Mamatest 10 – slabší růžová druhá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
18.1.11 13:57

Ahojky Smigii. dopadlo to špatně, takže se pokoušime nanovo.

Ahojky Iva39. Testíky máš krásné, snad budeš mít víc štěstí než já. Gratuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
18.1.11 14:19
Nika25 píše:
Ahojky Smigii. dopadlo to špatně, takže se pokoušime nanovo.Ahojky Iva39. Testíky máš krásné, snad budeš mít víc štěstí než já. Gratuji moc

určitě si to taky povede,držím moc a moc palečky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
18.1.11 16:15

Děkuju. Snad máš pravdu a povede se to. Ale moc nadějí tomu nedávám. Ale i zázraky se občas dějí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
27.1.11 09:10
Nika25 píše:
Ahojky Smigii. dopadlo to špatně, takže se pokoušime nanovo.Ahojky Iva39. Testíky máš krásné, snad budeš mít víc štěstí než já. Gratuji moc

To je mi moc líto :cry: Držím palečky ať se vám to podaří co nejdříve a ať je to se šťastným koncem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
27.1.11 10:07

Ahoj, mate nektera zkusenosti s Mamatestem Comfort 10? Dela take duchy nebo zustane po zaschnuti snehobily? Vcera jsem testovala (v den vynechane MS - cyklus mam ale hodne nepravidelny) a na testu se mi po limitu ukazala //. Je slabsi, ale dobre viditelna (v limitu byla temer neviditelna, dalo se ale tusit, kde se „vybarvi“).Test jsem namacela opravdu kratkou dobu (3 vteriny),abych mela jistotu,ze neukaze falesny vysledek a stejne se // ukazala. Jake mate s timto testem zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
27.1.11 10:25

Aknel…Já našla nedávno na mamatestu comfort 10 //,taky lehce po limitu, ale krásně vyditelná, žádnej duch…pak jsem ho dělala ještě několikrát následující dny a druhá / byla, ale slábla…32DC jsem byla na krvi a HCG 0,5…MUDr se domnívá, že těhotná jsem byla, ale neudrželo se to a odešlo to s MS (až po vyvolávačce) :-( tak vydrž, testuj a uvidíš, jestli druhá / sílí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
27.1.11 10:27

ještě dodávám, že když jsem si ho udělala znovu po MS (jen pro klid duše, hihi) testík zůstal sněhobílý i po zaschnutí!nikde ani náznak ducha a že já bych hor ozhodně vykoukala! :lol: tak přeju, aby ti to vyšlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
27.1.11 10:48

Dekuju za informaci. Ja jsem si prave koupila comfort, protoze jsem cetla, ze prouzky delaji casto falesne duchy..a test jsem opravdu jen smocila,aby nebyl dlouho macen. Druha carka je slaba, ale viditelna velmi dobre…i z dalky. Pred MS vzdy par dni spinim a zatim stale nic, proto jsem testovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
27.1.11 11:04

já si dělala oba - jak ty tyčinky, tak papír. proužky…a teď mě tak napadá..nejsou ty tyčinky jen do proudu moči nebo se daj taky namáčet?..si to z příb. letáku už nepamatuju…ty papírový se namáčej, to vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
27.1.11 14:53

Ano, comfort je do proudu moci - tim namocenim jsem myslela, ze tam nebyl dele nez 3 vteriny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí