Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky lidi prosím porad te mi je mi 15let,a už jsem to dělala smím klukem a rozhodli jsme se si koupit těhotenský test jestli jsem opravdu v tom nebo ne a vůbec nevim od kolika let se prodává těhotenský test a taky jestli mě to prodají ten test v 15letech,lidi prosím pomoc te mi
To víš že ti ho prodají
jen se nesmíš stydět si o něj říct a kupte si i rovnou kondomy. ![]()
tehotensky test se da koupit i treba v drogerce nebo v hypermarketech jako Tesco nebo Globus atd.
mila zakladatelka, test si urob az 14 dni po styku, ale tie kondomy si vazne chodte kupit ![]()
jo ale my jsme měli kondom ale jemi strašně špatně a ještě jsem nedostala měsíčky ale už bych je měla dostat před týdnem, vůbec je nemám
janca198 píše:
jo ale my jsme měli kondom ale jemi strašně špatně a ještě jsem nedostala měsíčky ale už bych je měla dostat před týdnem, vůbec je nemám
V 15 je nepravidelný cyklus normální ![]()
janca198 píše:
v Tescu ho neprodávají
U nás jo, mezi vitamínaa v oddělení drogerie
.
Proč mám pocit, že to je nějaký vtip? Protože jestli není, tak nechápu o to víc.. Ale to je jedno, ať vám to dobře dopadne, kondomy si kup nebo si nech napsat antikoncepci..
Nicméně jistě si nemyslíš,že by po tobě někdo chtěl občanku, hm? Good luck..
Aladin proč by to měl být vtip, já myslím, že v 15ti letech bych byla asi stejně vyděšená a neznalá ![]()
janca198 píše:
to není vtip ja se jen bojím aby mi to prodali
Zkus si koupit cigára nebo pivo, to ti prodají taky tak neměj strach ![]()