Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj je možné aby mi těhot. test prodali např. i ve 12.letech?
@thg píše:
Ahoj je možné aby mi těhot. test prodali např. i ve 12.letech?
Ahoj, ja myslim, ze jo, nevim nic o tom, ze by u toho byla nejaka vekova hranici od kdy do kdy se to ma prodavat ![]()
Zkusím poslat pro test svou 3 letou dceru jestli jí něco prodají?
to si tady dělá někdo srandu? ve12 letech si zlato máš hrát s panenkama a neblbnout s testem, dle zákona ještě nemáš mít ani páru o tom k čemu se používá nebo spíš po čem se používá! a vůbec tyhle témata nikdy nevím jestli je to fakt nebo žert, ale jestli fakt tak u nás v obchodě mají testy hned vedle kondomů!! na ty je lepší se zaměřit dřív!!!
Určitě ti ho prodají v každé lékárně
jen se nebát ![]()
Holky já jsem měla v 15letech chráněný styk, ale stejně jsem se bála, že otěhotním a na tajňačku šla na obvodní gynekologii
svěřila se dr. No těhotná jsem samozřejmě nebyla a dr. mi napsal antikoncepci a bylo po strachu.
Ve 12letech?
Holky teda vy začínáte nějak moc brzo ne? Kam spěcháte??
To abych naší dala v 10letech pás cudnosti ne? ![]()
Tak treba ji mohla poprosit starsi sestra, kamarádka nebo sousedka. Všichni tu už vydite zbouchnuté dítě ![]()
Jasně že ti ho prodaji a kdyz se zeptaji pro koho to mas, tak rekni klidne pro mamku, ale že si pro něj nemuze dojit. ![]()
Co by neprodali, max. se budou divit, ale věková hranice na test, pokud vím, není…
Děláte si srandu že nějaká třeba 16-letá holka řekne 12 letému děcku ať jí jde koupit test jo? ![]()
LOL, teda ono to moc LOL není, ale i tak, tady si asi někdo dělá legraci…ale pro sichr, asi je na čase na školách zavést místo automatů na mlíko automaty na kondomy, když je dětem trapné je kupovat v drogerii a pak místo nich musejí kupovat TT
Ale ještě jedna věc, 12-letá slečno, je to celé extrémní, ale možná to legrace není, jestli máš strach z těhotenství v tomhle věku, je možné, že ti někdo ublížil, v takovém případě se nesvěřuj na netu, ale doma, a když to tam nejde, tak aspoň ve škole třeba školnímu psychologovi.
Dobrý den, moje maminka potřebuje těhotenský test myslíte že mi ho prodají?(Nemůže si pro nej skočit je jí moc blbě)