Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Aaalenkaaa píše:
lizbeth![]()
holky, moc díky všem
on je to takovej pohodář, na všechno měl vždycky dost času - od malinka byl nejspokojenější si ležet na zádech s hračkou, přetáčení občas, rozlezl se až po 9. měsíci, hned se naučil si sedat, takže teď někam doleze a hned si sedne…prostě klídek
takže to má na háku asi všechno
jak jsem psala, bud stastna, ze mas zdraveho chlapecka, vsechno ma svuj cas a bud na nej pysna, urcite se nemas cim znepokojovat ![]()
ahoj tak tomu mýmu bude za chvíli rok, pápá teda umí,ale ne na povel když chce tak jo. paci, paci mu tluču do hlavy jak dlouho a prostě nic
taky sem z toho smutná. A holky co vaši prccí řikají už máma, táta??? ten muj kulíšek si jede svoje ebe, be , ge hí, bába, dědě, ham, nam hmmm brrr, ale ta očekávaná máma nikde, tak už bych to chtela slyšet, hrozne se na ten okamžik těšim ![]()
jo a ještě pro doplnění… míček mi podá jen když chce. berany duc umí, jak je velikej to dělá když má náladu a zásadně po jídle
umí dávat pusinky a báječně umí hrát kašel ![]()
jajinka měl období asi před měsícem, kdy se máma naučil a říkal furt, všude za mnou s kňouráním lezl a u toho mamamama a nešťastně na mě koukal, pak to říkat přestal a nic. Furt tátatáta…ale podle mě to nemá ještě s taťkou spojený, prostě jen slabikuje
kozisek píše:
Ale tak to toho umí dost - lézt a sednout si![]()
jo a už si taky stoupá, nejradši o mě, to by po mě furt šplhal ![]()
Aaalenkaaa píše:kozisek píše:
jo a už si taky stoupá, nejradši o mě, to by po mě furt šplhal
Máš šikovnýho kloučka
náš si sedl 2 dny před 10 měsícem a přesně v 10 měsících začal lézt, chodit začal před 14 dny, kdy si stoupl nevím
nějak mi to uniklo.Jo a taky je to pohodář, klídek, žádný stres ![]()
Aaalenkaaa píše:
jajinka měl období asi před měsícem, kdy se máma naučil a říkal furt, všude za mnou s kňouráním lezl a u toho mamamama a nešťastně na mě koukal, pak to říkat přestal a nic. Furt tátatáta…ale podle mě to nemá ještě s taťkou spojený, prostě jen slabikuje
nu u nás právě ani ten táta a ani žádnej náznak:-( tak snad se taky dočkam ![]()
Tak mama neříká vůbec, běží ke mě a volá meme, meme…
a tata řekne jen občas, a vždy když ten dotyčnej není doma… ![]()
mom.kri píše:
Tak mama neříká vůbec, běží ke mě a volá meme, meme…a tata řekne jen občas, a vždy když ten dotyčnej není doma…
nu ke mě se plazí, nebo leze a řiká něco jako blbá, blbá
fakt mi to tak zní a nejsem jediná ![]()
Alii
![]()
Klíídek:) Teď to u nás psala Verča, že jí dr. říkala,že některé děti to nebaví,tak to nedělají ![]()
Matyášek je náhodou moc šikovnej!
Aaalenkaaa píše:kozisek píše:
jo a už si taky stoupá, nejradši o mě, to by po mě furt šplhal
můj prcek zase nesedí a neleze - jen se plazí…ale už si stoupá a hrazdu začal používat jako chodítko, takže se občas přesune i jinam…
![]()
paci paci nedělá, spolupracuje na berany, na vařila myška, udělá papá, a umí ukázat oči na zvířátkách…
takže každý umí něco jiného
![]()
zdravím moje holčička taky začala dělat paci paci až skoro na roce a pápá udělá jen když se jí chce. a už vubec ne na povel.Važ si toho že máš krásného a zdravého chlapečka ono je každé dítě jiné a baví ho třeba něco jiného
Ahoj, tak moje prďola je na tohle všechno sice šikula. Jak je velká uměla hned, ukázala jsem jí to asi dvakrát, ale zase je to lenoška na pohyb - teď se konečně začala trochu plazit a „občas“ popoleze, takže ono každý dítko je asi na něco jiného. Buď v klidu ![]()
Ahoj,
oba dva kluci nedelali nic, kdyz nechteli, starsi doted.. Proste nejsou na povel ![]()
Mladsi zacal cca pred tydnem delat paci paci a takhle velikej sam pro sebe, porad dokola, klidne i pul hodky si sedi a placa nebo zveda ruce, az z toho mame srandu s manzelem, ze se ted muze pretrhnout
Ale v patek jdeme po nemoci na cviceni, tak jsem zvedava, jestli to tam predvede..
Starsi rikal dlooouho „tata“ i me, „mama“ z nej proste nevypadlo a mladsi nerika nic..
Krome ba, nejakeho brebtani a hlavne mamamam mamamam, coz ale bohuzel znamena nam nam, protoze je silenej zrout ![]()