Tenis - cena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
8.9.16 07:52

Kluk bude chodit v Praze a vychází to 1× týdně na cca 4 tisíce. A to tam má být 3-5 dětí.

• Citovat
  • Upravit
8525
8.9.16 08:11
@lucenka píše:
Kluk bude chodit v Praze a vychází to 1× týdně na cca 4 tisíce. A to tam má být 3-5 dětí.

4 tisíce za jakou dobu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.9.16 09:06
@PetraJ píše:
4 tisíce za jakou dobu? 8o

za pololetí

• Citovat
  • Upravit
1172
8.9.16 09:14

@lucenka Tak to máte prakticky stejné jako my. Budete chodit do Tallentu ne? Tam chodil Davídek vloni, ale jen 3 měsíce, pak už jsme pokračovali jen tady. My si právě můžeme vybrat jestli ve dvojici (to je dražší) a nebo taky skupinka 3-4 děti a to je za 6 tisíc, ale za celou zimní sezóu, takže až do dubna. Takže to prostě všude stojí takhle hrozně. Když by měl chodit 2× týdně a ještě v té dvojici, tak je to prostě pálka. A jestli do budoucna 3× týdně a Sofinka bude chtít taky na tenis, tak mě rovnou odvezou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.9.16 09:51

@peta h jo bude chodit do talentu. Tedy jestli ještě vyjde ten kurz v den, který potřebujeme. Ale ty částky jsou hrozný. Byli jste tam spokojený?

• Citovat
  • Upravit
1172
8.9.16 10:06

@lucenka Právě, je to mazec, ono když jsem ho přihlašovala, tak mi to tak nepřišlo, ta školička byla levnější a nechodil tak často. Spokojený jsme vcelku byli, trenér byl super, loňské prázdniny byl s Tallentem i na příměstském táboře a taky dobrý, ono je to hlavně o lidech, takže záleží na koho narazíte. Ale jednak máme tuhle tenisovou školu hned tady u nás, do Tallentu jsem ho musela vozit a pak se mi moc nelíbilo, kde trénovali, tady mají normálně haly i kurty, v zimě jsou v halách, když je hezky, tak venku. A v tom Tallentu jsme chodili na Háje - ZŠ K Milíčovu a tam trénovali v tělocvičně ve čtvrtém nebo pátém patře, do té doby jsem myslela, že je tělocvična vždycky v přízemí, ale tohle je budova u školy, kde je v každém patře nějaká tělocvična a je to tam celkově takové staré, zaprášené, no moc mě to nenadchlo a hlavně byli pořád uvnitř, ikdyž bylo hezky. Jen na tom příměstském táboře byli na hřišti, ale v normálním kurzu ani jednou, to mi přišlo škoda. Ale jako na trénink si stěžovat nemůžu, to bylo vedené dobře, teda s naším trenérem a na závěr toho trimestru měli turnaj, to bylo pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.9.16 10:41

@peta h tak my máme právě ten talent hned u baráku a u nás u škol naštěstí vybudovali haly. Takže by měli hrát tam. Tak doufám, že bude kluk spokojený. V létě si chtěl pořád pinkat na zahradě, tak jsem byla ráda, že jsem objevila nějaký sport, který by ho mohl bavit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2304
9.9.16 10:23

Tenis je fakt drahý sport. Honza začal hrát v 6 letech a to jsme platili 800,– měsíčně. Teď je mu 10 let a cena je na 3000,– za měsíc. Trenuje 5h týdně ve skupince 3-4 deti. Další výdaje jsou startovné na turnajích a samozřejmně vybavení. Třeba boty kupujeme 4× do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
9.9.16 10:44

@xxsigi Děkuju, jsem z toho špatná, 30 tisíc ročně, to je mazec, k tomu to plavčo a jsme na 50 tisících a to máme ještě Sofinku, ta mlže klidně dopadnout stejně. A boty se tak opotřebovávají, že kupujete tak často? A máte nějakou speciální tenisovou obuv?

Já se pořád nemůžu rozhodnout, je víc variant, dvakrát týdně ve dvojici je moc drahé, tak jestli teda nechat 2× týdně 3-4 děti, to by bylo asi 14 tisíc za tu zimní sezónu, to by snad ještě šlo. Nebo zatím jen jednou týdně ve dvojici, sice jen jednou, ale zase v té dvojici je to hodně intenzivní. On je ještě takový, že se mu musí všechno říct důrazně a nejlépe 3× a ještě pořádně ukázat :-D On je sice sportovně nadaný, ale ta pozornost a soustředěnost, na to narážíme i ve škole. Teď si byl trénink ve dvojici jen vyzkoušet a super bylo, že jak tam byli jen dva, tak mu konečně trenérka všechno opravdu perfektně ukázala, pohlídala jak stojí, jak odpaluje, pořád udržela jeho pozornost, mám obavy, že jak tam budou 4 děti, tak už zase bude hrát prostě jak mu to přijde pod ruku, ale nebude moc vnímat, chápete jak to myslím? No jde mi z toho už hlava kolem dokola. Někdo to ještě nakombinoval, třeba jednou týdně ve dvojici a jednou týdně školička, ale to už mi přijde ta školička zbytečná, tam se hraje jen na malinkou síť, budou tam mladší děti začátečníky, to bude zachvilku jinde. Nebo to brát jen jako další možnost jak si druhý den v týdnu trochu zahrát, ale za levno. No já prostě nevím :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8525
9.9.16 20:57

Holka musela mít tenisový boty, maj speciální podrážku. A teď jsem se dozvěděla, že v hale budou mít novej koberec, takže asi nejspíš budeme pořizovat další boty, který jsou určený přímo na koberec. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
16.9.16 13:06

Antuka je co se bot týče ještě v poho. Nejhorsí je povrch v halách na zimní sezonu. To žere podrážku jak šmirgl. A jak hraje často, tak to jen letí. Loni jsme kupovali boty 3× a to měl podrážku skoro durch. První byly Lotto - ty moc nevydržely. Ale pak jsme měli wilson a babolatky - lepší, ale i tak to ten vzorek žere.
Letos chceme pořídit s klasickou salovou podrážkou - taková béžová - ta prý vydrží nejdýl. Tak uvidíme.

Jinak trening ve dvojici má taky svoje úskalí. Dítě hraje vlastě pořád a je to víc náročné. Na sbírání míčků jsou taky jen dva dýl to trvá. Je třeba to zkusit, ja to dítě zvládá, ať půl tréningu jen nesbírají míčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8525
16.9.16 16:26

@xxsigi - tak jsem se ptala včera na recepci na ty boty a děti je mít nemusej. Tak dobrý.
Mně se zdá nejlepší, když děti hrajou ve čtyřech. Když to trenér umí, tak se rychle střídaj, ale můžou i chvíli odpočívat. Když hrajou ve dvou, tak je holka po hodině úplně hotová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
24.10.18 11:23

Obnovuji diskuzi

Maminky prosim mohu se zeptat jaky system placeni na tenise mate? U nas vychazi hodina tenisu 175,– pricem trener ma na tu dobu 3 deti. Syn chodi 2× tydne takze to neni zadna palba. Nicmene pokud se nejake z deti na trenink nedostavi nastava situace kdy za dane dite plati hodinu napul ty zbyle deti. Pokud chybi dve plati celou hodinu sam ten jeden co je na hodine. Takze razem vubec nemate prehled kolik se na konci mesice ma platit. Mohu se zeptat zda mate taky takovy system placeni, dekuji za komenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.7.22 10:55

Tenis je drahý, ale vyplatí se to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie