.Teda ještě kromě té kávy ?
Já měla v květnu zpoždění taky týden a pak jsem to dostala.A tedˇmám na testíkách 2 čárečky :wink: Teda já myslím,že pokud jsi,tak to bezpečně poznáš. Vše je tak trochu divné, jiné…poznáš sama.Já už taky nemůžu kávu ani cítit.Mám hlad,ale jíst nemůžu,protože jenom ze smradu z jídla je mi zle.Ale je to úúúžasný pocit. Máš něco takového ? :?:

• Citovat
  • Upravit
18
10.12.10 10:54
jajasi píše:
Ewi,se neboj.Máš nějaké specif.těhotenské příznaky.Teda ještě kromě té kávy ?
Já měla v květnu zpoždění taky týden a pak jsem to dostala.A tedˇmám na testíkách 2 čárečky :wink: Teda já myslím,že pokud jsi,tak to bezpečně poznáš. Vše je tak trochu divné, jiné…poznáš sama.Já už taky nemůžu kávu ani cítit.Mám hlad,ale jíst nemůžu,protože jenom ze smradu z jídla je mi zle.Ale je to úúúžasný pocit. Máš něco takového ? :?:

ráno jsem přišla do práce. nic jsem nejedla.. měla jsem hlad a přitom jsem do sebe nic nedostala.. hrozně se mi navalovalo (to mám několikrát za den-sice chvilkově, ale mám).. mám citlivé bradavky, tlaky v podbřišku, jsem šíleně unavená (večer chodívám spát v sedm), pobolívají mě záda, hustý silný výtok… tak nevím no.. co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajasi
10.12.10 11:00

no,to vypadá nadějně.Já mám kromě toho výtoku to samé.Podbřišek tak divně tlačí,nebo šimrá.Prsa mám taky citlivá,ale jinak než před menses.I s tím jídlem to mám stejné.A utahaná jsem jak horník :-P .Usínám pomalu i v sedě.Několik dní za sebou jsem si musela jít lehnout na chvilku i odpoledne.Vypadá to,že bys taky mohla být těhu… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
18
10.12.10 11:04
jajasi píše:
no,to vypadá nadějně.Já mám kromě toho výtoku to samé.Podbřišek tak divně tlačí,nebo šimrá.Prsa mám taky citlivá,ale jinak než před menses.I s tím jídlem to mám stejné.A utahaná jsem jak horník :-P .Usínám pomalu i v sedě.Několik dní za sebou jsem si musela jít lehnout na chvilku i odpoledne.Vypadá to,že bys taky mohla být těhu… :pankac:

tak jen doufám, že to výjde.. nic jiného si nepřeji.. :-) :-) :-) už aby byl příští týden.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajasi
10.12.10 11:08

no já myslím,žr to bude o.k. Dovoluji si Tě těhotensky poprskat, můžu ? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6471
10.12.10 12:37

Ewi tak to vypadá fakt nadějně :wink: Já měla příznaky už 6 dní před MS, bylo mi to divné, počkala jsem pár dní a na testu to už pak bylo jasné :palec:
Počkej co nejdýl to půjde a určitě to pak nebude žádný duch, ale pořádná dálnice :wink: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.12.10 14:11
jajasi píše:
no já myslím,žr to bude o.k. Dovoluji si Tě těhotensky poprskat, můžu ? :mavam:

doufejme.. můžeš. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.12.10 14:13
Lucink_a píše:
Ewi tak to vypadá fakt nadějně :wink: Já měla příznaky už 6 dní před MS, bylo mi to divné, počkala jsem pár dní a na testu to už pak bylo jasné :palec:
Počkej co nejdýl to půjde a určitě to pak nebude žádný duch, ale pořádná dálnice :wink: :-D

doufejme, že to konečně výjde.. :-) ok, počkám co nejdýl. snad to vydržím.. :lol: snad tam ta dálnice pak bude! :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí