Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, obnovuji diskuzi a chci se zeptat na vaše zkušenosti. Skoro tři roky mám mirenu, během půl roku od zavedení jsem byla bez menstruace a najednou jsem zase začala krvácet![]()
máte s tím nějakou zkušenost? Jestli to zase zmizí nebo co to sakra je
![]()
![]()
díky
Tvůj gynekolg neordinuje?
@Russet píše:
Tvůj gynekolg neordinuje?
Ordinuje
, ale přihodilo se mi to včera, tak jsem zatím chtěla zjistit, jestli je to normální
Stalo se taky někomu, že po zavedení tělíska vůbec dlouhodobě nešpinil?
Všude čtu jenom samé krvavé horor story a u mě tři dny a nic…?
@Maminanamatersky kamarádka po zavedení par dnů, jak už tři měsíce v kuse. Jako snižuje se to. Někdy třeba den nespinim a tuhle dokonce dva… no ten třetí den už jsem myslela, ze jsem to dostala ![]()
@Maminanamatersky
Taky jsem spinila jen chvilku. Pak jednou asi 14 dni a pak klid ![]()
Dobrý den,
Mám zavedené tělísko mirenu neměla jsem problémy ani krvaceni zničeho nic moc krvacim ze kalhotky a vlozku mam celou špinavou jak kdyby jste se rizli co s tím může být?
Ahoj nebudu zakládat novou diskuzi, v pátek jsem si nechala dát tělísko a mám dotaz
to jako budu půl roku třeba v kuse nonstop špinit? nebo tam bude i nějaká čistá pauza? ![]()
Zkušenosti různých žen s tělísky se velmi liší. To se týká nejen bolesti při zavádění, ale také bolesti a krvácení/špinění později. Záleží také na druhu tělíska – klasické s mědí/hormonální. U některých žen si tělo na tělísko zvykne za měsíc, jiné mají potíže delší dobu a některé si je dokonce kvůli potížím dají odstranit. Teď nemysli na to, jaké potíže Tě mohou postihnout, ale raduj se z toho, že máš v děloze nástroj, který Ti dovoluje milovat naplno a bez strachu.
@Harmonie0 píše: Více
Ja špinila, krvácela, par dni nic a porad takto dokola téměř rok a pak mi tělísko samovolně šuplo do wc.