Kde sehnat teplou zimní bundu pro chlapečka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Teplá zimní bunda
Ahojky, nevíte kde sehnat opravdu teplou zimní bundu pro chlapečka? Máme z tchiba ale zdá se mi docela tenká tak musíme docela dost podvlíkat. Když jsem se dívala i po jiných značkách furt mi ty dětské zimní bundy příjdou dost tenké
nemáte někdo tip na něco teplejšího? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@mikky kupuju lyžařské. Oni jsou sice tenké, ale ze super materiálu, který hřeje i větrá. Klukovi v tom nebyla zima ani na horách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se mi zdají bundy slabé ale jedna paní prodavačka mě informovala že takový ty naducaný bundy se už nedělají. Že i ty slabé zimní bundy mají v sobě materiál který zahřeje stejně jako naducaná bunda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@mikky kupuju lyžařské. Oni jsou sice tenké, ale ze super materiálu, který hřeje i větrá. Klukovi v tom nebyla zima ani na horách
taky kupuju pro dite lyzarsky a dobry, zima mu neni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@mikky kupuju lyžařské. Oni jsou sice tenké, ale ze super materiálu, který hřeje i větrá. Klukovi v tom nebyla zima ani na horách
a jakou značku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jsi mě překvapila s tou bundou s tchiba, mě kamarádka právě lanařila, že ty bundy jsou strašně teplé, tak jsem jí malé pořídila. Ještě jí teda venku na sobě neměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mikky píše:
a jakou značku?
jakoukoliv. Kupuju ve sportisimu - když řekneš, že chceš lyžařskou bundu, oni Tě navedou. Nedávno měli akci, koupila jsem super bundu za 600 kč
a měli fakt nádherné, barevné. zároveň lehké.. Kluk tenhle styl nosí odmala a fakt spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruska2011 píše:
Tak to jsi mě překvapila s tou bundou s tchiba, mě kamarádka právě lanařila, že ty bundy jsou strašně teplé, tak jsem jí malé pořídila. Ještě jí teda venku na sobě neměla
no pokud mu pod ní nedám tílko triko a dvě mikiny tak mi tvrdí že mu je zima. A to je asi v tomto počasí
ale třeba mám holt zmrzlíka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mikky a nefouká mu někde do rukávů nebo za krk, a proto je mu pocitově zima? Já mám doma zimní bundy slabé všechny - lyžařskou i nějakou noname a ani v jedné mu zima není ![]()
A od kamarádky mám kombinézu, která mi naomak přijde slabá dost, a není to žádný hyper super značkový obleček, ale jejím dětem v nich bylo teploučko. Ono je to fak to materiálu, né o tloušťce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslis tu lyzarskou z tchiba? Nebo jen tu nepromokavou s fleesem uvnitr? Ta lyzarska (jak se da sepnout s kalhotami) je fakt tepla hodne, mam to na obe deti, a starsi je to uz 3 roky odzkousene (a to je taky zmzlik)
Jinak mame Topolino, je asi malinko naducanejsi, ale tepla mi prijde podobne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám pro dceru péřovou Nike, taky je docela tenká, kupovala jsem ji loni na jaře ve výprodeji a vyšla mne na 500,–kč, nosí pod ní jen triko s dlouhým rukávem, venku jsou asi 3 stupně. Jakmile se teplota dostane pod nulu, přidám ji flísovou mikinu. A opravdu je malému zima, zkoušela jsi na něj chytnout? Děcka mi občas tvrdí takové věci… ![]()
Nebo zkus popřemýšlet o nějakém termoprádle, na to flísovou mikinu, at ty vrstvy správně fungují…
- Citovat
- Upravit
Naducane mají v Nextu nebo Mothercare. Ja nakonec koupila v C+A, protože v Nextu me letos zklamal svrchni materiál a taky to, ze nemela ve stojaku fleece.
Ja radsi naducanou, mne napr. ta bunda z Tchiba (z te souprvavy) pripadala slaba, me tenkrat zklamala. Neverim, ze bunda z Tchiba je z nejakeho funkčního materialu. Nosil ji, ale porad jsem mela pocit, ze mu musí byt zima. Ma i takovy nizky stojak.
Ze me radeji bunda mestskeho typu a pak v ni tyden byt na horach, nez po meste v lyzarskym - ani nikomu to neberu.
Příspěvek upraven 26.11.13 v 14:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aneta.Opl píše:
Já mám pro dceru péřovou Nike, taky je docela tenká, kupovala jsem ji loni na jaře ve výprodeji a vyšla mne na 500,–kč, nosí pod ní jen triko s dlouhým rukávem, venku jsou asi 3 stupně. Jakmile se teplota dostane pod nulu, přidám ji flísovou mikinu. A opravdu je malému zima, zkoušela jsi na něj chytnout? Děcka mi občas tvrdí takové věci…
Nebo zkus popřemýšlet o nějakém termoprádle, na to flísovou mikinu, at ty vrstvy správně fungují…
aha sáhnout na něho mně nenapadlo
je fakt že furt tvrdí že chce léto tak by to mohlo být ono
to termoprádlo je dobrý nápad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky máme všichni lyžařské, jsou dost teplé a dá se v nich hýbat
Letos mám pro syna Lindex a Etirel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit