Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V bytě máme cca 20-22. Když jsem u rodičů v domě, tak jak kde, v kuchyni a v obýváku bývá kolem 23 stupňů, v pokoji mám 19-20.
@vačinka18 píše:
Ahoj holky. Jak moc máte rády doma teploučko? No prostě na jakou teplotu doma topíte?
25-27
My přes den tak do 21st. V noci i teď přes noc v ložnici vetram na ventilacku. Dětem v pokoji už ne.
Bydlíme ve starším domě, okna nové i zateplení..ale jà jsem zmrzlina..topíme na 23..přes noc máme nastaveno na 19.
Chlapovi i malé je spíš pořád teplo..
Takže kdyby jste k nám teď přišli..tak oni triko kraťasy..já dlouhé triko i kalhoty..teplé ponožky..a dekou bych určitě neopovrhla ![]()
Ve dne 22,5 a v noci mame nastavene topeni na 21, ale v detskem pokoji a v loznici pred spanim vetrame a vypiname topeni. Tak myslim ze tam bude tak 18 - 19 stupnu. V obyvaku je tech 21. Nesnasim kdyz rano vstanu a klepu kosu. ![]()
22 stupňů, a přestože máme raději v ložnici míň, tak topíme i tam na 22, protože naše dvě děti neumějí spát pod peřinou. Zřejmě rodičovské selhání, ale fakt nevím, jak je to naučit ![]()
@Denisa76 já sousedy sice mám, ale sopusedíme koupelnami a pak koupelnou a chodbou
Jinak máme ze 3 stran venkovní silné kamenné zdi, nahoře půda, pod námi nevytápěná klubovna ![]()
Máme nastaveno na 24 (když chlap není doma, tak si přitopím na 26
). V noci na 22. Pod 22 bych umrzla!!!
Ve svetru bych doma chodit nemohla, není mi to pohodlné chodit doma navlečená…
Termostat v obýváku je nastaven na 23 st., občas to trošku stáhnem (třeba 22 nebo 22,5), ale máme rádi teplo. Když vařím nebo svítí sluníčko, tak se to třeba o stupeň zvedne. V ložnici máme stažené topení, tak tam je míň, tak cca 21 st. U dětí ne, ty se odkopávají.
Jak kdy, podle toho, jaká je teplota venku.ale v tomto období dopoledne, než zatopíme, máme v baráčku 18-20, po zatopení kolem 23, v dětském pokoji kolem 20, v noci je tam pak kolem 17.