Tento nábytek do klučičího pokoje?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
696
6.6.13 22:29

Tento nábytek do klučičího pokoje..?

Pěkný večer všem :mavam:

moc se mi líbí nábytek viz odkaz
http://www.ikea.com/…ts/00067830/
 http://www.ikea.com/…ts/20067829/

Akorát si furt říkám, jestli to není spíše holčičí typ nábytku..? :nevim: Tak mě „jen“ zajímá názor a pohled Vás – takže co Vy na takový nábytek do pokoje pro kluka 28m?

Děkuji za názor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6230
6.6.13 22:32

Tak já teda vůbec neporadím - podle mě se to do pokojíku nehodí vůbec :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
6.6.13 22:34

Mě osobně se ten nábytek nelíbí a už vůbec bych to nedávala do klučičího pokoje. Přijde mi takový studený i. Ale druhým se to líbit může :)

• Citovat
  • Upravit
14973
6.6.13 22:34

Moje ségra má tento typ nábytku pro kluka a nepříjde mi to vůbec holčičí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
6.6.13 22:35

Neřekla bych, že je to vyloženě holčičí…ale hlavně mi přijde, že se to vůbec nehodí do dětského pokoje, já osobně nejsem na tento styl, mám ráda tmavé dřevo ale tohle bych dala spíš do ložnice dospělým, ne dětem do pokoje ale to je věc vkusu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
6.6.13 22:36

@žampionka ani jedno… než jako dětský styl, mi to přijde dospělácký. A k dítěti bych vybrala něco barevného nebo v přírodní barvě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evill
6.6.13 22:37

Spíš na mě působí jako studentský nábytek než jako dětský. Nebo obývákový či ložnnicový. Ale jestli holčičí nebo klučičí bych neřešila. Spíš nepůsobí dětsky :)

• Citovat
  • Upravit
4466

Mě se to moc líbí, ale tak do kuchyně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Já bych to dala tak dospívajícímu dítěti, a i tak bych váhala, ikeácký nábytek se mi nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
29730

Tenhle nabytek mame v obyvakoloznici, mame tech komod Hemnes vic, jak tuhle bilou drevotrisku, tak barevny masiv. Je to takovy spis romanticky styl..nebo jak to napsat. Nehodi se to do panelaku. Detem bych to nedala. Tohle je sice drevotriska, ale tolik to nevydrzi, na ten lak bych nesazela. Decka maji v pokojiku komodu Hemnes cervenou, ta je z masivu a ten je zas celkem mekky.

Příspěvek upraven 06.06.13 v 22:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451

Pokud se ti to vyloženě líbí, nevim proč by nábytek v bílé barvě nemohl být pro kluka :) Já bych to do dětského pokoje třeba nevolila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
6.6.13 22:38

Taky mi to moc k dítěti nejde, je to takové studené, neosobní, to bych šupla spíš někam dospělým do ložnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
6.6.13 22:38

Já bych to klidně brala, z vyloženě dětskýho nábytku rychle vyroste, spíš jde o to, jestli využije ty šuplata, na hračky to může být dobrý.
Dětským bych ten pokoj udělala dekorací, textiliemi, hračkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.6.13 22:39
@Drovers píše:
Já bych to klidně brala, z vyloženě dětskýho nábytku rychle vyroste, spíš jde o to, jestli využije ty šuplata, na hračky to může být dobrý.
Dětským bych ten pokoj udělala dekorací, textiliemi, hračkama…

No na hracky dvouletakovi ani nahodou, to ty supliky nevydrzi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
6.6.13 22:39

Záleží, jak jsi na tom finančně. Ale dítě bude chodit do školy a bude potřebovat psací stůl. Nebo jestli to pak vyměníš, ale není to škoda peněz? My tedy koupili rovnou vhodný i na učebníce a psací stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný