Těhotenský test PROSINEC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4295
25.11.10 18:08

Valtiřnko, taky ti moc moc gratuluju k tomu krásnýmu testíku :kytka: určitě to teď bude všechno v pohodě jak má být :) po 5 letech si ani nic jiného nezasloužíš :)

Alice já jsem 5DPO, takže na příznaky taky ještě moc brzo, sice mě občas zabolí v podbřišku, ale jinak mi je fajn :) i psychicky, což je pro mě hodně důležitý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
25.11.10 20:57

no me taky dnes dost poboliva v podbrisku ale to je asi doznivani ty ovulace..obcas me tam tak pichne az se leknu:D..no a tohle jsou ty moje ovulacni testy..tak snad se zadarilo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
25.11.10 21:06

Téda Alice, to je hodně velká sbírka :) ale máš pravdu, že ti ovulka vyšla na 21DC, tam je krásně vidět silnější testovací čárka než kontrolní :) Přidám i fotky mých ovu testů, není jich sice moc, ale ovu mi tam vyšla na 13DC, tak snad jsme se trefili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
25.11.10 21:27

noo tak to vypada taky moc dobre.u tebe na ten 13.DC urcite..no to mam poradnou sbirku..njn ale aspon ze se ta ovulka nakoenc dostavila:)..tak nam drzim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
25.11.10 21:35

Tak taky budu testovat začátkem prosince! Tedy spíš budu vyčkávat. Ten pohled na jednu čárku mi nedělá dobře!! A ovu testíky na to už kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
25.11.10 22:08
AliceP píše:
noo tak to vypada taky moc dobre.u tebe na ten 13.DC urcite..no to mam poradnou sbirku..njn ale aspon ze se ta ovulka nakoenc dostavila:)..tak nam drzim :palec:

Přesně tak, ovulka nakonec proběhla a to je naprosto v pořádku :) snaženíčko taky bylo, u nás před ovu i po pro jistotu :hug: takže už jenom čekat a uvidíme :) jen mě dneska celý den bolí v podbřišku, což mi přijde ještě dost brzo na přicházející ms, tak nevím :nevim: taky nám držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
25.11.10 22:08
kačka25 píše:
Tak taky budu testovat začátkem prosince! Tedy spíš budu vyčkávat. Ten pohled na jednu čárku mi nedělá dobře!! A ovu testíky na to už kašlu.

Ahoj Kačko :) a kdy čekáš ms? moc držím palečky, aby tam byly krásné // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
26.11.10 07:51

No já čekám 5.,6.12. Ale mám pocit, že asi né. My už se snažíme 1,5 roku po půlroční pauze po ZT ve 14.týdnu. A po vánocích si půjdu na laparoskopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
26.11.10 09:57
kačka25 píše:
No já čekám 5.,6.12. Ale mám pocit, že asi né. My už se snažíme 1,5 roku po půlroční pauze po ZT ve 14.týdnu. A po vánocích si půjdu na laparoskopii.

Kačko, tak to už toho máš taky hodně za sebou, ale třeba to tentokrát vyjde, zkus testnout a uvidíš. Já čeká ms 4.12., tak jsme na tom stejně :) moc ti držím palečky, aby bylo všechno v pořádku :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
26.11.10 12:26

presne tak udelaly jsem pro to vsechno a ted cekat..no ja taky cekam MS kolem 4.,5.:)))no me uz od vcera poboliva v podbrisku skoro jako MS a i zada ale ty zada me bolely i minulej mesic ale bricho si myslim ze me boli asi kvuli doznivajici ovulaci nejspis..to by bylo asi moc brzo…vcera pro jsitotu probehlo taky tulenicko tak jak vime ze jsme pro to udelali vsechno:)..tak snad nam ta doba do testovani rychle utece..no ja mam cyklus kolem 30 dne ale spis nepravidelnej a ovulaci jsem mela 21.DC tak zhruba za ten tyden uz budu cekt MS kazdym dnem.no to budozu nerviky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
26.11.10 12:48

AliceP- tak to máš ovulaci docela pozdě. Já tak spíš 12-13 den a MS mívám teď dost pravidelnou.
Jinak já už to moc neřeším s nějakým plánováním, tak před pul rokem se to zlomilo, do té doby jsme přesně podle plánu, ale ted už stejně ničemu nevěřím. Jsem už trochu pesimistka. Já 4× otěhotněla hned a teď problém. Tak mám strach, že při té revizi vznikl nějaký problém. Ale podle UTZ (byla jsem i na 3D dělohy) vše ok, dr říkal, že masivní srůsty by tam byli vidět. HP dobrý, ovulaci taky sledovali tak :nevim: Tak jedině to laparo, teď po ní jedna holka hned otěhotněla.
A pocity mám každý den jiný. To mám pocit na zvracení, bolí v břiše, prsa, ale už to mám pořád asi si to vsugerovávám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
26.11.10 18:00

jj ja jsem za ty ovulacni testy rada protoez jinak bych si myslela ze ji mam kolem 14.DC a ono prd..no ja od revize mela MS po 35, po 42, po 27 po 34 a po 30 dnech takze dost rozhazeny ale uz se to asi srovnava..no ja jsem taky myslela dost pesimisticky ale ted to chci vzit z ty druhy strany a myslet pozitivne..ono to urco jednou prijde..teda ty uz mas 4 deti, tak to jste pekne pocetna rodinka..ty se muzes zatim pekne soustredit na ty svoje zlaticka a ono to dalsi urco taky prijde..:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
28.11.10 19:10

Ahoj holky :mavam: tak jak pak se máte? Co nového o víkendu? U mě nového nic, jen jsem mě pořád bolí v podbřišku, tak nevím nevím… zkusím zítra testnout, už jsem moc netrpělivá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
28.11.10 20:42

ahojky..u me novyho nci..v podbrisku me taky poboliva ale ja bych byla jen 5.DPO taze na testnuti je moc brzo..tak ja musim jeste minimalne tejden pockat:))..drzim ti palecky at ti to vyjde..a dje pak vedet jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
29.11.10 08:35

No tak u mě jednou příznaky na těhu, pak zas nic. No ale já určitě netestuji. Jedině tak s týdením spožděním. Já už ten test s jednou čárkou nechci vidět!!!! Ale mě tedy bolí prsa, že bych mohla i spát v podprsence, ale mívám to vždy před MS, ale tentokrát nějak brzy a hodně. A břicho mám jak ve třetím měsíci, ale to bude to cukroví!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí