Parní susička Beko

745
7.12.24 07:08

Parní susička Beko

Ahoj, kdo máte… já jsem asi natvrdlá :D. Rozumím tomu dobře, že ta suška bere vodu z té kondenzační nádrže, takže ji nemám vždy vylévat? Trochu vody tam vždy je, i když je suška připojena na odpad.
A ještě jeden dotaz - tak nějak jsem si myslela, že nebudu muset žehlit :lol:. Popravdě nevidím rozdíl v mačkání oproti prádlu, co viselo na šňůře, akorát je měkčí. To je normální, nebo mám špatnou sušičku a ostatním leze ven krásně rovné prádlo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13759
7.12.24 07:49

Spíš záleží, jak vysoké máš nároky. Já prádlo že sušičky vyndám a buď ho rovnou poskládám, nebo ho narovnám, přeložím a přes roh gauče ho naskládám na sebe a nechám třeba do druhého dne, ono doschne a narovná se. Ale nežehlila jsem ani před sušičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9027
7.12.24 08:09

Když prádlo skládáš hned teplé. Tak není pokrčené. Některé programy mačkají. Některé vůbec ne. Musíš vyzkoušet. Doschnout teda nedávám. Není třeba.
Sušička usuší vše a je hned k uklízení. Žehlím teď teda povlečení a povlaky na polštáře. Protože vyžehlené drží líp komínky ve skříni. My máme hodně variant povlečení a povlaků. Některé dlouho čekají ve skříni, než na ně zas přijde řada. Nesnesla bych točit jen dvě celý rok. Ale chci ve všech mít ve skříni pořádek. A hezky složené. Nic jiného nežehlíme. Není třeba.
První jsme měli, kde byla nádobka a vylévala se voda. Teď máme na odpad. O vodu se nestaráme teda. Jen sítko vyčistíme, kde se sbírá binec. Říkám tomu, že tam je vždy čtvrt kocoura (připomíná to barvu, jak jsme měli Briťaka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí