Tekutina za dělohou

13
1.11.17 15:14

Tekutina za dělohou

Chci se poradit, jestli má někdo stejnou nebo podobnou zkušenost..
Našli mi poměrně větší množství tekutiny za dělohou ( strašně mě pichalo břicho)
V pátek mě laparoskopicky odoperovali - odsali 250 ml tekutiny a v pondělí se zase část tekutiny objevila. nechápu odkud se to pořád bere a co mi zase budou dělat :?
Jsem v 5tt tak mám už celkem hrůzu, co zase bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
519
1.11.17 15:17

I mne tekutinu na utz gynekolog nasel, neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
1.11.17 15:32

@Arianna8 Taky jsem měla a asi se to nějak vsáklo? :nevim: Měla jsem bolesti břicha, hodně zvětšený jeden vaječník, ale byla jsem po IVF. Už je to ok, byla jsem prostě lehce přestimulovaná. A oni ti neřekli, odkud se to bere, proč to tam je? Zajímala bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.11.17 15:50

@Anys29
V nemocnici mi šli dělat ultrazvuk, aby viděli konečně mimi v děloze… A naráz že vždyť ta tekutina tam ještě je… Tak jsem se ptala jak je to možné, když mi ji odsavali a řekli že no možná zas nějaká cysta a nebo zánět… A pak se dívali na výsledky z krve a že zánět vy to neměl být a nic víc jsem znich nedostala.. A v pátek jdu ke své gynekolozce, tak se jí víc poptám a doufáme, že mi řekne víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
1.11.17 16:48

Nemůže být jeste k plodu v děloze nekde jinde druhy? Jakože mimodelozni, třeba vevejcovodu? Ja měla při mimodeloznim spoustu krve za delohou, ale předpokládám, ze natekly vejcovod by při laparoskopii viděli. Snad tam je toho jen trochu a je to fakt třeba jen z praskle cysty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
1.11.17 17:10

@Arianna8 Držím palce, at jsi v pořádku! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
1.11.17 17:15

Je teď mě docela desíte, mám tekutinu zadelohou už nějakou dobu dr říká ze je to v pořádku ze to nevadí a před par dny sem měla první // na testu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.11.17 17:42

@Mishka85
Mimodelozni při operaci vyloučili, říkali že krev to nebyla ale nějaká tekutina, kterou posílali na cytologii.
A hladina hcg mi stoupla a ukázala se fazolka v děloze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.11.17 17:50

@Natálie27 já už jsem jednou měla malou část tekutiny za dělohou, ale zmizela s mesickama, a pak za další 2 měsíce jsem nedostala měsíčky tak jsem testovala a našla //.. Jenže mě potom začalo strašně píchat v pravém podbřišku a u pupku. Šla jsem na gyndu a doktor řekl že žádný plod nevidí, ale jen plno tekutiny. Tak mě hospitalizovali s mimodeložním těhotenstvím. hodnotu jsem měla v pátek 400
A po operaci mi řekli že tekutinu odsali + odstranili srusty po slepaku.. Ale že nikde mimodelozni nenašli.. Že musí být ještě hodně maličke.. A v pondělí mi brali krev kde hladila byla už přes 1500 a na ultrazvuku se v děloze objevila dutinka… A přitom zjistili že se mi objevila zase část tekutiny za dělohou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
1.11.17 20:16

@Arianna8 jehlu :,( tak snad to u mě bude dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.22 15:58

Pozitivní TT a volná tekutina za dělohou

Dobrý den,

byla jsem u gynekologa pár dnů po vynechání MS, měla jsem pozitivní těhotenský test, šla jsem tam tak brzo kvůli zdravotním problémům, potřebovala jsem se poradit ohledně léků atd., a taky kvůli tomu, že se snažíme dlouho, podstoupili jsme i IUI, IVF, nic nevyšlo. A teď najednou toto.

Věděla jsem, že tam jdu brzy, že mi dr ještě nic nepotvrdí, což mi řekl už do telefonu. Ale když už jsem tam byla tak UTZ udělal - v děloze nic neviděl, ale za dělohou viděl volnou tekutinu. Říkal, že se to někdy stává i u normálního těhu, ale že kdyby mi bylo hodně špatně, hodně bolelo břicho, případně jsem začala krvácet, že mám jet hned do nemocnice… Jinak na kontrolu za 14 dní, aby už bylo něco vidět.

No pak jsem samozřejmě četla různé diskuze, kde mi došlo, že ta volná tekutina za dělohou může znamenat mimoděložní. Máte s tím někdo prosím zkušenosti?

Jinak TT sílily, jen teď poslední dva (dělané obden) mi přijdou zhruba stejně silné.

Je mi jasné, že mi tu nikdo neřeknete, jak to dopadne. Jen mě zajímá, jestli máte někdo zkušenosti s tou tekutinou za dělohou, a jak to nakonec dopadlo? Děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
591
16.11.22 13:10
@Anonymní píše:
Dobrý den,

byla jsem u gynekologa pár dnů po vynechání MS, měla jsem pozitivní těhotenský test, šla jsem tam tak brzo kvůli zdravotním problémům, potřebovala jsem se poradit ohledně léků atd., a taky kvůli tomu, že se snažíme dlouho, podstoupili jsme i IUI, IVF, nic nevyšlo. A teď najednou toto.

Věděla jsem, že tam jdu brzy, že mi dr ještě nic nepotvrdí, což mi řekl už do telefonu. Ale když už jsem tam byla tak UTZ udělal - v děloze nic neviděl, ale za dělohou viděl volnou tekutinu. Říkal, že se to někdy stává i u normálního těhu, ale že kdyby mi bylo hodně špatně, hodně bolelo břicho, případně jsem začala krvácet, že mám jet hned do nemocnice… Jinak na kontrolu za 14 dní, aby už bylo něco vidět.

No pak jsem samozřejmě četla různé diskuze, kde mi došlo, že ta volná tekutina za dělohou může znamenat mimoděložní. Máte s tím někdo prosím zkušenosti?

Jinak TT sílily, jen teď poslední dva (dělané obden) mi přijdou zhruba stejně silné.

Je mi jasné, že mi tu nikdo neřeknete, jak to dopadne. Jen mě zajímá, jestli máte někdo zkušenosti s tou tekutinou za dělohou, a jak to nakonec dopadlo? Děkuji moc.

Ahoj, jak jsi prosim dopadla? Mam podobnou situaci, jsem pry 4+4, těhotenství tam viděl dle UTZ, ale zároveň viděl volnou tekutinu za delohou, tak moc nevim, co si o tom myslet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.2.24 07:49

@Sheila1989 Ahoj, mohla bych se prosim zeptat, jak to u Tebe dopadlo? :) vcera jsem byla taky na ultrazvuku, kde byla zatim jen dutinka v deloze, ale jelikoz me boli pravy podbrisek, tak pak doktor hledal a za delohou nasel taky tekutinu… bojim se samozrejme mimodelozniho a hlavne je to nase prvni vysnene tehotenstvi po 3 letech… :( moc dekuju, kdyz si najdes cas a odpovis :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
10.2.24 11:52

@33Annie33 Ahoj, neboj se, o mimodelozni těhotenství neslo, bylo to normální těhotenství, které však nakonec nedopadlo, což ale vubec nesouviselo s tekutinou za delohou. Každopádně jsem ted těhotná opetovne a uz ve 26.tt, vse je v naprostém poradku, tak držím palečky, at to u tebe dobre dopadne, což kdyz viděl dutinku v děloze, tak to bude urcite dobre. Hlavne klid a nestresovat se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.2.24 18:33

@Sheila1989 Děkuju moc za odpověď a jsem ráda, že je to teď na dobré cestě! :) ještě jsem se chtěla zeptat, jestli někdo tu tekutinu za dělohou pak řešil, když se ukázalo, že jde o normální těhotenství nebo jestli ji tam prostě máš dál a je to v pořádku. :) děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí