Kde sehnat teplou zimní bundu pro chlapečka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4092
26.11.13 13:28

Teplá zimní bunda

Ahojky, nevíte kde sehnat opravdu teplou zimní bundu pro chlapečka? Máme z tchiba ale zdá se mi docela tenká tak musíme docela dost podvlíkat. Když jsem se dívala i po jiných značkách furt mi ty dětské zimní bundy příjdou dost tenké :think: nemáte někdo tip na něco teplejšího? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
26.11.13 13:29

@mikky kupuju lyžařské. Oni jsou sice tenké, ale ze super materiálu, který hřeje i větrá. Klukovi v tom nebyla zima ani na horách :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
26.11.13 13:30

Taky se mi zdají bundy slabé ale jedna paní prodavačka mě informovala že takový ty naducaný bundy se už nedělají. Že i ty slabé zimní bundy mají v sobě materiál který zahřeje stejně jako naducaná bunda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
26.11.13 13:31
@martina.se píše:
@mikky kupuju lyžařské. Oni jsou sice tenké, ale ze super materiálu, který hřeje i větrá. Klukovi v tom nebyla zima ani na horách :think:

taky kupuju pro dite lyzarsky a dobry, zima mu neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
26.11.13 13:32
@martina.se píše:
@mikky kupuju lyžařské. Oni jsou sice tenké, ale ze super materiálu, který hřeje i větrá. Klukovi v tom nebyla zima ani na horách :think:

a jakou značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
26.11.13 13:33

Tak to jsi mě překvapila s tou bundou s tchiba, mě kamarádka právě lanařila, že ty bundy jsou strašně teplé, tak jsem jí malé pořídila. Ještě jí teda venku na sobě neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.11.13 13:34
@mikky píše:
a jakou značku?

jakoukoliv. Kupuju ve sportisimu - když řekneš, že chceš lyžařskou bundu, oni Tě navedou. Nedávno měli akci, koupila jsem super bundu za 600 kč :palec: a měli fakt nádherné, barevné. zároveň lehké.. Kluk tenhle styl nosí odmala a fakt spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
26.11.13 13:35
@Baruska2011 píše:
Tak to jsi mě překvapila s tou bundou s tchiba, mě kamarádka právě lanařila, že ty bundy jsou strašně teplé, tak jsem jí malé pořídila. Ještě jí teda venku na sobě neměla :think:

no pokud mu pod ní nedám tílko triko a dvě mikiny tak mi tvrdí že mu je zima. A to je asi v tomto počasí :think: ale třeba mám holt zmrzlíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
26.11.13 13:40

@mikky a nefouká mu někde do rukávů nebo za krk, a proto je mu pocitově zima? Já mám doma zimní bundy slabé všechny - lyžařskou i nějakou noname a ani v jedné mu zima není :think:
A od kamarádky mám kombinézu, která mi naomak přijde slabá dost, a není to žádný hyper super značkový obleček, ale jejím dětem v nich bylo teploučko. Ono je to fak to materiálu, né o tloušťce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.11.13 13:42

Myslis tu lyzarskou z tchiba? Nebo jen tu nepromokavou s fleesem uvnitr? Ta lyzarska (jak se da sepnout s kalhotami) je fakt tepla hodne, mam to na obe deti, a starsi je to uz 3 roky odzkousene (a to je taky zmzlik) :nevim: Jinak mame Topolino, je asi malinko naducanejsi, ale tepla mi prijde podobne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
26.11.13 13:44

Tak opravdu tepla je Canada Goose..ale ta cena..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta.Opl
26.11.13 13:45

Já mám pro dceru péřovou Nike, taky je docela tenká, kupovala jsem ji loni na jaře ve výprodeji a vyšla mne na 500,–kč, nosí pod ní jen triko s dlouhým rukávem, venku jsou asi 3 stupně. Jakmile se teplota dostane pod nulu, přidám ji flísovou mikinu. A opravdu je malému zima, zkoušela jsi na něj chytnout? Děcka mi občas tvrdí takové věci… :D
Nebo zkus popřemýšlet o nějakém termoprádle, na to flísovou mikinu, at ty vrstvy správně fungují…

• Citovat
  • Upravit
4181
26.11.13 13:48

Naducane mají v Nextu nebo Mothercare. Ja nakonec koupila v C+A, protože v Nextu me letos zklamal svrchni materiál a taky to, ze nemela ve stojaku fleece.
Ja radsi naducanou, mne napr. ta bunda z Tchiba (z te souprvavy) pripadala slaba, me tenkrat zklamala. Neverim, ze bunda z Tchiba je z nejakeho funkčního materialu. Nosil ji, ale porad jsem mela pocit, ze mu musí byt zima. Ma i takovy nizky stojak.
Ze me radeji bunda mestskeho typu a pak v ni tyden byt na horach, nez po meste v lyzarskym - ani nikomu to neberu.

Příspěvek upraven 26.11.13 v 14:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
26.11.13 13:51
@Aneta.Opl píše:
Já mám pro dceru péřovou Nike, taky je docela tenká, kupovala jsem ji loni na jaře ve výprodeji a vyšla mne na 500,–kč, nosí pod ní jen triko s dlouhým rukávem, venku jsou asi 3 stupně. Jakmile se teplota dostane pod nulu, přidám ji flísovou mikinu. A opravdu je malému zima, zkoušela jsi na něj chytnout? Děcka mi občas tvrdí takové věci… :D
Nebo zkus popřemýšlet o nějakém termoprádle, na to flísovou mikinu, at ty vrstvy správně fungují…

aha sáhnout na něho mně nenapadlo :think: je fakt že furt tvrdí že chce léto tak by to mohlo být ono :lol: to termoprádlo je dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
26.11.13 13:54

Taky máme všichni lyžařské, jsou dost teplé a dá se v nich hýbat :-) Letos mám pro syna Lindex a Etirel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat