Televize - doprava až do bytu + zapojení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
televize - doprava až do bytu + zapojení
Víte prosím o nějaké firmě, která novou televizi dopraví až na místo a zapojí? je to 80 cm úhlopříčka a zatím jsem našla tuhle službu jen pro tv nad 100 cm. je to v praze, takže by to neměl být problém, ale zatím jsem neuspěla. případně jestli neznáte někoho, kdo ji přijede zapojit + naladit, kdyby už se ji nějak povedlo dopravit
(divení nad tím, že odmítám tahat televize a vztekat se při zapojování, a radši na to někoho zaplatím, si můžete nechat pro sebe
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A to nejde objednat tam, kde jsi jí koupila? Datart a takový tyhle služby nabízí, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Datart nenabízí? Většinou ke všem spotřebičům od nich jsme si objednávali i výnos a zapojení.
- Citovat
- Upravit
@navy blue píše: Více
A 100cm se ti nevejde? Ze bys udelala takovy kompromis 😁 😁
- Citovat
- Upravit
Já si to teda pro sebe nechám, ale musím podotknout, že zhruba do úhlopříčky 100 se předpokládá, že se s tím zákazník popere sám. Až někde od úhlopříčky 50 palců (126 cm) a výš jezdí servisák na opravy domů k zákazníkovi. Úhlopříčky nižší si vozíte svépomocí, tak bacha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ploskutáček 57103544 [/citace
no ty vole, tak to by mě nenapadlo, tys mě zachránil (ironie)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@navy blue datart to nabízí. Každopádně dopravu chápu, ale proč potřebuješ takovou TV naladit, když to vše udělá sama.? Teď jsem kupovala klukovi a taky to zvládnul sám.. Měl dovoz a výnos do bytu, uhlopricka 80 cm
Příspěvek upraven 09.12.24 v 12:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No hele, třeba někomu pomůže i to, že na menší telky je v tom člověk sám za sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A mluvila jsi s nimi? Kdyz to zaplatis proc by jim to melo vadit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena píše: Více
ano, mluvila. taky nevím, proč jim to vadí, ale prý to nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit