Tepláčky LIDL
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Musim rict ze je to tam vzdycky sileny. Uz v sedm rano pred Lidlem cekaji davy… Nekdy je boj se prodrat, pro to co jdete, lidi si to vytrhavaji z ruk.. nekdy je to vazne katastrofa…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brno jako vždy povinně nástup před 7 mou a rvačka. Mám dvoje balení, jsem spokojená. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem měla fakt štěstí koukám, přijdu do krámu v 9, pár lidí, u košů s dětským zbožím jedna ženská.. vybrala jsem co jsem chtěla.. pak už tam byl menší chumel pravda:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, zrovna ty tepláky jsem chtěla koupit.. nasi se mi stavovali včera odpoledne v Pardubicích, neměli je vubec. My jsme se stavovali dneska v Turnove, měli jedny holcici. Ach jo.. Ale v sedm rano se na to muzu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jsem asi slepá, ale koukám do letáku a žádný tepláčky nevidím, kde jste na to přišli?
ale v sobotu bych tam šla asi stejně s křížkem po funuse, co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, mám je. Koupila jsem pro dvojčata 6 balení (ano, uvědomuju si, že je to asi dost, vzít si šest balíčků, ale prostě mám dvě děti a potřebují oblečení na jaro). Byla jsem tam na 7 hodinu, tepláčků bylo dost, rychle se to rozebralo (jedna paní brala v 110/116 pro jedno dítě tři balíčky, já brala 98/104). V půl osmé pořád ještě výběr měli.
Bylo to v Brně, bitka neprobíhala žádná. Já žádnou bitku z nákupů těsně po otvíračce neznám. Všichni se chovají ohleduplně a normálně, naopak už se mi kolikrát stalo, že jsme si s ženskejma radily ohledně velikostí (nejen u dětských věcí).
Lidl primárně prodává potraviny, proto má toho spotřebního zboží málo. POkud někdo ty věci opravdu chce, je potřeba jet na otevření.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blešík píše:
Holky jsem asi slepá, ale koukám do letáku a žádný tepláčky nevidím, kde jste na to přišli?ale v sobotu bych tam šla asi stejně s křížkem po funuse, co?
do jakého letáku se díváš?
Byl to leták platný pro tento týden, tj. od pondělí 21.1.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 jsem blbá, koukám od 28.
už mi to kojení fakt vymývá mozek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blešík píše:
@sovicka1 jsem blbá, koukám od 28.![]()
už mi to kojení fakt vymývá mozek
No co… můžeš si koupit něco na malování nebo XXL věci nebo dámská trika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sehnala jsem holcici 98/104, chtela jsem i na brachu a nemeli, kdybyste nahodou nejaka jeste nekde je potkala, tak koupim.. preci jen jsou dvojcata a ted zacinaji chodit do skolky a me se hrozne libi, ze jsou v pase stahovaci, presne na moje hubenoury..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 už jsem si vybrala monterky a sadu vrtacích korunek
No zkusím tam zítra zajít, třeba tam něco zbylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucah píše:
Sehnala jsem holcici 98/104, chtela jsem i na brachu a nemeli, kdybyste nahodou nejaka jeste nekde je potkala, tak koupim.. preci jen jsou dvojcata a ted zacinaji chodit do skolky a me se hrozne libi, ze jsou v pase stahovaci, presne na moje hubenoury..
trochu OT - my měli s dvojčecíma maminkama o tomto debatu - holky, co mají hubené děti, tak jim tyhle tepláčky prý nevyhovují. Právě proto, že je to hodně volné v pase a tím stáhnutím se to prý různě shrne a je to divné.
já to neposoudím, neb mám jedno dítě fakt hodně namakané a druhý se s ním holt veze (má velké bříško, ale jinak hubeňoučký). Já mám tyhle tepláky ráda, měla jsem do vel. 92 tepláky z HM a tyhle Lupilu jsou jejich naprostá kopie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás - Vyškov, ráno v 8 už nic nebylo, prý šílené boje. Štve mě to, ale co nadělám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně - když v „značkovém“ kšeftu stojí stejné tepláky 200 a v Lidlu 80, divila bych se, kdyby se ženský chovaly „slušně“ a každá si vzala jen jedno balení
Prostě je to v porovnání s konkurencí levné, tak si toho každý vezme víc. A aby tam skladovali od každého typu zboží někde na skladě 150 kusů, to prostě asi nejde, když prodej dětského oblečení není jejich hlavní náplň
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit