Tekutiny v letadle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50186
19.11.13 13:12
@Fish píše:
Ahoj :) do letadla pro miminko můžeš mít cokoliv, jen při kontrole budou chtít aby jsi čaj ochutnala nic víc :) Nikdy jsem to do sáčku nedávala a nebyl problém :)
Hezkou cestu

To můžu potvrdit :palec: Dokonce mi nechali i pití pro tříletáka :pankac:

Příspěvek upraven 19.11.13 v 13:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
19.11.13 13:15
@kuratkol píše:
My jsme leteli ted 8.11., v Praze nam pro malou pustili detske piticko. Pri ceste zpet z Londyna do Prahy nam ho nedovolili, ze pry povoluji jen kojeneckou lahev s mlekem. :-(

V Londýně se nám stalo to samé, na jiném letišti jsme mohli mít cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
19.11.13 13:26

Já jsem vezla pro malého i mlíčko s kaší v originálním obale a ochutnat nechtěli. Chutnala jsem jen vodu v avent láhvi. Letěli jsme z Mnichova. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
19.11.13 13:27

No, tak prave v tom Londyne mi take sebrali detske piticko. Ukecala jsem je alespon, at to vylejou a vrati mi prazdnou lahvicku, abych mela do ceho dat diteti pozdeji vodu ci dzus. byla to takova ta lahvicka typu Kubik, ale mnohem mensi. Asi jen na 200 ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
19.11.13 13:53

Holky, děkuju :) A tekutiny v kufru musím mít taky v tom sáčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
19.11.13 14:01

@lenna1810 ne v kufru můžou být jen tak, ale já je dávám do igelitky, kdyby to prasklo a vylilo se to, ale povinnost to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
19.11.13 14:15

Na to co si koupíš za kontrolou bych si dala pozor jestli letíš s přestupem. Nám se stalo, že jsme si koupily takhle pití až za kontrolou ve Vídni přestupovali a tam nám to sebrali 8o :roll:. Jinak si myslím, že strašně záleží jaké chytneš lidi na té kontrole, jak kde nás kontrolovali - někde víc někde méně, ale jestli kojíš tak máš pořád dost tekutin pro mimi tak bych se nebála a nijak to nehrotila :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.4.16 19:40

Ahoj, nikde se nemůžu dopátrat a nevím, jestli tomu dobře rozumím.. Všude se píše, že do letadla si můžu vzít tekutiny jen do 100ml v sáčku 1l. Znamená to tedy to, že jedna lahvička nesmí přesáhnout těch 100ml, ale můžu jich mít třeba 5 a nebo součet všech tekutin musí být 100ml?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
3.4.16 19:47

Do letadla si můžeš vzít jen 100ml. To znamená, že si můžeš vzít jednu lahvičku se 100ml tekutiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
3.4.16 19:49
@Nikkiia píše:
Ahoj, nikde se nemůžu dopátrat a nevím, jestli tomu dobře rozumím.. Všude se píše, že do letadla si můžu vzít tekutiny jen do 100ml v sáčku 1l. Znamená to tedy to, že jedna lahvička nesmí přesáhnout těch 100ml, ale můžu jich mít třeba 5 a nebo součet všech tekutin musí být 100ml?

Znamena to, ze soucet musi byt max litr (a flasticky nesmi byt vetsi nez 100 ml). Mezi nima samozrejme zadne horlaviny - pozor na spreje nebo lak na vlasy treba.

• Citovat
  • Upravit
76
3.4.16 19:50

@Shreya ty jo, tak já doufala, že je to tak, že si jich můžu vzít víc. V těch různých článkách o tom jsem viděla obrázek, kde byl ten pytlík a v tom bylo asi 7 lahviček a na nich bylo napsáno 100ml. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
3.4.16 19:50

Měla jsem jich víc, pokud se jedná o kosmetiku, ale chtějí to v průhledném obalu. Sáčky se dají koupit i na letišti. Do odbaveného kufru si můžeš dát co chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
3.4.16 19:55

Mě se děsně vždycky líbí, jak mi seberou flašku s vodou, protože je to výbušnina a vyhodí jí do obyčejného směsného odpadu :zed: Fakt buzeranti.

Příspěvek upraven 03.04.16 v 20:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.4.16 19:58

@jenika1 Já právě letím jen na dva dny a beru jen příručák a jde mi právě o tu kosmetiku. Řikala jsem si, že když si vezmu tuhý deodorant, který má 45 ml a voňavku 35ml, tak už k tomu nic nehodím.. Ještě se teda zeptám jak pro blbce - projdu normálně např. s deodorantem, voňavkou, makeupem a řasenkou, jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21934
3.4.16 21:27

@Nikkiia ano projdeš bez problémů. Také lítám na otočku na jednu až dvě noci. ještě si k tomu přidej pleťový krém. Na odlíčení si buď beru vlhčené ubrousky nebo mám miniaturu micelární vody. I deodorant můžeš koupit v malém balení. a make-up vozím vzorečky. Já mám i malá balení pleťových krémů a pasty na zuby. Tu běžnou pečující kosmetiku v malých baleních koupíš v DM na stojanu u kasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí