Vafky Gamat 461 – Vypínat na noc?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nevypínám nikdy.Jen pokud jedu na více dní pryč pak to dám na nejmenší stupeň. Topím tak více než tři roky a nestalo se mi že by přišel velký nedoplatek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Švédka87 takže to dát na 1 na noc? Mě zmatlo to, ze sousedi vedle a podemnou to vypínají, měrák jim stojí i přes den ![]()
- Citovat
- Upravit
Vafky jsme nevypinali celou zimu, ale na noc a když jsme nebyli doma, tak jsem je stáhla jen na plamínek. To pak nezerou skoro nic a zapnou se jen otočením kolečka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen otáčím kolečko, mám ho klidně na dvojku, ono to začne topit až když teplota klesne pod určitou hranici. Momentálně je ještě teplo, takže to ani moc nespíná, takže pokud chci trochu přitopit, tak otočím kolečko - slyším cvaknutí, jak hořáky začnou hořet. Nechám třeba půl hodiny na 3-4 a pak dám zase na dvojku - zase slyším cvaknutí, jak se hořáky zhasnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Určitě to nevypínají, stačí dát jen na jedničku - to uvnitř hoří jen malý plamínek (jako svíčka), aby se zas mohly zapálit hořáky, když bys kolečkem otočila. Kdyby plamínek nehořel, tak bys pokaždé musela znovu zapalovat - to se nedělá, zapálí se jen na začátku sezóny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
,,Na plamínek" To hoří malinko a přitom to není vypnuté, aby se to muselo nahazovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Já nechávám klidně normálně na 3. Nesleduji teda co u sousedů.😄Topím si jak potřebuji. Také záleží na tom jaká je zima venku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám poprvé tohle plynové topení. Vypínají se na noc? Zapalování mi přijde složité
ale když jsem koukala sousedům n měřáky, tak ji vždy stál, když nebyli doma, tak nevím
nechci to nechat běžet a pak se nedoplatit
nebo jak to děláte vy? Mám gamat 461