Tepláčky LIDL
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
No jo, to musíš hned ráno první den akce čekat u dveří, až otevřou.. A pak rychle utíkat!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako je fakt, že poměr kvalita/cena je fajn, ale stejně neberu víc jak jedno balení od velikosti a barvy. Když maj akci v Tescu nebo C&A, tak je koupim taky za tu cenu. Zase mít šestery stejný, to pak vypadá, že chodí pořád v jedněch.
No a poslední dobou roste tak skokově, že se mi nákupy do zásoby nevyplatí. ![]()
Navíc se ty akce v Lidlu pravidelně opakují, takže se dá dokoupit i pak. A kolikrát mi bylo líto, že jsme něco nesehnali a pak za měsíc to tam měli v tom „výprodeji“ a ještě se slevou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I kdyz mam deti hubeny, tak mi vyhovujou.. mam vlastne jedny ruzovy a jedny sedy, holky co mate klucici i holcici, maji stejny strih? Ze bych ty sedy dala klukovi? Ja se tam hned rano nehrnu, byla jsem tam v sedm jen jednou pro zimni vybavu, nekdy tam poslu tatu nebo mamu.. ted cekam na nejaky dziny a mikiny na jaro..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavne jsem tam na ty vyprodeje narazila jednou uplne nahodou, vybdavali tam spoustu veci za super ceny, nakoupila jsem plavky, trika, ponozky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem ráno v 8.15 ve vel. 86/92 tam byly poslední holčičí.. Klučičí ani jedny.. A pro větší holky tam bylo tak max. 10 balení..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Johanka83 píše:
Jako je fakt, že poměr kvalita/cena je fajn, ale stejně neberu víc jak jedno balení od velikosti a barvy. Když maj akci v Tescu nebo C&A, tak je koupim taky za tu cenu. Zase mít šestery stejný, to pak vypadá, že chodí pořád v jedněch.No a poslední dobou roste tak skokově, že se mi nákupy do zásoby nevyplatí.
Navíc se ty akce v Lidlu pravidelně opakují, takže se dá dokoupit i pak. A kolikrát mi bylo líto, že jsme něco nesehnali a pak za měsíc to tam měli v tom „výprodeji“ a ještě se slevou.
tak já s tím moc nesouhlasím
Proč kupovat v Tescu ve výprodeji (který ani nemusím stihnout) tepláky třeba za 100, 130 Kč, když můžu mít ihned za 80? A že bude mít každej troje šedivý, dvoje tmavě modrý a jedny modrý? Vždyť je to úplně jedno - komu záleží na tom, že to vypadá, že má jen tento typ tepláků? Mně je to teda totálně, ale totálně šumák, jak „to vypadá“ ![]()
A že se akce opakují - tak ani s tím úplně nesouhlasím. Nakupuju tam oblečení pravidelně a ano, rok co rok se opakují akce na stejné vánoční / velikonoční (atd) věcí, cyklicky se opakují akce na zábranu na dveře, na postel, kuchyňské potřeby a podobně, ale to oblečení se mění. To, že teď měli v akci tepláky neznamená, že třeba do května se bude akce na tepláky ve vel. 86-116 opakovat, a to zrovna za tuhle cenu a tento typ ![]()
Prostě pokud plánuju dítěti koupit čtvery tepláky, tak vůbec nevidím důvod, proč koupit dvoje a na další dvoje čekat a být v nejistotě, zda levné seženu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucah Já koupila pro syna holčičí, poněvadž chlapecké už neměli a jsou stejné. Respektive nevím jestli jsou stejné, ale střih mi nijak zvlášť holčičí nepřijde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucah jsou stejný, já si pro holku pro změnu koupila klučičí - šedý a modrý, rozdíl není, jen v barvách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 prosimtě kde v Brně je tak slušný lidl? U nás v Kr.Poli jsou bitky pokaždé, jednou jsem napočítala před otevřením přes 160 lidí- čekatelů. Tenkrát měli mikiny - chlupatky za 225 kč. To pak nejde, aby tam nebyla strkanice, ty mikiny tam byly přesně dvě minuty. Potom ani jedna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
@sovicka1 prosimtě kde v Brně je tak slušný lidl? U nás v Kr.Poli jsou bitky pokaždé, jednou jsem napočítala před otevřením přes 160 lidí- čekatelů. Tenkrát měli mikiny - chlupatky za 225 kč. To pak nejde, aby tam nebyla strkanice, ty mikiny tam byly přesně dvě minuty. Potom ani jedna
hustý ![]()
Jezdím do Komárova.
Když jsem čekala v říjnu na zimní dětské věci, tak před otevřením tam mohlo být tak 30 lidí - já byla první
Všichni vtrhli dovnitř, ale mlčky, nikdo se netlačil, nikdo se nehádal, vážně. Lidi se tlačí u košů, ale je to všechno v poklidu, nikdo není nějak prostrý nebo tak.
Jako jo, ty věci jsou pryč rychle. Ale tak to tam prostě chodí. A myslím si, že když někdo fakt ty věci chce, tak si holt přivstane, dojede tam před otevřením a může ty věci mít ![]()
Já si takhle přivstala zatím 3× za rok a půl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 to je pro mne bohužel moc daleko… U nás je to pokaždé stejný scénář, atˇjde o co jde. A nejvíc mne štvou ti, co si nahážou do vozíku od každé velikosti po 5 ti kusech a pak to zpeněžují na MMB. A člověk pro vlastní potřebu už nemá šanci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
@sovicka1 prosimtě kde v Brně je tak slušný lidl? U nás v Kr.Poli jsou bitky pokaždé, jednou jsem napočítala před otevřením přes 160 lidí- čekatelů. Tenkrát měli mikiny - chlupatky za 225 kč. To pak nejde, aby tam nebyla strkanice, ty mikiny tam byly přesně dvě minuty. Potom ani jedna
Ve Slatině je to taky mazec
Taky by mě ten slušný zajímal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vždycky měla štěstí, na sedmou nevstávám. Chodím kolem deváté. Akorát když byla v akci vanilka, na mě už nezbyla:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RyBANA píše:
Ve Slatině je to taky mazecTaky by mě ten slušný zajímal
já někdy chtěla Slatinu zkusit, tak nemám? ![]()
Ještě mě napadlo jet do Hustopečí (tam to mám 20km, do Slatiny či Komárova 10), zajímalo by mě, jaké by to bylo tam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
@sovicka1 to je pro mne bohužel moc daleko… U nás je to pokaždé stejný scénář, atˇjde o co jde. A nejvíc mne štvou ti, co si nahážou do vozíku od každé velikosti po 5 ti kusech a pak to zpeněžují na MMB. A člověk pro vlastní potřebu už nemá šanci
Já tam házím balíčků hodně, ale to je fakt tím, že mám dvojčata. No teď jsem jich tam měla šest, no.
Třeba v říjnu pro každého kombinézu, pro každého dvě mikiny. A jednu kombinézu navíc, nebyla jsem si jistá velikostí. Prodavačka mi říkala, hlavně si vezměte účtenku, až to budete vracet. Říkám jí, že nic vracet nebudu, protože mám dvojčata ![]()
Jinak tepláčky už mám vyprané a vysušené, trochu se zkrátily, asi je začnu mým klukům dávat s tím, že je trochu ohrnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit