Teplice - jaká je pravda?

Anonymní
2.3.16 14:29

Teplice-jaká je pravda?

Ahoj, prosím o váš názor. Manžel má jet na školení do Teplic. Já vzhledem k tomu, že jsem na rodičovské s ročním synem mám možnost jet s ním. A teď k jádru problému, když se o tom před někým zmíním tak si vyslechnu jak jsou Teplice strašné, že to je cikánov, že s malým dítětem tam jet je holá nezodpovědnost apod. No pomalu jak kdybych byla ta nejnezodpovědnější matka pod sluncem, už jenom že nad tím přemýšlím. Chtěli bychom jet vlakem, načež na to jsem si vyslechla další výtky, že vlakové nádraží v Teplicích, jak je to strašný a všechno.
Ještě dodám, že bychom byli ubytováni v hotelu Panorama.
Takže se ptám. Jaká je pravda. Je to opravdu tak strašné, že je nesmysl jet tam s malým dítětem? A nebo jsou to jen řeči a řeči. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72728
2.3.16 14:32
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o váš názor. Manžel má jet na školení do Teplic. Já vzhledem k tomu, že jsem na rodičovské s ročním synem mám možnost jet s ním. A teď k jádru problému, když se o tom před někým zmíním tak si vyslechnu jak jsou Teplice strašné, že to je cikánov, že s malým dítětem tam jet je holá nezodpovědnost apod. No pomalu jak kdybych byla ta nejnezodpovědnější matka pod sluncem, už jenom že nad tím přemýšlím. Chtěli bychom jet vlakem, načež na to jsem si vyslechla další výtky, že vlakové nádraží v Teplicích, jak je to strašný a všechno.
Ještě dodám, že bychom byli ubytováni v hotelu Panorama.
Takže se ptám. Jaká je pravda. Je to opravdu tak strašné, že je nesmysl jet tam s malým dítětem? A nebo jsou to jen řeči a řeči. Děkuji

prosim Tě, nešil.. normálně jeď. Teplice jsou teď spíš arabské, ale je zima, oni jsou zalezlí. Normálně jeď, jako celek to není žádné šílené gheto atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617

Neznám Teplice, ale všeobecně jsem o nich nic špatného neslyšela…takže to tam tak horké nebude…Pokud jedeš přes den a budeš se pohybovat na běžných místech kde jsou lidé tak bych se nebála. Navíc asi tam také žijí lidé, matky, děti, cestují vlakem, chodí do práce školy…Jela bych pokud to pro tebe bude změna, výlet, chceš jet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595

Blbost :roll:

Je to normální město, v létě je tam lázeňská sezona, pěkný parčík apod. Jen jeďte, proč ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.16 14:34

@martina.se Já si to myslím taky, já bych klidně jela, ale ty řeči nahlodali i manžela, tak mu potřebuju podsunout argumenty. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.16 14:35

@Martina8888 právě že bych jela ráda. Nemusím, ale chci. Než sedět doma. A kdy jindy cestovat než teď když jsem s dítětem doma. :lol:

• Citovat
  • Upravit
72728
2.3.16 14:37
@Anonymní píše:
@martina.se Já si to myslím taky, já bych klidně jela, ale ty řeči nahlodali i manžela, tak mu potřebuju podsunout argumenty. :palec:

jéžiš, tak to je dalších 100 měst, kam bys nemohla :mrgreen: ne, rozhodně se nebojte, je to pěkné lázeňské město, jeď, užijte si to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.16 14:39

@martina.se přesně tak, to bych se musela pomalu bát vystrčit paty z domu. Něco stát se může všude. :palec:

• Citovat
  • Upravit
617
2.3.16 14:41

Jeďte, já bych se nešla třeba projít na ta sídliště plná nepřizpůsobivých jak ukazují v tv, ale ty ani nejsou v Teplicích, ale do města jako takového bych šla do jakéhokoli např. Ústí, Most a nevím kde je vlastně mají…, jak jsem psala, přes den a tam kde se normálně pohybují lidi. Argumentujte, že tam taky žijí lidé a nikdo je denně neokrádá, nezabíjí, neznásilňuje…hlídat si kabelku, což dělám ostatně kdekoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
2.3.16 14:41

Tak jako v každém městě, tak i tady se najdou místa kam bych určitě nešla, ale jinak je to krásné město. Je tam krásný lázeňský park, dají se tam krmit kačenky, hezké procházky.. jsme z UL ale do TP jezdíme na procházky, protože tam je moc hezky. Ano, nádraží není úplně nejhezčí část města, ale je to nádraží.. vystoupíš z vlaku a nastoupíš do busu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
2.3.16 14:42

Co myslis, ze te tam ceka?? :mrgreen: zijou tam rodiny s detmi jako vsude jinde. Jo je tam dost arabu a i romu jako vsude na severu. Nic se ti fakt nestane:)) Je fakt ze slusnou restauraci abys pohledala.. Ale o nezpecnost bych se vubec nebala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
2.3.16 14:44

Zdravím, žiju v Teplicích,,pouze" pětadvacet let. Ale nikdy by mě tedy nenapadlo, že todle si někdo může myslet o jakémkoliv městě:D Je to tu jako v každém jiném, ale nikdy se mi nic nestalo a to ani v noci, ať jsem šla kteroukoliv částí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.3.16 14:44

Kamarádka prožila v Teplicích celé dětství a i s rodinou tam jezdí dost často. Kdyby na to měl člověk koukat takhle, asi by seděl doma zalezlý v baráku a ani se nehnul :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
2.3.16 14:45

Nesil a jeďte. Jako Romů je tam dost, ale ani před nádražím se nebojím ( teda pres den :mrgreen: ), rodiče odjížděli od nádraží a pohoda. A loni jsme Teplice prošli ( historické centrum ) a ti spíš natrefis na Araba než Roma. Já bych se nebála. Jo a byla jsem tam s malým dítětem ( teda 2 ;) ). Jinak rodiče se přestěhovali do Krupky a tam procházíme přímo romských sídlištěm a zatím se nám za t, 3 roky nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72728
2.3.16 14:46
@Anonymní píše:
@martina.se přesně tak, to bych se musela pomalu bát vystrčit paty z domu. Něco stát se může všude. :palec:

tak přijeď do Ovy, zajdem do gheta :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario