Téměř suchá plínka?!

183
3.6.11 00:58

temer sucha plinka?!?! poradte

Ahojte maminky, prave jsem prebalovala temer 7mi mesicniho synka a mel skoro suchou plinku…po temer 5ti hodinach… :-(
Stalo se mi to poprve a dost me to vyplasilo…Dneska byl opravdu teply den, kolem 25 stupnu (bydlime v Anglii) a maly jedl min nez obvykle - plne kojim. Jedl v 8, 11, 2 a pak ve trictvrte na 6. Potom jsme sli jeste na kratkou prochazku a on usnul v kocarku a spal az do 11, takze vynechal krmeni v 9. Nijak by me to neznepokojovalo, nebyt ted te plinky…Je mozne, ze to je jen tim teplem?? Nebo si mam davat pozor jake budou plinky pres noc a zitra?
Prosim poradte, jsem z toho vazne dost vyplasena… :cry: Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zuzukaa
3.6.11 01:13
Elsiste píše:
Ahojte maminky, prave jsem prebalovala temer 7mi mesicniho synka a mel skoro suchou plinku…po temer 5ti hodinach… :-(
Stalo se mi to poprve a dost me to vyplasilo…Dneska byl opravdu teply den, kolem 25 stupnu (bydlime v Anglii) a maly jedl min nez obvykle - plne kojim. Jedl v 8, 11, 2 a pak ve trictvrte na 6. Potom jsme sli jeste na kratkou prochazku a on usnul v kocarku a spal az do 11, takze vynechal krmeni v 9. Nijak by me to neznepokojovalo, nebyt ted te plinky…Je mozne, ze to je jen tim teplem?? Nebo si mam davat pozor jake budou plinky pres noc a zitra?
Prosim poradte, jsem z toho vazne dost vyplasena… :cry: Dekuju

ahojky ja tedy nevim ani netusim co by to mohlo byt urcite pockej jak to bude rano kdys bude porad sucha tak us by se objednala k DR :kytka: ALE URCITE TO NIC NEBUDE :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7257
3.6.11 07:18

ahojky, zatim neplaš, písni sem jak měl plínku dneska ráno. Podle toho co píšeš tak ani neměl co vyčůrat. A pokud je už venku tepleji tak bych mu dávala i nějaké jiné tekutiny než jen MM, když ti ani nejedl. dávej mu po lžičkách vodu nebo nějakej dětskej čajík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
3.6.11 08:49

Ahojte, tak plinka v 5 rano uz byla zase normalne pocurana a ted ji ma taky OK…tak doufam, ze to byla jen vyjimka… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.6.11 08:51

tak to je fajn :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
3.6.11 08:55

:palec: :palec: :hug: jinak mame docela hezke pocasi v gb co? nevis jak ma byt zitra??

• Citovat
  • Upravit
81481
3.6.11 12:48

TO že mimina nečurají v hlubokém spánku je normální. Já takle vystrašená volala na pohotovost v synově 2 měsících, protože v noci ve 4 jsem ho po osmi hodinách rozbalila suchého. Samozřejmě po hysterickém telefonátu, nakojení měl plenku totál prochcanou. :lol: Od té doby jsem plenku kontrolovala až delší dobu po probuzení, v noci nejlépe až po kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
3.6.11 14:44
zuzukaa píše: :palec: :palec: :hug: jinak mame docela hezke pocasi v gb co? nevis jak ma byt zitra??

no doufam, ze to chvili vydrzi… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
3.6.11 14:45
Alpaka píše:
TO že mimina nečurají v hlubokém spánku je normální. Já takle vystrašená volala na pohotovost v synově 2 měsících, protože v noci ve 4 jsem ho po osmi hodinách rozbalila suchého. Samozřejmě po hysterickém telefonátu, nakojení měl plenku totál prochcanou. :lol: Od té doby jsem plenku kontrolovala až delší dobu po probuzení, v noci nejlépe až po kojení.

jj, asi to bude ten pripad…ale nejlip mi nebylo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky