Tělísko krvácení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
2.5.21 22:29
@Anonymní píše:
Ahoj holky, obnovuji diskuzi a chci se zeptat na vaše zkušenosti. Skoro tři roky mám mirenu, během půl roku od zavedení jsem byla bez menstruace a najednou jsem zase začala krvácet :nevim: :think: máte s tím nějakou zkušenost? Jestli to zase zmizí nebo co to sakra je :zed: :lol: :lol: díky

Tvůj gynekolg neordinuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.21 05:48
@Russet píše:
Tvůj gynekolg neordinuje?

Ordinuje :), ale přihodilo se mi to včera, tak jsem zatím chtěla zjistit, jestli je to normální

• Citovat
  • Upravit
1439
27.10.22 20:49

Stalo se taky někomu, že po zavedení tělíska vůbec dlouhodobě nešpinil? :think: Všude čtu jenom samé krvavé horor story a u mě tři dny a nic…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18571
27.10.22 21:11

@Maminanamatersky kamarádka po zavedení par dnů, jak už tři měsíce v kuse. Jako snižuje se to. Někdy třeba den nespinim a tuhle dokonce dva… no ten třetí den už jsem myslela, ze jsem to dostala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
28.10.22 07:26

@Maminanamatersky
Taky jsem spinila jen chvilku. Pak jednou asi 14 dni a pak klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.23 19:28

Nitroděložní tělísko mirena

Dobrý den,

Mám zavedené tělísko mirenu neměla jsem problémy ani krvaceni zničeho nic moc krvacim ze kalhotky a vlozku mam celou špinavou jak kdyby jste se rizli co s tím může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
30.6.25 16:50

Ahoj nebudu zakládat novou diskuzi, v pátek jsem si nechala dát tělísko a mám dotaz :mrgreen: to jako budu půl roku třeba v kuse nonstop špinit? nebo tam bude i nějaká čistá pauza? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
9.7.25 14:31

Zkušenosti různých žen s tělísky se velmi liší. To se týká nejen bolesti při zavádění, ale také bolesti a krvácení/špinění později. Záleží také na druhu tělíska – klasické s mědí/hormonální. U některých žen si tělo na tělísko zvykne za měsíc, jiné mají potíže delší dobu a některé si je dokonce kvůli potížím dají odstranit. Teď nemysli na to, jaké potíže Tě mohou postihnout, ale raduj se z toho, že máš v děloze nástroj, který Ti dovoluje milovat naplno a bez strachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
9.7.25 14:37
@Harmonie0 píše: Více

Ja špinila, krvácela, par dni nic a porad takto dokola téměř rok a pak mi tělísko samovolně šuplo do wc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí