Tepláčky z H&M

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10623
13.2.14 09:46

Tepláčky z H&M

Milé maminky, nemohu nikde sehnat tyto tepláčky, vel.74 nebo 80. Na stránkách HMka jsou všude vyprodané, na MMB nejsou, v kamenném obchodě v HK nejsou. Viděla jste jste je některá někde u vás v obchodě, popř. i s tou mikinkou do sady? Moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1577
13.2.14 10:04

Ahoj, omlouvám se, že nepíšu úplně k tématu, ale máme podobné tepláčky v modré barvě pro našeho chlapečka (organic cotton píšou) a barví i po třech vypráních a malý má z nich na nožičkách modré chloupky :cert: Takže je dnes vyhodím. To je hnus, fakt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.2.14 10:05

Taky se mi líbily, ale u nás v HM mají taky jen ty s tou zebrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.2.14 10:06

@LendulkaM My je máme taky, taky jedný modré nebo fialové a teda nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
13.2.14 10:07

Taky jsem je v HK sháněla, zkusím ještě PCE :nevim: Nezkoušela jsi se ptát, jestli ještě naskladní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
13.2.14 10:08

@Flooa Tak to nechápu, co to mám za šmejdy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.2.14 10:09

@mammy Tak to ne, to jsem se neptala. Protože v tu dobu byly ještě na německým shopu skladem, tak jsem řekla Ok, objednám je tam i s dalšíma věcma, no a ani tam už nejsou :cert: Na stránkách českýho HMka ještě jsou, takže snad někde v ČR by ještě mohly být :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.2.14 10:10

@LendulkaM To je mi líto, asi máš nějaký vadný kus. Bejvala si je mohla zkusit reklamovat. U mě teda co se týče reklamace, byly slečny v HM vždy ochotné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.2.14 10:41
@LendulkaM píše:
Ahoj, omlouvám se, že nepíšu úplně k tématu, ale máme podobné tepláčky v modré barvě pro našeho chlapečka (organic cotton píšou) a barví i po třech vypráních a malý má z nich na nožičkách modré chloupky :cert: Takže je dnes vyhodím. To je hnus, fakt!

běž je reklamovat, běžně to nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.2.14 10:42

@Flooa prosím tě, úplně OT, promiň, že nempomůžu a vyzvídám, objednáváš na německém e-shopu a oni ti to pošlou normálně do Čech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.2.14 10:51

@terinka4444 Jojo,poslou. Ale ja si vzdy najdu na mmb pani, ktera to objedna a mam to pres ni ;) Sama jsem to jeste nezkousela, ale uz jsem.nad tim uvazovala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.2.14 10:52

@terinka4444 Co vim, tak objednat lze HM z Rakouska, Nemecka a UK. Vic zemi v Evrope nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
13.2.14 11:04

Kupovala jsem je z UK, jinak jsem teď o víkendu byla v Praze a měli je normálně v kamenném HM. Zkus se zeptat, jestli je ještě naskladní u vás - jednou jsem takhle horko těžko sháněla pár věci v Lindexu a paní mi je ochotně objednala do Varů až někde z Brna :)

Jinak pokud by barvily, tak bych nelenila a reklamovala. Mně se tohle nikdy nestalo, o to víc mě to překvapuje. Zrovna HM, Lindex a Next jsou jedny z mála obchodů, kde jsem nikdy neměla s něčím podobným problém. A to je malá ekzematik a snese máloco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.2.14 11:09

@Danitschka Ted jsem.si vzpomnela, ze jsem se tam minuly rok ptala na jedno tricko a prodavacka rikala,.at se podivam v jinym meste a tak jsem se ptala, jestli by ho mohla objednat z jiny prodejny a ona rikala, ze tohle nedelaji :roll: Tak. nevim, jestli jsem narazila na neochotnou. Ale jak jsem psala vyse, vzdy jsem s nima byla spokojena. Mohu se zeptat, kde konkretne jsi je v Praze videla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
13.2.14 12:47

@Flooa
Mně to takhle udělali v tom Lindexu, ale je fakt, že tady jsou extra příjemný a ochotný, možná v Praze víc frfňají :) Měli je na Zličíně a tuším, že jsem je viděla i na Václaváku, ale to nevím přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat