Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky Smigii. dopadlo to špatně, takže se pokoušime nanovo.
Ahojky Iva39. Testíky máš krásné, snad budeš mít víc štěstí než já. Gratuji moc
Nika25 píše:
Ahojky Smigii. dopadlo to špatně, takže se pokoušime nanovo.Ahojky Iva39. Testíky máš krásné, snad budeš mít víc štěstí než já. Gratuji moc
určitě si to taky povede,držím moc a moc palečky. ![]()
Děkuju. Snad máš pravdu a povede se to. Ale moc nadějí tomu nedávám. Ale i zázraky se občas dějí. ![]()
Nika25 píše:
Ahojky Smigii. dopadlo to špatně, takže se pokoušime nanovo.Ahojky Iva39. Testíky máš krásné, snad budeš mít víc štěstí než já. Gratuji moc
To je mi moc líto
Držím palečky ať se vám to podaří co nejdříve a ať je to se šťastným koncem ![]()
Ahoj, mate nektera zkusenosti s Mamatestem Comfort 10? Dela take duchy nebo zustane po zaschnuti snehobily? Vcera jsem testovala (v den vynechane MS - cyklus mam ale hodne nepravidelny) a na testu se mi po limitu ukazala //. Je slabsi, ale dobre viditelna (v limitu byla temer neviditelna, dalo se ale tusit, kde se „vybarvi“).Test jsem namacela opravdu kratkou dobu (3 vteriny),abych mela jistotu,ze neukaze falesny vysledek a stejne se // ukazala. Jake mate s timto testem zkusenosti?
Aknel…Já našla nedávno na mamatestu comfort 10 //,taky lehce po limitu, ale krásně vyditelná, žádnej duch…pak jsem ho dělala ještě několikrát následující dny a druhá / byla, ale slábla…32DC jsem byla na krvi a HCG 0,5…MUDr se domnívá, že těhotná jsem byla, ale neudrželo se to a odešlo to s MS (až po vyvolávačce)
tak vydrž, testuj a uvidíš, jestli druhá / sílí ![]()
ještě dodávám, že když jsem si ho udělala znovu po MS (jen pro klid duše, hihi) testík zůstal sněhobílý i po zaschnutí!nikde ani náznak ducha a že já bych hor ozhodně vykoukala!
tak přeju, aby ti to vyšlo!
Dekuju za informaci. Ja jsem si prave koupila comfort, protoze jsem cetla, ze prouzky delaji casto falesne duchy..a test jsem opravdu jen smocila,aby nebyl dlouho macen. Druha carka je slaba, ale viditelna velmi dobre…i z dalky. Pred MS vzdy par dni spinim a zatim stale nic, proto jsem testovala.
já si dělala oba - jak ty tyčinky, tak papír. proužky…a teď mě tak napadá..nejsou ty tyčinky jen do proudu moči nebo se daj taky namáčet?..si to z příb. letáku už nepamatuju…ty papírový se namáčej, to vím…
Ano, comfort je do proudu moci - tim namocenim jsem myslela, ze tam nebyl dele nez 3 vteriny ![]()