Teplo venku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
129
18.4.13 18:22

teplo venku

Ahoj, chci se zeptat jestli má někdo stejný problém a jestli ho nějak řešil. Malému budou na konci dubna 3 měsíce to znamená, že se narodil na konci ledna. Celou dobu do teď jsme každý den minimálně dvakrát drandili venku. Malej i doma má celkem studenej odchov cca do 20°C. Ale teď v tomhle počasí se s ním nedá venku být. Malej je spocenej, je mu teplo a brečí ( a to má na sobě jen body a polodupačky a přikrytej jen plínou. Jezdím s ním pokud to jde jen ve stínu a tam je to lepší, ale nedá se to pořád. Máte někdo stejnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
18.4.13 18:26

@habina holt je citlivější na teplo, my jsme měli tři měsíce v polovině dubna a taky ještě moc nevím, jak ho oblíkat :nevim: Rozhodně ho nechci nechávat spocenýho, to mi přijde ještě horší, než kdyby mu byla zima.. Zkusila bych body s kr. rukávem a nepřikrývat, prostě vyzkoušet a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
18.4.13 18:28

A nevadí mu spíš sluníčko v očích??? Když byla dcera malá, měla v kočárku připevněný slunečník…vždycky otočený tak, aby byla ve stínu…některý mámy se mi doslova smály :zed: že má slunečník a svoje mimina vystavovaly sluníčku…co to udělá s očima miminka si asi nikdy nepřečetly… :nevim:
Tak třeba mu vadí sluníčko…ono není nic moc ležet v kočáru a koukat do slunce…i přes zavřená očíčka to bolí, co teprve, když je otevře…to musí být perda…

• Citovat
  • Upravit
129
18.4.13 18:45

Sluníčkem to nebude přes korbičku mám plínu, kterou operativně zakrývám sluníčko které svítí do kočárku. Spocenýho ho taky nechci nechávat. Tak radši teď spíš chodíme spát domu i když je to škoda když venku je tak „hezky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
18.4.13 18:46

Otázkou je, jestli brečí, protože je mu horko a potí se, anebo se potí tím jak pláče, protože mu něco vadí, třeba to slunce, jak psala @Jitka1976 . Moje dcera se teda dodnes při pláči z jakékoli příčiny splaví jako valach v zápřahu.
Nepřipadá mi pravděpodobné, že se takhle malé dítě dokáže při 20°C zpotit v jedné vrstvě oblečení… ale můžu být samozřejmě úplně vedle. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13711
18.4.13 19:00

Zkus vyzkoušet podložku z ovčí kůže… Ono to nevypadá, ale ta ovčí vlna udržuje optimální teplotu, proudí v ní vzduch a dítě se tolik nespotí. Máme jí v autosedačce, v zimě v létě.

Nicméně na spaní bych s miminkem jezdila domů (záleží teda, jak dlouho spí, kvůli půl hodině asi ne), já potřebuju na spaní klid :mrgreen: Ale každé dítě je jiné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
18.4.13 19:32

Zrovna chci psat o ovcim kozisku, je fakt na poceni super. My jsme ted na 14 dni v cechach, takze tu mame v podstate zimni veci, kozisek mi moc chybi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
18.4.13 19:36

Taky mam s prckama stejný problém a hned blinkaj jak se prehrejou - jeste ze zítra se ma ochladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
19.4.13 07:40

Ahoj mám to hodně podobné doma, taky,,studený odchov,, venku jsem to vyřešila tak že má na sobě jen body s krátkým když je tak na 24 stupňů, a je plně spokojený aspoň zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
19.4.13 11:13

Dnes už to bylo lepší. Sice já byla pořadně promočená, ale malej byl spokojenej. Holt si budeme muset zvykat. A děkuju za nápad s tou podložkou z ovčí kůže. V autosedačce bývá taky dost propocený zespod ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lka
46
27.7.13 16:17

Taky nevím co mám dělat a to sou jí dva je to desny teplo:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...