Téměř 9m a kojení/nekojení

Anonymní
21.3.25 14:00

Temer 9m a kojeni/nekojeni

Maminky prosím o radu. Malý má za týden 9 měsíců a všímám si, že tomu mléku už moc nedává.. já kojím, nabízím po celý den, ale moc toho nevypije, vždycky si jenom pár krát cucne a tím to končí… jinak dávám tak 3-4 porce jídla denně. Jídlu dává přednost, ale já jsem jako já jenom jsem se nad tím tak pozastavila…
UM dávat nechci, ale chci se zeptat vás zkušených, kdyz mu to stačí, myslíte že může mít nějaké problémy, že tam málo pije MM?? Jinak nabízím také vodu během dne, ale jestli vypije tak 50ml?? Děkuji za vase názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16226
21.3.25 14:14
@Anonymní píše: Více

A proč nechceš dávat UM? Dáváš tedy jiné mléčné výrobky aspoň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.25 14:22

@Dahlia0409 veškeré kase mi odmítá. UM dávat zkrátka nechci, když mám svoje mliko.. dávám jogurt 1 denně nebo ob den.. jak kdy..

• Citovat
  • Upravit
3017
21.3.25 14:27

No do roka by hlavní část stravy mělo tvořit mleko, ať už mateřské, nebo umělé, mě teda 4 porce jidla v tomto věku přijdou dost…ale z diskusi si pamatuji, že tady psaly matky, co se jim deti odstavily takhle brzo…ja bych nabízela dál, dokus pije aspon neco, ono je taky možné, že těch pár cucnuti je poradnych, někdy ty deti vyvinou pořádnou efektivitu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16226
21.3.25 14:35

Ale když jen tvoje cucne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
21.3.25 14:37

Hele proste asi chce radši normální jídlo. Dávej každý den ten jogurt.
Kaši jsi dělala domácí nebo instantni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25142
21.3.25 14:46

Porad se s doktorkou. Pokud bude mít dost bílkovin s dalšího, není UM potreba. Buď ráda, že jí.
Mně dcera nechtěla jist ty dětské masozeleniny. Až po roce naše normální jídlo. Sama se odstavila ve 13 mesicich. Měla jsem vzorek UM, ten plivala. Jedla jogurty a kaše. Je z ní velká zdravá holka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.25 15:04

@ALIPELI kupovala jsem od hami, Sunar… nechci ani jednu. Měl 3 druhý..
Domácí nedělám a neumím… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.25 15:05

@Aries6 jooo jako já jsem Mega ráda, že tak hezky ji… to je super. Jenom si říkám, aby pak nebyly problémy, když vlastně mliku moc neda.. já zkoušela kdysi UM, ale to nechtěl.. pac mi u prsa řval..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.25 17:13

Jako že neumíš zamíchat vločky do vody, do mléka nebo uvařit rýží? :roll:

• Citovat
  • Upravit
1847
21.3.25 17:54

Tak zkus domácí. Třeba z ovesných vloček je nejjednodušší. Ty stačí zalít vroucí vodou a přiklopit a nechat aspoň 30 minut. Pak do toho dát odměrky um a všechno rozmixovat. Můžeš dát i ovoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.25 20:36

Jakože jsem to nikdy nedělala, tak to zkratka neumim, pac vločky a takový zdravý hnusy nejím…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.25 20:41

@ALIPELI me přijde, že jakmile cítí UM, tak to proste nechce… ale jako můžu zkusit, to mě už nezabije.. a rýžová stejně?? Rozvarim rýži, zase přidat UM a případně ovoce?? To UM nebo MM se dává vždycky?

• Citovat
  • Upravit
16226
21.3.25 20:45

:roll: 8o Tak to jsem zvědavá, co teda budeš dítěti dávat, asi nezdravý hnusy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
21.3.25 20:55

A v noci se ti už nebudí na kojení? Muj 9m syn taky už mléku moc nedá. Je tedy na UM. Dávám mu ho ráno, dopoledne má ovoce, k obědu masozeleninu, odpoledne UM nechce, tak dávám jogurt, večer jsem zkoušela kaše a to taky nechce, dělám mu většinou nějakou zeleninovou polévku, do které přihodim odměrku UM, to by šlo do jídla určitě i přidat mateřské mléko. Před spanim už nic nechce a budí se 1× k ránu a to vypije lahvičku v polospánku v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová