Teplaky vel.104

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.8.20 22:56

Teplaky vel.104

Dobrý den,

mám velikou prosbu. Díky koroně jsme se dostali do finanční tísně a jelikož nám nejmladší nastupuje do skolky a ze vsech pres leto vyrostl, hledám touto cestou maminku, které doma leží 4-5 tepláky na kluka ve velikosti 98/104 nebo 104, které by byly ve stavu skolka ano, na litacku jeste skoda.. a které by byla ochotná prodat za cca 20-30 Kč za kus. Koukala jsem po bazarcich, ale vzdy se jedna o jeden, max dva kusy a kdyz pripoctu cenu za postu, dostanu se uplne na jine částky.

Tricka, bundu, mikiny..naštěstí ještě ze zimy jsou, jen ty nohavice jsou problém.

Prosim, pokud mate moznost, nabidnete, i když je mi jasne, ze nabízená castka je směšná. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5928
20.8.20 23:16
@Anonymní píše:
Dobrý den,

mám velikou prosbu. Díky koroně jsme se dostali do finanční tísně a jelikož nám nejmladší nastupuje do skolky a ze vsech pres leto vyrostl, hledám touto cestou maminku, které doma leží 4-5 tepláky na kluka ve velikosti 98/104 nebo 104, které by byly ve stavu skolka ano, na litacku jeste skoda.. a které by byla ochotná prodat za cca 20-30 Kč za kus. Koukala jsem po bazarcich, ale vzdy se jedna o jeden, max dva kusy a kdyz pripoctu cenu za postu, dostanu se uplne na jine částky.

Tricka, bundu, mikiny..naštěstí ještě ze zimy jsou, jen ty nohavice jsou problém.

Prosim, pokud mate moznost, nabidnete, i když je mi jasne, ze nabízená castka je směšná. Dekuji

Napište mi do vzkazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
21.8.20 00:02

Můžu něco poslat stačí mi napsat do soukromé zprávy adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2329
21.8.20 00:09

A zkoušelas obepisovat někoho na bazarech? Kolikrát ti lidi fotí jen to nejhezčí a zbytek se chystají odnést do charity, aby je ostatní nenařkli, co to prodávají. Zkus se poptat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.8.20 06:14

Taky můžu poslat. Mám toho hodně. Stačí napsat adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
21.8.20 09:08

Zakladatelko a co zkusit pepco? Tam tepláčky koupíš nové kolem 80 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.8.20 21:52

@korneli hned se ale rozpadnou,
tady se najdou holky, co daruji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...