Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@tamalaj píše:
Myslíš, že to bude dobré? slyšela jsem, že Huawei je na tom docela dobře co se týče cena a kvalita, ale nevím právě
Ano, já si myslím, že by to mohlo být v pořádku. My ho shodou okolností máme i jako služební ve firmě, a ani tam s ním problémy nejsou. A celkem slušná výdrž baterie, foťák je lepší průměr.
@Kriss Tina píše:
Jo huawei je super, zatim kterejkoliv model mi prisel pod ruku byl super
A který telefon od Huawei jsi měla? Já jsem se teď o víkendu na internet a P9 lite 2017 mi od nich přišel docela fajn. Je to nějaký nový model a v porovnání cena/výkon mi taky přišel dobrý ![]()
@tamalaj predtim ten P9 lite, ten byl super, ted mam y5 II je taky dobrej akorat ma horsi fotak, ale zas je o dost levnejsi (shanela sem narychlo) ![]()
@summersun píše:
Ano, já si myslím, že by to mohlo být v pořádku. My ho shodou okolností máme i jako služební ve firmě, a ani tam s ním problémy nejsou. A celkem slušná výdrž baterie, foťák je lepší průměr.
Takže Huawei má všeobecně dobré hodnocení, koukám
To focení ona určitě ocení
Jaký máte v práci vy? Já teď koukala na novější P9 lite 2017 ![]()
@Kriss Tina Aha, no já ji možná zkusím koupit ten novější P9 lite 2017, třeba na něj bude dávat větší pozor ![]()
@ELIbeta Ahaa, no iPhone se dá dobře spárovat s dalšími Apple přístroji, ale ségra je nemá, takže asi půjdu tou Android cestou
Už mi tady radili Huawei telefony, nevypadají špatně, na Motorolu, taky kouknu
Hledám dobrý poměr cena/výkon, aby to ségře stálo za to ![]()
@Malike Dobře, to máš pravdu, s tlačítkovým telefonem by mi moc nepoděkovala
kouknu na Xiaomi, holky mi tu radily i Huawei telefony, tak jsem koukala na P9 lite 2017, ty mi taky přijdou dobrý poměr cena výkon ![]()
@katyna1984 Super díky za tip! Taky jsem konstatovala, že Huawei má dobrý poměr cena/kvalita
Asi zainvestuji do novějšího P9 lite 2017 ![]()
Tu P9 mam ja, ale uz ho nejakou dobu mam, mela jsem uplne ten prvni model… a spokojenost ![]()
@tamalaj Xiaomi je nová neokoukana hračka která je nadupaná za příznivou cenu..Mrkni na recenze
@Malike Dobře, díky za rady, kouknu na to
kouknu na Huawei a Xiaomi ![]()
K cemu diteti bude smartphone proboha? Obycejnej mobil na volani a zpravy staci.