Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat, na vaše zkušenosti s Mamatestem 10? Dnes jsem 46dc. A na testu mam //, ta druhá je sice ružová, ale slabší. MS mám nepravidelnou, tak se mi tomu nechce moc věřit. Máte někdo zkušenost, že byste na tomto testu měly // a těhu byste přece jen nebyly?
dej sem fotečku a hned ti řekneme.
ale jinak mamatest bývá spolehlivej testík…
Dvakrát se mi stalo, že mi mamatest ukázal falešně, jednou klasický, jednou ta 10.
U 10 to bylo nesprávným použitím,nepřečetla jsem si návod a proužek máčela moc dlouho.Nicméně ta čárka byla taková jiná, taková tenounká a vypadala spíš jako přehyb papíru, těhotenská čárka je stejně široká jako ta kontrolní,i když je třeba slaboulinká
Těžko říct, ale nezdá se mi to, pokud tam nemáš tu druhou úplně neviditelnou, tak to těhu být můžeš! Zašla bych být tebou na gyndu na krev ![]()
Ale taky mám s tímto testem dobré zkušenosti, má dobré hodnocení
Ahojky, mně se stalo že mi 3× po sobě ukázal ducha a další byly negativní…taky mám ms nepravidelnou, tak těžko soudit, prý záležína tom jak dlouho ho namáčíš, při delším namáčení než je v testu se prý může rozpít barva a pak dochází k pozitivním falešnám výsledkům
Tak tady je fotka. Ty dva modré sou mamatesty 10 a ty bíle sou Best-2
tak to vypadá na těhu, dojdi si k dr. na krev a budeš vědět hned.
To je jasné těhotenství. Ať vše pokračuje v klidu a pohodě. Potichoučku gratuluji!!!
K doktorce pujdu v pátek, tak doufám, že to bude těhu a že se do té doby mrška nedostaví.
Holky, kéž byste měly pravdu. Zatím se mi tomu nechce moc věřit.