Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky. Dopadlo sem tak, že doktorka na ultrazvuku ještě nic neviděla. Tak to prý odpovídá tak 4t. Hormonu v krvy taky nic moc množství. Příští pátek jdu znova. Zatím sen dostala utrogestan. Tak nevím, co si o tom mám myslet
prosím tě, já první HCG měla 89,6 já bych na dr. nedala vůbec… hlavně klid a hodně pij a odpočívej.
Tak s tím pitím asi problém mít nebudu, pořád mam žízen. A odpočívat musím i kdzbzch nechtěla. Manžel mě pořád hlídá jak pes. Nesmím nic. ![]()
správnej manžel… tak to má být.. já mám taky žízeň furt…
hele příště bude HCG třeba už 600 uvidíš… já bych byla v klidu…
Jé ty se máš. Já sem podle poslední MS 6t+6, ale podle ovulace a hormonu ve 4t
neboj taky budeš v 7… za chvilku to je.. to uteče strašně rychle…
No já si taky užila
Jsem zjistila že jsem těhotná dr mi to potvrdil ale bylo to na začátku tak že tam není embryo.Pak byl víkend a já jela do nemocnice měla sem bolesti .Tak tam strašná doktorka taková stará mrcha
Řekla mi ať jdu jdu hned v pondělí jako na ten výškrab či jak se to jmenuje.Ani nedaal šanci moje miminku,.A já odjela domů uplakaná
A pak sem šla normálně na kontrolu a srdíčko tam bylO tAKŽE UŽ TY DOKTORY KAŠLU A ještě by mě poslala ho dát pryč.Tam mě už nikdo neuvidí u té doktorky ![]()
Omlouvám se za chyby Ale každopádně držím palečky. Buď v klidečku..Vím že se to lehce říká a já na to taky pořád myslela .
![]()
Nika25 píše:
o věřim, že to uteče. Ale už aby to bylo.
Ahoj Niky25 - tak jak jsi dopadla jestli se mohu zeptat? ![]()
Ahoj,taky jsem se testovala vícekrát,minulý měsíc jsem měla zaniklé a nyní mám strach,na ultrazvuku taky nebyl embyo vidět,byla jsem 4+5,dostala jsem kyselinu listovou a utrogestan a mám přijít v 7 týdnu,tak snad to bude v pohodě,testy by měli odpovídat co myslíte?