Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky… zakládám toto téma protože ve stávajících sem nikde nenašla odpověď nebo podobnou zkušenost ale třeba ji někdo z vás má a trochu mne uklidní…Jsem 5tt na testu už 5 dní dálnice, která zesílila na max, takže už se nemá kam hnout… doktorka má dovolenou takže na kontrolu půjdu nevím kdy a mám trochu strach…ještě včera jsem měla pevné bříško které se nedalo zatáhnout a cítila jsem tlak (což jsem brala jako že to je správně), ale dnes vůbec nic břicho najednou úplně měkké a jde i zatáhnout, tak nevím, jestli se něco nezměnilo:( teď by se mělo přeci napínat a zvětšovat? nemáte s tím někdo zkušenost? Většina tu píše že měla problém s nafouknutym břichem a skoro každý že ho zatáhnout nemohl
já mám pocit jak kdyby se to nějak zastavilo nebo nevím:(
První tehotenstvi, takže plašan ![]()
Napínat a zvětšovat se bříško jistě bude, ale určitě ne v 5.tt
K dr. tak brzo vůbec nechoď, stejně tam ještě nic neuvidí. Užívej si // a nezkoumej blbosti.
@fenny @rozand holky to bych hrozně rada, ale zrealizovat to je trochu horší…ta změna přes noc mne zaskočila…asi už magořím
Úplná blbost, na některých holkach není změna vidět ani v 18 tt jak jsou štíhlé a bricho vůbec žádné. Nesleduj se a k doktrovi tak za 2 tydny dřív to nemá smysl
@Lekninka91 píše:
Ses asi přes noc vyprděla
Napadlo mě něco podobnýho ![]()
V 5tt se brisko určitě ještě nezvetsuje. A na dr je ještě brzo
No že mi hrabe je pořád ta lepší varianta a to s tím vyprděním úplně nejlepší ![]()
Chce to klid. Takhle vypadá 20tt.
V 5. týdnu jsem ani netušila, že jsem těhotná.
@Lerista ty jo… super… já si nemyslím že mi hned začne růst břicho holky, to zase takovej blázen nejsem
Ale už jsem si prošla SP právě v 6tt bez revize a teď asi moc plaším…zarazilo mne ze cely týden cítím tlak a pnutí, bříško je pevné občas i drobné křeče a najednou vůbec nic…nějak na to nejde nemyslet a spíš sem to musela probrat…sama sem se uklidnila když jsem to psala a pak ty vaše vtípky ![]()
Každopádně strach mám… ale mít ve 20tt takovéto bříško by bylo bezva ![]()
@lachtanice86 a jak jsi na tom vůbec ty?? Vzpomínám si, že jsem už od tebe nějaké příspěvky četla a že jsi to měla složité
@Symantha pořád na nic. Snaha je pozastavena z důvodu léčby, která bude trvat do konce roku. Potom nám dají tak 2mesice šanci na přirozene otehotneni a potom ivf.
@Symantha No jo, já měla fakt pidi břicho, jen jsem si rozepnula knoflík u kalhot a šla rodit. Těhotenské oblečení jsem neměla žádné, do všeho se vešla. Ušetřila jsem ![]()