2. Screening

31.10.17 07:13

2. Screening

Dobre rano, mam otazku, na kterou jsem nikde nenasla odpoved :-(. 10.11. Jdu na druhotrimestralni screening k Apolinari, kde jsem byla i na prvnim, takze me pani automaticky objednala a rekla mi, at si reknu o zadanku u sve dr. Ta mi ale zadnou nedala s tim, ze ji mit nemusim, kdyz si me automaticky objednali. Budu tedy bez zadanky nebo platit nebo mne muzou i odmitnout? Dekuji predem za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
31.10.17 07:19

Na druhy jsem prave zadanku mít musela. Jinak by se jednalo o hrazené vyšetření. Odevzdávala jsem ji vždy v den screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.17 07:26

@Tichošlápek Mne nenapsali zadanku prave ani na ten prvni..Ten jsem si hradila sama a vzp mi potom proplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.17 07:27

Na screeningu jsem byla v Krči v červenci a už při objednání si o ní řekli, moje doktorka mi ji dala automaticky.

• Citovat
  • Upravit
207
31.10.17 07:30

Já na něj jdu zítra. A se zadankou.Moje doktorka mi říkala, ze bez nn i, bych si to musela platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.10.17 07:30
@Lucinecka00 píše:
@Tichošlápek Mne nenapsali zadanku prave ani na ten prvni..Ten jsem si hradila sama a vzp mi potom proplatili.

NA ten první je to v pořádku, tam ji nepotrebujes ;) na druhy ale ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.17 07:31

@Tichošlápek dekuju, tak ja teda zkusim zavolat sve dr, zda li mi tu zadanku da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
31.10.17 07:38

@Lucinecka00 tak zrovna i Apolináře je to tak že když máte zádankou na 1. Screening neplatíte nic. Nevím jak je to u ostatnich, ale já měla zádankou na každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.10.17 07:55

Chodila jsem taky k apolinari a vzdy se zadankou. Bez za svoji dr at ti ji da, ji to nic neudela vypsat jednu zadanku navic a ty usetris penizky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
31.10.17 08:14
@hapolda píše:
Chodila jsem taky k apolinari a vzdy se zadankou. Bez za svoji dr at ti ji da, ji to nic neudela vypsat jednu zadanku navic a ty usetris penizky ;)

Mozna by bylo dobre vedet, ze lekar rozhodne nemá neomezenou moznost posilat pacienty na ruzna vysetreni a psat leky, na všechno ma limit. Takze tvrzeni, ze ji to nic neudela, ted před koncem roku, muze byt velmi usmevne. Nicmene zrovna v tomto pripade to podle me neplati, tenhle screening je „povinny“.
Spis bych si ale zavolala na pracoviste, kde je zakladatelka objednana a zeptala se tam, tam to budou jiste vedet nejlepe, jestli zadanku potrebuji nebo ne… Prijde mi to jako logictejsi a jistejsi zpusob dobrat se validního vysledku, nez se ptat na emiminu. :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.10.17 08:20
@mroe píše:
Mozna by bylo dobre vedet, ze lekar rozhodne nemá neomezenou moznost posilat pacienty na ruzna vysetreni a psat leky, na všechno ma limit. Takze tvrzeni, ze ji to nic neudela, ted před koncem roku, muze byt velmi usmevne. Nicmene zrovna v tomto pripade to podle me neplati, tenhle screening je „povinny“.
Spis bych si ale zavolala na pracoviste, kde je zakladatelka objednana a zeptala se tam, tam to budou jiste vedet nejlepe, jestli zadanku potrebuji nebo ne… Prijde mi to jako logictejsi a jistejsi zpusob dobrat se validního vysledku, nez se ptat na emiminu. :mrgreen: :nevim:

Taky nevrdim ze muze lekaz napsat kdejakou “blbost” ale zadanka na screening je snad neco jinyho ne? Tam ji to opravdu nic neudela. Vubec se divim ze nedala hned. Ja vzdy a vsude dostanu zadanku do ruky “kdyby nahodou”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
31.10.17 08:48

Zvláštní na první jsem žádanku neměla, také jsem si musela zaplatit a pojišťovna teda prolatila. U druhého ten je povinný tak je divné že by musela být žádanka :nevim: já teda žádnou nemám a ani neříkali, že je potřeba…ale možná to všude funguje jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.17 10:46

@mroe samozrejme si zavolam, ale chtela jsem vedet, zda s tim zkusenost nekdo ma. Myslim, ze tu jsou kolikrat horsi diskuze a otazky ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
31.10.17 18:54

Jenze v tom se muze pracoviste od pracoviste lisit a muze se to lisit i v dobe, takze pokud necekas, ze se tu najde nekdo, kdo byl na screeningu na stejnem pracovisti minuly tyden, nemusis se dozvedet stejne nic. Zavolat si tam je rozhodne lepsi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.17 19:54

Diky vsem, uz jsem si zavolala ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat