Tepláky XXL
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tepláky XXL
Kde koupit? Pokaždý koupím u vietnamců, v KIK… nakonec jsem akorát naštvaná, protože se brzou prošoupou mezi stehny, padají z nich takový chuchvalce toho materiálu… Kde kupujete solidní tepláky na doma, ve větší velikosti, za normální cenu? Nemůžu dát 500 za tepláky na doma.
Blíží se podzim a já nemám nic kloudnýho na sebe. Kupujete i přes net? To by mě i vyhovovalo-nemáme tady žáný CA, Next… Takže by jsem ocenila nákup z domu, ale co když mě nesednou? Nikdy jsem kalhoty z netu nekupovala, radši si to zkouším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, já tedy kupuju hlavně v kiku a u vietnamců a jsem naprosto spokojená… Když jsem koupila dražší tepláky, tak se mi mezi stehny rozdrbaly stejně rychle jako ty levné… Jde jen o to si pořádně prohlédnout kvalitu a materiál…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kokomo Mám spíš problém že v KIKu na mě mají buď malý a nbo nadměrně velký, takže nakonec mě jedny jakš takš padnou tak je vezmu a jsem z nich nešťastná jako teď co mám na sobě. Prostě uvnitř těch tepláků je jaksi odrbanej ten materiál a sype se to z nich, manžel si tam nedávno koupil troje a dělali to všechny. ![]()
u vietnamců mě jsou zase většinou malý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě chodím do lidovky a tam se dají koupit z opravdu pěkného materiálu, tak to zkus tam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@goldenka
no obchod, který se jmenuje Lidovka
Je to něco mezi kikem a vietnamcema, stojí to tam pár korun, kupuju tam i na malou - třeba supráckou bundičku za 100
A ještě se mi nestalo, že bych byla nespokojená…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@goldenka
tady je seznam obchodů http://www.ldvk.eu/…Obchody.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Flooa píše:
A co třeba v tescu F&F?
Taky hlasuji pro tesco. Když navíc ještě chytíš slevy, tak to máš za pár.
Já jsem momentálně obrovská těsně před rozpadnutím a do jejich velikých věcí se pořád vlezu. I takové leginy xl mi jsou ještě trošku velké-což je teda div, že mi něco velkého je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si kupuji tepláky Litex…sice stojí okolo 800,– ale vydrží hodně dlouho, nevytahuji se, mezi nohama se hned tak neprodřou a vypadají dobře, takže v nich normálně chodím i ven.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nejbližší Tesco máme 40km, to se mě tam nechce letět jen tak pro tepláky. Litex jsou na mě moc drahý. Kouknu kde je ta lidovka, ale myslím si, že v okolí nidke není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Luxusní tepláky kupuju v Decathlonu, ale to budeš mít asi z ruky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co takhle sekáč, mám troje kalhoty takové tepláky, jsou značkové, byly po 50,–, nedřou se a nevytahují, max. spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit