Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte maminky, prave jsem prebalovala temer 7mi mesicniho synka a mel skoro suchou plinku…po temer 5ti hodinach… ![]()
Stalo se mi to poprve a dost me to vyplasilo…Dneska byl opravdu teply den, kolem 25 stupnu (bydlime v Anglii) a maly jedl min nez obvykle - plne kojim. Jedl v 8, 11, 2 a pak ve trictvrte na 6. Potom jsme sli jeste na kratkou prochazku a on usnul v kocarku a spal az do 11, takze vynechal krmeni v 9. Nijak by me to neznepokojovalo, nebyt ted te plinky…Je mozne, ze to je jen tim teplem?? Nebo si mam davat pozor jake budou plinky pres noc a zitra?
Prosim poradte, jsem z toho vazne dost vyplasena…
Dekuju
Elsiste píše:
Ahojte maminky, prave jsem prebalovala temer 7mi mesicniho synka a mel skoro suchou plinku…po temer 5ti hodinach…
Stalo se mi to poprve a dost me to vyplasilo…Dneska byl opravdu teply den, kolem 25 stupnu (bydlime v Anglii) a maly jedl min nez obvykle - plne kojim. Jedl v 8, 11, 2 a pak ve trictvrte na 6. Potom jsme sli jeste na kratkou prochazku a on usnul v kocarku a spal az do 11, takze vynechal krmeni v 9. Nijak by me to neznepokojovalo, nebyt ted te plinky…Je mozne, ze to je jen tim teplem?? Nebo si mam davat pozor jake budou plinky pres noc a zitra?
Prosim poradte, jsem z toho vazne dost vyplasena…Dekuju
ahojky ja tedy nevim ani netusim co by to mohlo byt urcite pockej jak to bude rano kdys bude porad sucha tak us by se objednala k DR
ALE URCITE TO NIC NEBUDE
![]()
ahojky, zatim neplaš, písni sem jak měl plínku dneska ráno. Podle toho co píšeš tak ani neměl co vyčůrat. A pokud je už venku tepleji tak bych mu dávala i nějaké jiné tekutiny než jen MM, když ti ani nejedl. dávej mu po lžičkách vodu nebo nějakej dětskej čajík.
Ahojte, tak plinka v 5 rano uz byla zase normalne pocurana a ted ji ma taky OK…tak doufam, ze to byla jen vyjimka… ![]()
jinak mame docela hezke pocasi v gb co? nevis jak ma byt zitra??
TO že mimina nečurají v hlubokém spánku je normální. Já takle vystrašená volala na pohotovost v synově 2 měsících, protože v noci ve 4 jsem ho po osmi hodinách rozbalila suchého. Samozřejmě po hysterickém telefonátu, nakojení měl plenku totál prochcanou.
Od té doby jsem plenku kontrolovala až delší dobu po probuzení, v noci nejlépe až po kojení.
zuzukaa píše:![]()
![]()
jinak mame docela hezke pocasi v gb co? nevis jak ma byt zitra??
no doufam, ze to chvili vydrzi… ![]()
Alpaka píše:
TO že mimina nečurají v hlubokém spánku je normální. Já takle vystrašená volala na pohotovost v synově 2 měsících, protože v noci ve 4 jsem ho po osmi hodinách rozbalila suchého. Samozřejmě po hysterickém telefonátu, nakojení měl plenku totál prochcanou.Od té doby jsem plenku kontrolovala až delší dobu po probuzení, v noci nejlépe až po kojení.
jj, asi to bude ten pripad…ale nejlip mi nebylo ![]()