Těhotenský test PROSINEC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11408
7.12.10 09:35

holky u me taky zas nic, mrcha dorazila o 3 dny driv :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.12.10 09:45

Ahojky Krmar kdy byla ovulka to nevím, ale pokud máš vysoké endometrium teda sliznici,a černý flíček tak to vypadá nadějně, třeba je to začátek 5tt a to je 3 týdny staré embryo, to by mělo být velké jako špendlíková hlavička, ale rychle roste, tak příště už by to mělo být vidět. Držím pěsti. Sonča :palec: :kytka: :mavam:

Příspěvek upraven 07.12.10 v 09:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.12.10 09:48

Kačko tak to mě mrzí snad příští měsíc. Pěkný den Sonča :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.12.10 09:53

Holky, kterým to teď nevyšlo, tak se netrapte a snažte se pokračovat dál v :hug: a teřba se zadaří tento měsíc a v lednu to bude opožděný dárek a těm co čeká testovaní přeji dvě //. pěkný den Sonča :-) :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajasi
7.12.10 09:57

No jsi moc hodná.Nic jiného si nepřejeme! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3622
7.12.10 10:07

ahoooj holky..je to tam!!! hurááá..nemuzu tomu vubec uverit…bojim se ze jeste neni nic jisty a ze to treba jeste dosatnu ale juuuuu…
akorat me mrzi ze tu ted ctu o holkach co jim to nevyslo, ale preju vam at se brzy zadari..a napiste to sem i kdybyb to bylo v unoru ju?drzim vam palecky
jajasi:tak co??honem honem udelej taky testik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
7.12.10 12:01

Jéééééé..... no tak to je úplně úžasná správa :dance: moc moc moc ti gratuluju :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.10 12:29

Ježiš to je krásná zprávy Ali moc moc gratuluju :dance: :palec:

xreni to je mi líto, a příští měsíc to určo vyjde :wink: :hug:

Čárka mě zesílila, tedy myslím, no zkusím vyfotit, až to zaschne má to jiný odstín…

Ali jaký je to nakonec testík?

Lucka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.10 12:45

Tak jsem to zkusila vyfotit, co myslíte?
Lucka

• Citovat
  • Upravit
125
7.12.10 12:53

Gratulace je pod obrázkem. Sonča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
7.12.10 13:31

holky diky moc, urcite si umite predstavit jakou mam radost…
Anonymní no to krasne sili, ja ted odjizdim do Alp, sice zustanu u lezeni na pokoji, na lyze si netroufnu, tak si s sebou vemu testy a zkusim jesti to taky sili, to samy zkusim jeste pred odjezdem.
No nakonec jsme testovala testem Pepino z TEsca a jak vidite tak to bohate staci. Ale kazdy to ma jinak moje segra (dvojce nyni 26tt) testovala ve stejnou dobu jako ja tj 13DPO a mela tu carku mnohme slabsi skoro neviditelnou.
Ostatnim drzim palecky at jim to brzy vyjde ta doba nez se to poede je sice hrozna ale pak jsou vsechny slzy zapomenuty, musime myslet pozitivne, miminko vabit a nesmime to nikdy vzdavat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
7.12.10 17:25

Ahoj holky. Pozitivním moc gratuluju a vítám do klubu. Mám z toho upřímnou radost. HCG mám 412, což je jasně pozitivní a odpovídá tomu začátku 5tt. Takže už tomu opravdu začínám věřit.
A Kačko, Tobě budeme držet pěsti i příští měsíc a doufám, že se nám přijdeš ohlásit i když budeš testovat třeba až v lednu.
A všem moc děkuji za podporu, jste tu moc fajn. A těm co budou testovat zítra, pozítří, myslím na vás a držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
7.12.10 17:27

xreni: ty se nám taky přihlásíš v lednu s pozitivním testem viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
7.12.10 17:35

krmal parada, krasne ti hcg roste :palec:
a urcite se s katkou pridame v lednu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.12.10 19:12

jééé, holky. Já vám to všem tak moc přeju. Já bych to měla dostat v pátek/v sobotu. Test mám už doma. Zkusím počkat s testováním až na tu sobotu. Jinak mě už od neděle sem tam píchne v podbřišku na pravé straně, cítím se unaveněji a rychle mi vyhládne. Mějte se moc hezky a držím palečky všem těhu i netěhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí