Teplaky vel.104
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den,mám velikou prosbu. Díky koroně jsme se dostali do finanční tísně a jelikož nám nejmladší nastupuje do skolky a ze vsech pres leto vyrostl, hledám touto cestou maminku, které doma leží 4-5 tepláky na kluka ve velikosti 98/104 nebo 104, které by byly ve stavu skolka ano, na litacku jeste skoda.. a které by byla ochotná prodat za cca 20-30 Kč za kus. Koukala jsem po bazarcich, ale vzdy se jedna o jeden, max dva kusy a kdyz pripoctu cenu za postu, dostanu se uplne na jine částky.
Tricka, bundu, mikiny..naštěstí ještě ze zimy jsou, jen ty nohavice jsou problém.
Prosim, pokud mate moznost, nabidnete, i když je mi jasne, ze nabízená castka je směšná. Dekuji
Napište mi do vzkazu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A zkoušelas obepisovat někoho na bazarech? Kolikrát ti lidi fotí jen to nejhezčí a zbytek se chystají odnést do charity, aby je ostatní nenařkli, co to prodávají. Zkus se poptat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko a co zkusit pepco? Tam tepláčky koupíš nové kolem 80 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@korneli hned se ale rozpadnou,
tady se najdou holky, co daruji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
mám velikou prosbu. Díky koroně jsme se dostali do finanční tísně a jelikož nám nejmladší nastupuje do skolky a ze vsech pres leto vyrostl, hledám touto cestou maminku, které doma leží 4-5 tepláky na kluka ve velikosti 98/104 nebo 104, které by byly ve stavu skolka ano, na litacku jeste skoda.. a které by byla ochotná prodat za cca 20-30 Kč za kus. Koukala jsem po bazarcich, ale vzdy se jedna o jeden, max dva kusy a kdyz pripoctu cenu za postu, dostanu se uplne na jine částky.
Tricka, bundu, mikiny..naštěstí ještě ze zimy jsou, jen ty nohavice jsou problém.
Prosim, pokud mate moznost, nabidnete, i když je mi jasne, ze nabízená castka je směšná. Dekuji