Téma prezentace

40
6.2.18 18:01

Téma prezentace

Ahoj :kytka: stále studuju a mám mít do školy prezentaci/referát na nějaká zajimavé téma. Napadá vás něco prosím? Nemůžu na nic přijít.. prosím házejte různé tipy… už jsme měli naše nářečí, sporty, cola, severní korea atd atd… děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
6.2.18 18:04

Něco, co tebe baví a zajímá. Koníčky a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
6.2.18 18:07

Tady jsou veeeeeelmi populární témata jako: očkování ano-ne, estivillova metoda, spani deti s rodiči, fyzické tresty deti ano-ne, vegetariánství malých deti z rozhodnuti rodičů… stačí projet seznam diskuzi :palec:

• Citovat
  • Upravit
6534
6.2.18 18:08

Záleží, co tě baví. Mě baví životní prostředí, kosatky a jóga, takže já bych udělala prezentaci na jedno z těchto témat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
6.2.18 18:08

Jooo a taky tu každou chvíli někdo otěhotní diky selhání antikoncepce, tak treba tema na její spolehlivost a účinnost… ;)

• Citovat
  • Upravit
51
6.2.18 18:17

Fakt záleží, co je člověku blízké… nošení dětí, látkování, BKM, BLW, TČM, barefoot, (ne)očkování, domácí vzdělávání, nekonvenční strava, veganství, vegetariánství, non toxic, osobní rozvoj, výchovné styly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.2.18 18:28
@adevoj píše:
Ahoj :kytka: stále studuju a mám mít do školy prezentaci/referát na nějaká zajimavé téma. Napadá vás něco prosím? Nemůžu na nic přijít.. prosím házejte různé tipy… už jsme měli naše nářečí, sporty, cola, severní korea atd atd… děkuji moc :srdce:

možná by bylo fajn napsat co studuješ a v kterém předmětu máš referát mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
6.2.18 19:24

Dnes po 21. hodině SEČ startuje kosmická raketa Falcon Heavy společnosti SpaceX vizionáře Elona Muska. Podle mě zajímavé téma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí