Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jo a nevím jak teď, ale v Praze na letišti mi běžně procházelo, že jsem to vše měla v kosmetické tašce, ani to nemuselo být v průhledném sáčku. ale záleží na tom, na koho narazíš… A teď budou ty kontroly asi přísnější.
@Nikkiia píše:
@jenika1 Já právě letím jen na dva dny a beru jen příručák a jde mi právě o tu kosmetiku. Řikala jsem si, že když si vezmu tuhý deodorant, který má 45 ml a voňavku 35ml, tak už k tomu nic nehodím.. Ještě se teda zeptám jak pro blbce - projdu normálně např. s deodorantem, voňavkou, makeupem a řasenkou, jo?
Ahoj, tuhý deodorant nemusis mít v pytlíku, který dostaneš zadarmo (jsou u rentgenu), vonavku dej do pytlíku i s tekutým makeupem a rasenkou.
Já právě lítám jen na klasický dovolený a všechno cpu do velkýho kufru.. Jinak všem děkuju za tipy a rady
snad mi nic nevyhodí ![]()
Na takové cestováoní je dobré koupit si takové ty 100ml lahvičky v Ikei. Dáš si do toho šampon, mýdlo apod. a nemusíš to více řešit. A jak tu píší některé holky - vše tekuté max do 100ml a 1litr na osobu. Takže kdyby jsi letěla třeba s manželem/přítelem, tak ten může mít u sebe taky nějaké tekutiny. Jednou jsem si koupila med v Londýně pro tátu a neuvědomila jsem si, že ta sklenice má 400ml a musela jsem ji na letišti nechat. ![]()