Pá pá, paci paci... nedělá nic v 10měsících :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
251
1.6.11 21:35
Aaalenkaaa píše:
lizbeth :mrgreen: :mrgreen:holky, moc díky všem :hug:
on je to takovej pohodář, na všechno měl vždycky dost času - od malinka byl nejspokojenější si ležet na zádech s hračkou, přetáčení občas, rozlezl se až po 9. měsíci, hned se naučil si sedat, takže teď někam doleze a hned si sedne…prostě klídek 8-)
takže to má na háku asi všechno

jak jsem psala, bud stastna, ze mas zdraveho chlapecka, vsechno ma svuj cas a bud na nej pysna, urcite se nemas cim znepokojovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
1.6.11 21:41

Ale tak to toho umí dost - lézt a sednout si :palec:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
1.6.11 21:45

ahoj tak tomu mýmu bude za chvíli rok, pápá teda umí,ale ne na povel když chce tak jo. paci, paci mu tluču do hlavy jak dlouho a prostě nic :-? taky sem z toho smutná. A holky co vaši prccí řikají už máma, táta??? ten muj kulíšek si jede svoje ebe, be , ge hí, bába, dědě, ham, nam hmmm brrr, ale ta očekávaná máma nikde, tak už bych to chtela slyšet, hrozne se na ten okamžik těšim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
1.6.11 21:47

jo a ještě pro doplnění… míček mi podá jen když chce. berany duc umí, jak je velikej to dělá když má náladu a zásadně po jídle :mrgreen: umí dávat pusinky a báječně umí hrát kašel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
1.6.11 21:51

jajinka měl období asi před měsícem, kdy se máma naučil a říkal furt, všude za mnou s kňouráním lezl a u toho mamamama a nešťastně na mě koukal, pak to říkat přestal a nic. Furt tátatáta…ale podle mě to nemá ještě s taťkou spojený, prostě jen slabikuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
1.6.11 21:53
kozisek píše:
Ale tak to toho umí dost - lézt a sednout si :palec: :lol:

:lol: jo a už si taky stoupá, nejradši o mě, to by po mě furt šplhal 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
1.6.11 22:01
Aaalenkaaa píše:
kozisek píše:
:lol: jo a už si taky stoupá, nejradši o mě, to by po mě furt šplhal 8-)

Máš šikovnýho kloučka :palec: náš si sedl 2 dny před 10 měsícem a přesně v 10 měsících začal lézt, chodit začal před 14 dny, kdy si stoupl nevím :oops: nějak mi to uniklo.Jo a taky je to pohodář, klídek, žádný stres :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7142
1.6.11 22:01
Aaalenkaaa píše:
jajinka měl období asi před měsícem, kdy se máma naučil a říkal furt, všude za mnou s kňouráním lezl a u toho mamamama a nešťastně na mě koukal, pak to říkat přestal a nic. Furt tátatáta…ale podle mě to nemá ještě s taťkou spojený, prostě jen slabikuje

nu u nás právě ani ten táta a ani žádnej náznak:-( tak snad se taky dočkam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
1.6.11 22:03

Tak mama neříká vůbec, běží ke mě a volá meme, meme… :lol: a tata řekne jen občas, a vždy když ten dotyčnej není doma… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
1.6.11 22:05
mom.kri píše:
Tak mama neříká vůbec, běží ke mě a volá meme, meme… :lol: a tata řekne jen občas, a vždy když ten dotyčnej není doma… :lol:

nu ke mě se plazí, nebo leze a řiká něco jako blbá, blbá :mrgreen: fakt mi to tak zní a nejsem jediná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
1.6.11 22:12

Alii :mavam: :mavam:

Klíídek:) Teď to u nás psala Verča, že jí dr. říkala,že některé děti to nebaví,tak to nedělají :wink:

Matyášek je náhodou moc šikovnej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
1.6.11 22:23
Aaalenkaaa píše:
kozisek píše:
:lol: jo a už si taky stoupá, nejradši o mě, to by po mě furt šplhal 8-)

můj prcek zase nesedí a neleze - jen se plazí…ale už si stoupá a hrazdu začal používat jako chodítko, takže se občas přesune i jinam… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
paci paci nedělá, spolupracuje na berany, na vařila myška, udělá papá, a umí ukázat oči na zvířátkách…
takže každý umí něco jiného :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
1.6.11 22:38

zdravím moje holčička taky začala dělat paci paci až skoro na roce a pápá udělá jen když se jí chce. a už vubec ne na povel.Važ si toho že máš krásného a zdravého chlapečka ono je každé dítě jiné a baví ho třeba něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
1.6.11 23:35

Ahoj, tak moje prďola je na tohle všechno sice šikula. Jak je velká uměla hned, ukázala jsem jí to asi dvakrát, ale zase je to lenoška na pohyb - teď se konečně začala trochu plazit a „občas“ popoleze, takže ono každý dítko je asi na něco jiného. Buď v klidu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
1.6.11 23:37

Ahoj,
oba dva kluci nedelali nic, kdyz nechteli, starsi doted.. Proste nejsou na povel :mrgreen:
Mladsi zacal cca pred tydnem delat paci paci a takhle velikej sam pro sebe, porad dokola, klidne i pul hodky si sedi a placa nebo zveda ruce, az z toho mame srandu s manzelem, ze se ted muze pretrhnout :lol: Ale v patek jdeme po nemoci na cviceni, tak jsem zvedava, jestli to tam predvede..

Starsi rikal dlooouho „tata“ i me, „mama“ z nej proste nevypadlo a mladsi nerika nic..
Krome ba, nejakeho brebtani a hlavne mamamam mamamam, coz ale bohuzel znamena nam nam, protoze je silenej zrout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí