Pá pá, paci paci... nedělá nic v 10měsících :-(

8276
1.6.11 21:05

pá pá, paci paci apod.....nedělá nic v 10měsících:-(

Mám prosbu uklidní mě někdo, kdo to má nebo měl podobně?

Syn nedělá nic jako pápá, paci paci, malá atd…vlastně ani berany duc nespolupracuje.....to on čeká až já udělám, ale sám hlavičku nenakloní.
Dělá vlastně jen jedno…když mu řeknu udělej houpy, tak se začne kývat dopředu a dozadu a směje se u toho.

Je to normální?

Ani s míčkem si se mnou nehraje - nehodí, nezakutálí…
akorát ťuká kostkama o sebe a někdy na pokyn vhodí kostku do kyblíku. Mačká správný čudlíky na hračkách, aby to hrálo a blikalo.....přijde mi, že si jinak hraje normálně.
Ale prostě takový ta komunikativní hrátky ne a nedělá.

Samozřejmě děti kamarádek v okolí to umí a aspoň to pápá udělají.

Měl jste někdo dítko stejné? A naučilo se to později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1112
1.6.11 21:07

Moje dítě nedělalo žádné z těchto oblíbených her … a jakej je chytrej a šikovnej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
1.6.11 21:08

Neblázni a hlavně nesrovnávej, ono to přijde ;-)
Tvůj syn má zkrátka své tempo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
1.6.11 21:09

Ano, měla jsem dítko stejné a ano, naučilo se i ostatní věci :-) Verunce jsem od půl roku průběžně ukazovala všechny tyhle blbinky a pořád nic. Pak přišel tatínek, řekl Dáš mi pusinku?..a dala a od tý doby dávala běžně..tím chci říct, že se každý dítě chytí na něco jinýho..pápá z ní třeba nedostanu ani teď. Tobě dělá houpy houpy, buď ráda, že rozumí, na ostatní třeba jenom hází bobana :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
1.6.11 21:09

Jestli tě to uklidní tak malá to vše začala dělat až ted v roce.
A dělá jenom - pa pa, paci paci,
berany duc nedělá, ani jak si veliká :nevim:
míček jen nosí, nekutálí, nebo do něj kope,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.6.11 21:14

Ahoj,paci paci a pápá začal dělat až po roce,a s míčem si občas hází až teď.
a na okolí se vyprdni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
1.6.11 21:14

Ahoj,moje deti to delali,ale nehazej flintu do zita,kazde ditko je jine,je to v pohode :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
1.6.11 21:15

Alenko, doporucuji nesrovnavat a hlavne se nestresovat radami kamaradek a pribuznych, co by tve detatko melo umet :-D pokud pediatr nema vyhrady k vyvoji, tak se strachujes zbytecne :-D ano, vsechny maminky by si praly nadane a inteligentni deti, ale oni presto jsou i kdyz nedelaji to, co ostatni, zase umi neco jineho :mrgreen: moje deti napriklad vubec nelezly, byly obe line :cry: a dneska je doma neudrzim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
1.6.11 21:18

Paci, paci když má hodně dobrou náladu :wink: a začal až po roce, jak je veliký nedělá, berany, berany jen u jídla, a stejně tu hlavinu posune jen trošku, pápá dělá taky podle nálady, takže málo :lol: a jediný co říká je ham ham :mrgreen: A je to nejúžasnější a nejchytřejší dítě :hug:

• Citovat
  • Upravit
9819
1.6.11 21:19

Naša malá robí paci paci, berany berany, kýva hlavou ne ne ne.
Paci paci som ju učila snáď 3 mesiace, papa nedala ani náhodou. Už som z toho bola smutná, hlavne keď som v okolí počula, aké majú všetci šikovné deti a tá naša furt nič a presne v roku, z ničoho nič len tak začala v hospode mávať na servírku papa :lol: Takže ono to príde, ale až budú sami chcieť a rozhodne nie na povel. Oni to vedia, ale kašlú na nás, majú svoju hlavu a to je dobre :lol: :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
1.6.11 21:21

Buď v klidu…Prcek sice když řeknu čau tak si se mnou plácen a berany duc dělá a hra nějaké hrajeme, ale paci taky nedělá, jak je veliký taky ne…Prcek se i doteď plazí a leze jen když mu to nejde po koberci a každej mi taky říká jak musí už jen lézt atd…má na všecko svůj styl a dělá tojen když chce…a všechny amošky co mají starší děti mi říkali žr to začli dělat sami po roce :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
1.6.11 21:25

Náš sice dělal paci, paci, ale na dlouho u toho zůstal a pak nechtěl dělat vůbec, pápá prostě nedělá, stydí se :mrgreen: ale ani mě nenapadlo, že by byl nějak pozadu :think: Míč neumí kutálet doteď, maximálně ho přinese, abych ho hodila a směje se tomu :nevim:
Myslím, že je to normální zdravé dítě a nechci po něm, aby místo školky šel rovnou na střední :wink: pohoda, klídek, on se to naučí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
1.6.11 21:26

No tak já tě rozhodně uklidním.. šla jsem se podívat do deníčku, co že se dělo v 10ti měsících..
Dočetla jsem se, že uměla na požádání vypláznout jakzyk a že měla rýmu..Nic víc..ha ha..Takže tak..

času dost.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
1.6.11 21:27

našemu mladšímu jsou dva roky a taky ze sebe nedělá cvičenou opičku :) Takže některé děti to halt přeskočí. Starší naopak opičkoval za dva :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
1.6.11 21:31

lizbeth :mrgreen: :mrgreen:

holky, moc díky všem :hug:
on je to takovej pohodář, na všechno měl vždycky dost času - od malinka byl nejspokojenější si ležet na zádech s hračkou, přetáčení občas, rozlezl se až po 9. měsíci, hned se naučil si sedat, takže teď někam doleze a hned si sedne…prostě klídek 8-)
takže to má na háku asi všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky