Oznámení příteli

20
31.10.17 12:43

Oznámení příteli

Ahoj dámy,
Je mi 18 let a muj pritel je o jedenact let starší nez ja. Nedavno jsem zjistila, ze jsem těhotná a potrebovala bych to partnerovi rict, abych to s nim probrala a mohli jsme se spolecne rozhodnout co dal. Poradite mi prosim jak na to? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27700
31.10.17 12:44

Petře jsem těhotná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
31.10.17 12:45

Napiš mu to na Timeline na jeho FB :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.10.17 12:46

Mno, já jsem moc nepřemýšlela a hned, jak jsem přišla domů od doktorky, jsem mu volala do práce. Ale my jsme ho plánovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.10.17 12:47

Nic nevymyslej a proste mu to řekni osobně az se uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
31.10.17 12:48

Asi bych koupila na vecer neco dobreho, v klidu si s nim sedla a rekla, ze mu chci neco duleziteho rict. A pak mluvit. Nebo rovnou ukazat test nebo obrazek z ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
31.10.17 12:49

A na takovou blbost se tu musíš ptát? To nezvládneš vymyslet jednoduchou oznamovací větu: „jsem těhotná“?? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
31.10.17 12:49

@Sandii otázka je jestli to dítě chtějí ono romantika a nechtěný dítě to bude problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
31.10.17 12:50

Právě ze se trochu bojim reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
31.10.17 12:50

Jestli to chceš říct a navlíknout romanticky, tak můžeš koupit takové ty dětské oznamovací botičky a dát mu je, nebo cokoliv co je jasné pro miminko (dudlík, chrastítko a pod)
Pokud Ti jde o to, abys s ním řešila jak se k tomu vlastně postavit, tak prostě jakmile se uvidíte, tak mu řekni na rovinu : Jsem těhotná.
Udělej to co nejdříve, obzvláště, pokud neznáš jeho reakci a následně svou na tu jeho. Hlavně, to nešiř jinam, dokud to nebude vědět on první. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.17 12:51

Ja jsem tomu svemu koupila dudlik :lol: jo ja vim, filmove klise, ale manzel mluvil o miminku od te doby, co se zname…

Ja bych tu vetu ze sebe asi nedostala, jak me to dojimalo, takze jsem pockala nez si rozbali krabicku a rozbreci se prvni :pankac:

Ale uznavam, ze jsem to mela jednoduche :lol: Mluvili jste nekdy s partnerem o tom, co by kdyby? Nebo tusis jaky ma k tomu postoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
31.10.17 12:54

Co třeba tohle - domluvit se se třetí osobou, ať v jeho přítomnosti řekne „Každá, kdo je z přítomných těhotná, nechť zvedne ruku.“ V tu chvíli zvedneš ruku. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
31.10.17 12:55

Rekla bych: Zlato, jsem tehotna. Nechapu, proc se bojis reakce. Kdyz mate nechraneny sex, musi byt chlapovi jasne, ze muzes otehotnet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
31.10.17 12:56

@SissiJones Jak dlouho spolu jste? Jak dobre ho znas?
Pokud netusis, jak bude reagovat, rekni mu to co nejdrive, at se podle toho zaridis. A rekni to i rodicum. Predpokladam, ze jeste bydlis u nich, oni te zivi a ty chodis do skoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
31.10.17 12:56
@Emimin7 píše:
Co třeba tohle - domluvit se se třetí osobou, ať v jeho přítomnosti řekne „Každá, kdo je z přítomných těhotná, nechť zvedne ruku.“ V tu chvíli zvedneš ruku. 8)

Jdu do kolen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí