Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dobře, napíšu. Ale bojím se, že mi doktorka ještě nic neřekne. Jestli to ještě není brzo. Ovulku sem měla 13.lis
Krásnej dáreček pod stromeček…já to také vidím jasně…čárka krásně sílí…
![]()
Niko - to je jasně pozitivní!!!!
Já jsem dnes 39 DC a protože jsem v diskuzi, kde 2 holkám těhu hned ze startu skončilo tak jsem si hnedle šla udělat testík (jestli // neslábnou) a jedniný, který jsem doma měla byl mamatest 10 a krásně se vybarvil hned asi za 4 vteřiny
Ty tvé // jsou krásně vidět, kdyby byly nějaké šedé, tak neřeknu, ale jsou krásně růžové, ale asi to bude tak 4ttm,měly by postupně sílit, držím pěsti
![]()
já už sem 46Dc, ale ovulku sem měla až 20Dc. Tak se modlím aby vše dobře dopadlo
Jestli můžu doporučit, tak k dr ještě nechoď. Já jsem teď při druhém těhu byla až ve 13.tt a je to úplně něco jiného, žádné další utz na potvrzení srdíčka, zda těhotenství prosperuje, zkrátka to bylo rovnou, srdíčko, velikost odpovídala dle ms a mě odpadli stresy, že je mimino menší, nebo že by dokonce nebylo nic vidět a spekulovalo se o nějaké katastrofě, jako jsem to měla vprvním těhotenství (které dopadlo dobře, ale ten stres, že je něco jinak, ten mi tenkrát fakt nepřidal
).
Návštěva dr v prvním trimestru stejně ničemu nepomůže, buď se embrouš udrží nebo ne, to nikdo neovlivní.
Když já po té době snažení už nechci nic zanedbat, tak tam raději pujdu, abych měla jistotu. Podle mě je lepší přijít dřív než pozdě.
Nika25 píše:
Když já po té době snažení už nechci nic zanedbat, tak tam raději pujdu, abych měla jistotu. Podle mě je lepší přijít dřív než pozdě.
Hlavně se nestresuj, buď v klidu a nepřepínej se. Dopadne to dobře. Toto je jasné těhotenství ![]()
Snažím se se nestresovat, ale moc to nejde. Už aby byl pátek, vlítnu k doktorce a budu chtít znát její názor. Doufám, že bude stejně pozitivní jako ty vaše. Děkuji moc všem
bát se budeš pořád neboj až do porodu, ale základ je, že konečně máš //
Držím palečky ať si taky těhulka.Nám to trvalo skoro dva roky
A taky se zadařilo až když sme na to nemysleli.Ale už chci aby byl malý venku.Držím palečky ![]()
Děkuji vám všem za podporu. Zítra jdu k doktorce tak doufám, že se dozvím samé pozitivní zprávy
Nika25 píše:
Děkuji vám všem za podporu. Zítra jdu k doktorce tak doufám, že se dozvím samé pozitivní zprávy
Samozřejmě, že se dozvíš jen to nejlepší. My to také vidíme v jasných a hlavně pozitivních barvách ![]()